2014. január 27., hétfő

Menetrend a hétre: 31-35. forgatási nap

  • Január 27. (Hétfő): péntekhez hasonlóan ismét a Fairmont Hotelben forgat a Fifty stábja és @PUNKD_Images információ szerint a Heathman-ben játszódó "Fuck the paperwork"-ös liftjelenet kerül rögzítésre.   Megerősítve:   @E_L_James: What is it about elevators...?
    Update: José megformálója, Victor Rasuk is ott volt a tegnapi forgatáson, a megérkezéséről itt találtok pár fotót.

  • Január 28. (Kedd): .@lemon_buzz forrásai szerint a Boundary Bay nevezetű helyén dolgoznak majd, amely két fő területből áll: egy privát repülőtérből (lásd fenti kép) illetve egy madárrezervátumból. Nagy valószínűséggel a reptér kerül csak használatba, így vagy még több Charlie Tangós jelenetet vesznek fel vagy elkezdik a sikló/vitorlázórepülős részt rögzíteni.
  • Január 29. (Szerda): .@KatyaVanSun (a The Vancouver Sun újságírója/riportere/szerkesztője) infói szerint újra (biciklis jelenet) Vancouver Gastown részén forgat a stáb, ahol esőgép használat mellett veszik fel amint az egyik színész (Dakota?) fut ----> anno a fandom ennek a felvételét a Stanley Park-os napra prognosztizálta, de mint láttuk nagyon félretrafáltunk ----> a paparazzik viszont elég magabiztosak azt illetően, hogy tudnak majd fotókat készíteni a munkálatokról
  • Január 30. (Csütörtök): stúdióban dolgoznak
  • Január 31. (Péntek): még nincsenek infóink erről a napról
Fontos: Ha az időjárás rosszra fordul, változhat a forgatási menetrend!

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése