2015. március 26., csütörtök

Hivatalos: Nem Sam Taylor-Johnson rendezi a folytatásokat

Hosszú huzavona után immáron hivatalosan is eldőlt: nem Sam Taylor-Johnson rendezi a Fifty Shades folytatásait, azaz a Fifty Shades Darkert és Fifty Shades Freed-et. A mai nap folyamán az alábbi közleményt juttatta el a legnagyobb médiumokhoz: "A Fifty Shades of Grey rendezése egy intenzív és hihetetlen utazás volt számomra, amiért rendkívül hálás vagyok. Köszönettel tartozom ezért az Universal Pictures-nek. Igazán közeli és tartós kapcsolatra tettem szert a szereplőgárda, a producerek és a stáb többi tagjával, különösen Dakotával és Jamie-vel. Bár nem térek vissza a folytatások rendezői székébe, nem kívánhatok semmi mást csak sikert annak, aki a második és harmadik film izgalmas kihívásait magára vállalja."
Valamint az is megerősítésre került, hogy Sam mellett a Fifty Shades forgatókönyvírója, Kelly Marcel sem tér vissza, de a két főszereplő, Jamie Dornan és Dakota Johnson továbbra is 100%-osan a folytatások fedélzetén van! via Deadline

2015. március 24., kedd

Május elején jön a Fifty Shades of Grey-film vágatlan verziója alternatív befejezéssel

Az Amerikai Egyesült Államokban 2015. május 1-jétől lehet majd digitálisan letölteni a Fifty Shades of Grey filmváltozatát, illetve egy héttel később azaz 2015. május 8-tól pedig annak DVD illetve Blu-Ray változatát megvenni. Fontos: a digitális illetve a DVD változaton csak a mozis verzió lesz elérhető, míg a Blu-Ray-en a mozis verzió mellett az UNRATED verzió is! A magyar megjelenésről egyelőre nincsenek információim.

Exkluzív Blu-Ray bónusz extrák:
  • Fifty Shades of Grey Unrated (Vágatlan) és Mozis Verziója 
  • A Fifty Shades of Grey világa
    • CHRISTIAN GREY: Merülj el Christian Grey világában és mi teszi őt annyira vonzóvá és titokzatossá
      • CHRISTIAN GREY PROFILJA: Filmklipekkel illusztrálva: Ki Christian Grey?
      • JAMIE DORNAN PROFILJA: Ismerd meg ezen ikonikus karaktert megformáló színészt.
      • CHRISTIAN LAKÁSA: Nappali, étkező, hálószoba, fürdő és a Vörös Szoba
      • CHRISTIAN GARDÓBJA: Bepillantás Christian öltözőszekrényébe.
      • EGY GAZDAG EMBER JÁTÉKSZEREI: Christian autói, repülője, helikoptere, és minden felismerhető elem a könyvből, most a képernyőn
    • ANASTASIA STEELE: Ismerd meg Anát és azt, hogy mi teszi Őt annyira ellenállhatatlanná és azonosulhatóvá 
      • MINDENT ANÁRÓL: Tudj meg többet Ana karakteréről
      • DAKOTA JOHNSON PROFILJA:  Ismerd meg az Anastasia Steele-t megformáló hihetetlen színésznőt
      • ANA VILÁGA: A főiskolai tanulóból miként válik egy olyan nő, aki luxus életet él Christian Grey-jel
      • ANA GARDRÓBJA: Bepillantás Ana öltözőszekrényébe.
  • E.L. James & Fifty Shades: Beszélgetés a Fifty Shades megálmodójával, megvitatva a regény történetét és azon élményeit, amit a film elkészülte közben szerzett. Kövesd a szerzőt a New York-i premier vetítésre és ahogy a film bemutatásra került a rajongók számára. 
  • Fifty Shades: The Pleasure of Pain: Beszélgetés a BDSM konzultánssal és egy teljeskörű bemutató a kellékmesterrel. 
  • 360°-os körbevezetés Christian és Ana lakásában beleértve a Vörös Szobát is 
  • Zenei videóklipek Skylar Grey-től, The Weeknd-től és Ellie Gouldingtól 
  • The Weeknd "Earned It" című videóklipjének kulisszái mögött
    Blu-Ray és DVD bónusz extrák:
    • A Fifty Shades of Grey Világa —Barátok és Család: A szereplőgárda profiljai beleértve Eloise Mumfordot, Max Martinit, Marcia Gay Hardent, Luke Grimest, Jennifer Ehle-t, Victor Rasukot és Rita Orát
    • A kulisszák mögött:  Kövesd végig a rendező Sam Taylor-Johnsont, a producerek, E.L. Jamest, Mike De Lucát és Dana Brunettit, a színészeket Jamie Dornant és Dakota Johnsont valamint a stáb többi tagját a film elkészítésének folyamatán, beleértve egy őszinte beszélgetést a történet legnagyobb kihívást jelentő aspektusairól.

