2015. április 30., csütörtök

2015. április 27., hétfő

Kulisszák mögötti fotók a Fifty Shades of Grey DVD/BD-jéről


Chilében már megjelent a Fifty Shades of Grey DVD/BD (legalábbis külföldi tweetek alapján) és elkezdték kiszivárogtatni a kulisszák mögötti anyagokat. Ennek folyományaként felkerült a netre majdnem 65 még soha nem látott BTS- és jelenetfotó. A magyar DVD/BD megjelenésére még mindig nem tudok semmit, de szerintem majd valamikor május végén/június elején dobják piacra.

2015. április 26., vasárnap

Teaser trailer a Fifty Shades Darkerhez

2015. április 24., péntek

Az első jelenetfotó a Fifty Shades Darkerből+a folytatások hivatalos bemutatási dátuma

Az Universal Pictures/Focus Features ma a CinemaCon-on bejelentette a Fifty Shades folytatások mikor fogja mozikba küldeni: a Fifty Shades Darkert 2017. február 10-től, míg a befejező részt 2018. február 9-től láthatjuk majd. Illetve az Access Hollywoodnak köszönhetően (videó) egy exkluzív fotót is kaptunk a második részből (úgy látszik azért dolgoztak előre a filmeken), amelyen a Jamie Dornan által megformált Christian Grey-t láthatjuk abban a bizonyos báli maszkban.

Itt a Fifty Shades of Grey mozifilm alternatív befejezése

Ahogy az várható volt, idő előtt kikerült a film beígért alternatív befejezése. A jelenetsor alatt egyébként Jessie Ware Say You Love Me című dala hallható (meghallgatom).

2015. április 23., csütörtök

Hivatalos: E.L.James férje írja a Fifty Shades Darker forgatókönyvét

The Hollywood Reporter Exkluzív - Mr. Fifty Shades akcióba lendül. E.L. James (Erika Leonard), a Fifty Shades of Grey trilógia szerzője, a férjét nyerte meg, hogy írja a meg a folytatás forgatókönyvét, adta hírül az éjszaka folyamán a The Hollywood Reporter. Niall Leonard, aki házasságban él és két közös fiúk van a brit írónővel, jómaga is író, illetve forgatókönyvíró. Olyan brit televíziós szériák szkriptjért felelt többek között mint az Air Force One Is Down, a Wire in the Blood. Illetve a nevéhez kötődik a Crusher című könyvszéria is. Valamint habár nem listázták, de dolgozott az első Fifty Shades-film forgatókönyvén is.
"Niall saját jogán is egy kiemelkedő író, jó néhány elfogadott/elismert munkával a háta mögött, szerencsések vagyunk, hogy csatlakozik a Team Fifty csapatához," írta Michael De Luca producer a THR-nek eljuttatott közleményben. [...] A közelmúltban olyan pletykák keringtek, hogy James maga akarta megírni a folytatás forgatókönyvét, de végülis a férje bevonása talán egy szerencsés kompromisszum tűnhet, mivel Ő rendelkezik a forgatókönyvírói tapasztalattal ellenben James-szel.

Niall tweetje a kinevezése kapcsán: "Sok köszönet a #FSoG rajongótábornak a számtalan jókívánságért. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy érvényre juttassam/hűségesem átadjam ezt a csodálatos szerelmi történetet."

2015. április 20., hétfő

Újabb promóvideók a Fifty Shades of Grey DVD/BD-hez

2015. április 18., szombat

2015. április 8., szerda

2015. április 6., hétfő

A The Guardian interjúja és fotósorozata Jamie Dornannal

The Guardian | Hadley Freeman - Egy dolog rosszabb egy modell/színésznőnél, ahogy egy gunyoros vicc tartja, mégpedig egy modell/színész. És talán egyet is értettem ezzel, amíg nem találkoztam Jamie Dornannal. Jamie és Én pontosan egy évtizeddel ezelőtt váltunk barátokká, amikor Ő 22 éves volt, Én pedig 26 és egy közös barátunk mutatott be egymásnak egy bulin. Egyikünk sem, hogy őszinte legyek, volt akkoriban a legjobb formában. Neki össze volt törve a szíve, mivel akkor fejeződött be a hosszú kapcsolata Keira Knightley-val (nagyjából egy hónapba telt, hogy lássam mosolyogni) Én pedig azon mély meggyőződésemben fetrengtem, hogy ahogy a dolgaim alakulnak úgy a 20-as éveim nagyrésze veszendőbe megy amennyire és amilyen meglehetősen az csak lehetséges. Viszont valahogy, a saját személyes borúnkon át, egymásra találtunk.