2013. december 20., péntek

Képek a 15. forgatási napról: Biciklis jelenet

Dakota Johnson és Jamie Dornan a december 19-ei forgatáson Gastownban
Forrás: Fan-Girl.org, JustJared.com | @LightBoxGallery, @PUNKD_Images,@PurSuit23, Nigel Horsley
Akinek nem elég a hajtás utáni közel 120 HQ tagmentes fotó (amik kattintásra nőnek!), az az alábbi galériákban még tovább csemegézhet: DakotaJohnsonDaily.com | Fan-Girl.org | FiftyShadesofGreyFan.org.

E!Online: "A várva várt filmadaptáció sztárjai a forgatáson tánc közben is lefényképezésre kerültek, ám az E!News mint megtudta, a mozdulatsorokra nem a film céljából került sor - csupán megpróbálták a színészek felmelegedni! Dakota Jamie felé fordult és a kezét táncra nyújtotta, Jamie magához húzta és a színésznő kezét a vállára helyezte, árulta el nekünk egy bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy amikor Johnson és Dornan nem forgatnak nagyon játékosak, bohókásak. A páros trashketball-t (amikor egy szemetest kosárlabda-karikaként kezelnek) szokott játszani. Johnson általában céltéveszt, ám Jamie be szokott találni, amit mindenki éljenzéssel fogad. Dakotát szintén látták amint megpróbál zsonglőrködni, de rendszerint kiesnek a dolgok a kezeiből, Jamie pedig jókat derül ezen."

3 megjegyzés :

Jók ezek a forgatási képek, mert lassan halványul a fejemben az előző Christian kép és kezdem jobban a helyébe képzelni Jamie Dormant. Lehet, újra kellene olvasni ezzel a képpel az egész sorozatot :)

Ancsi én is pont erre gondoltam... talán meg is teszem hamarosan :)

Megjegyzés küldése