    2015. március 13., péntek

    Jamie Dornan: 2016 tavaszán kezdődhet a második rész, a Fifty Shades Darker forgatása

    A Daily Mailnek exkluzív interjút adott Jamie Dornan és ismét* megerősítette a brit napilapnak, hogy semmi sem igaz azon hírekből, hogy nem tér vissza a Fifty Shades trilógia folytatásaira, mert a felesége nem engedi neki. "Totál hülyeség az egész, persze előre elolvasná a forgatókönyveket, de teljes mértékben támogatja a Fifty Shades-szel kapcsolatos munkámat." Azon pletykákon is nevet, amik arról zengnek, hogy egyáltalán nem jön ki Dakota Johnsonnal, sőt egyenesen utálják egymást. "Nem velünk forgatták volna le a filmet, ha kettőnk között kémiai problémák lettek volna... bármit is jelentsen a "kémia." Számtalan akadályt meg kell ugranod, hogy elnyerj egy ilyen szerepet, szóval csak úgy nem válogattak volna be kettőnket." Továbbá Jamie elárulta, hogy jelen állás szerint valamikor 2016 tavaszán kezdenek neki a Fifty Shades Darker forgatásának és egyelőre nem tudja, hogy Sam Taylor-Johnson visszatér-e a rendezői székbe.

    Megjegyzés: Ez egyébként egybecseng a The Hollywood Reporter szerdán megjelent cikkével: az ő forrásaik szerint is azt mondták Jamie-nek és Dakotának, hogy 2016-nál előbb nem valószínű, hogy nekiláthatnak a tényleges munkálatoknak, mert a rendező-probléma mellett a forgatókönyv sincs kész. Így az első részhez hasonlóan a második is Valentin-napján kerülne bemutatásra, csak 2017-ben.

    *Amikor 2-3 hete erről szóltak a hírek, Jamie a sajtósán keresztül megüzente, hogy nagyon örül, hogy jól teljesít a film a jegypénztáraknál és alig várja, hogy elkezdődjenek a második rész munkálatai.

    Az On Screen Style interjúja a Fifty Shades jelmeztervezőjével, Mark Bridges-zel

    On Screen Style: Mi vonzotta a Fifty Shades-ben?
    Mark Bridges: Elsősorban a rendező, Sam Taylor-Johnson, akinek kedvelem a művészi és fotográfusi munkáját. Másodsorban pedig nagyon sok kosztümös munkám van, szóval végre szerettem volna egy olyat, ahol a történetet jelenkori ruhák segítségével meséljük el. Ez egy nagyon klassz kihívás volt, mert modern, szóval azt akarod, hogy valósnak, igazinak tűnjön, de a lehető legreálisabb értelemben.
    On Screen Style: Anastasia ruhatárát illetően hol kezdte el a munkát?
    Mark Bridges: Amikor először látjuk az egy kínos szituáció. A munkát egyébként mindig a lábbelik kiválasztásával kezdem, abban a jelentben Ana csizmát visel, mégpedig egy Fiorentini+Baker darabot. Ami több mint valószínű, hogy jóval drágább mint amit egy Ana-féle lány hordana és megengedhetne magának, de talán ez a lehetőség állhatna a lehető legközelebb a valósághoz. Egy még súlyosabb, komolyabb cipő szerintem furcsábban hatott volna. A harisnyával és a rövid selyem szoknyával, ami ha mozog egyébként csinosnak tűnik, együtt nem igazán hat szuperszexisen. A blúz Liberty of London anyagból készült, ami valahogy régimódi benyomást kölcsönöz, plusz a belső oldalát használtuk, szóval úgy tűnik mintha egy használtruhaboltból lenne vagy már nagyon régóta viselné. Ehhez adtam hozzá a zsinóros kabátot. Azt akartam, hogy esőkabátnak érződjön, de azon kabátok képzetét is átadja, mint amiket az iskolabuszra váró gyerekek viselnek. Szóval egyszerre képviselve az újszerűséget és régimódiságot.

    On Screen Style: Miként jellemezné azt a megjelenést, amit Anastasiánál célzott meg?
    Mark Bridges: A fő célom az volt, hogy megmutassam a külsejében is a benne zajló változások szakaszait azaz, hogy egy fiatal lányból miként válik igazi nő.

    2015. március 9., hétfő

    Dakota Johnson a Christian Dior párizsi divatbemutatóján

    A hétvégén Dakota Johnson a Christian Dior párizsi divatshowján és privát vacsoráján, valamint a CFDA/Vogue koktélpartiján vett részt Diane Furstenberg, Lorde és francia színészek úgy mint Laetitia Casta, Katie Toledano valamint a luxusmárka vezetőinek, Sydney Toledano és Raf Simons oldalán. A hajtás után a szokásos módon több fotót és videót is találtok.

    2015. március 4., szerda

    2015. március 1., vasárnap

    A teljes Satuday Night Live Show Dakota Johnsonnal


    A show második felét, a promóvideókat, egy kimaradt jelenetet illetve a Dakotáról készült jó minőségű promófotókat a hajtás után találjátok. Megjegyzés: Idő és energia híján fordítás, összefoglalás nem lesz hozzá.