2015. január 30., péntek

Glamour kérdezz-felelek Dakota Johnsonnal és Jamie Dornannal

Dakota Johnson: Sziasztok, Dakota Johnson vagyok a Fifty Shades of Grey-ből.
Jamie Dornan: Én pedig Jamie Dornan a Fifty Shades of Grey-ből.
Hello srácok, hogy érzitek ma magatok?
Dakota: Jól. Jamie: Nagyon jól.
Milyen zenét szeretnétek aláfestésként ezen interjú alá?
Dakota: Ska. [a jamaicai zene egyik formája] Jamie: Aham.
Mi az az egy dolog, amit mindig magaddal viszel forgatásra?
Dakota: A mosolyom.

2015. január 29., csütörtök

ChristianGreysApartment.com: Járd körbe Christian Grey lakását!

Az Unviversal Pictures egy újabb weboldalt hozott létre a filmhez, ezúttal egy interaktívat (www.christiangreysapartment.com vagy katt a képre), amely segítségével körbejárhatjuk az Escala minden szobáját - egészen pontosan most csak a liftet, a nappalit, Ana szobáját, az étkezőt és a konyhát. Christian szobája, a fürdő és a Fájdalom Vörösszobája jelenleg zárva van, de szerintem ahogy közeledünk a bemutató napjához, azokat is megnyitják. Mindemellett közelebbről is szemügyre vehetünk néhány berendezési tárgyat, illetve Christian megkérdezi a zongoránál, hogy mit szeretnék hallani vagy például a bárszekrénynél mit szeretnénk inni. A háttérben pedig több mint valószínű, hogy a Danny Elfman által komponált score-ból hallhatunk részleteket. Baromi klassz kis oldal, érdemes rajta elidőzni. A hajtás utánra raktam pár screenshotot.
"Mi van a liftekben?" suttogja Christian. Belépve a lakásba: "Vártam rád." Felugrik a titoktartási megállapodás: "Már vártam, hogy megérkezz. Azzal, hogy elfogadod a feltételeimet és belépsz a lakásomba, semmit sem hozhatsz nyilvánosságra rólunk. Készen állsz, hogy elkezd?" Majd rákattintasz az igenre, Christian erre azt mondja, "Ez azt jelenti, hogy semmit sem fedhetsz fel arról, amit látsz." A zongoránál: "Mit szeretnél hallani?" A bárszekrénynél: "Mit szeretnél inni?"

Kulisszák mögötti videó: Sam Taylor-Johnson az Escaláról

Christian: Kérsz egy italt?
Ana: Igen, kérlek.
Sam Taylor-Jonson: Christian Grey lakása mint díszlet, igencsak fenomenális volt. Izgalmas volt azt látni. [...] Fontos, hogy érezd Ana világa egy édesen elbűvölő létezés, míg Christiané tudod, az az igazán hatalmas volumenű - a lakását tekintve is -, így teremtve meg ezen két világ közötti különbözőséget és végül, hogy azok miként egyesülnek. [...] A díszlettervezőink David és Sandy Wasco volt, kettőjük párosa óriási tudással rendelkezik és tökéletes érzékkel bírnak a rendkívüli, kivételes terek létrehozását illetően. Valami olyasmit alkottunk meg, ami rezonál a könyv olvasóival, az elképzeléseikkel, hogy miként is kellene kinéznie, valósnak tűnjön, de azért mindeközben valahogy éterien, e világtól elszakadtan csodálatos is legyen. Ez egy nagyszerű együttműködés volt.
Ana: Mit nyerek/kapok ebből?
Christian: Engem.

2015. január 28., szerda

Dakota Johnson és Jamie Dornan a Glamour US/UK/RU/GER címlapján

Megmutatom, hogy a fájdalom mennyire tud élvezetes lenni. Lesz fájdalom, de semmi olyan, amit ne tudnál elviselni... Bízol bennem, Ana?

Ha kérdeznéd, ezek a milliomos Christian Grey hízelgő, megbabonázó szavai a friss diplomás Anastasia Steele-hez E.L. James Fifty Shades of Grey-ében, azon regényben, amely elindította a Fity Shades Lázt. 2011 óta a trilógia több mint 100 millió példányban kelt el és a "Fifty Shades" vonatkozás mindenre rácsapott, kezdve a klasszikus zenei albumtól a babarugdalódzókig ("Az anyukám csak egy éjszakát akart Mr. Grey-jel"); valószínűleg nem véletlen, a könyv népszerűsítette ágygyakorlatok szintén divatossá váltak, lekötözős klubok ütötték fel a fejüket a Borostyán Liga egyetemein, és Ana kedvenc szexjátékainak eladása az egeket verdesik. Ha szereted, ha nem - és sokan nem - a jelenség csak most vette kezdetét. Február 13-án a Fifty Shades of Grey-mozifilm uralni fogja a moziszínházakat és a két korábbi észrevétlen sztár, Dakota Johnson és Jamie Dornan hamarosan megtudja milyen érzés szexszimbólumnak lenni.

Talán felismered őket: Johnson, Melanie Griffith és Don Johnson 25 éves lánya, akinek filmes debütálása már 10 éves korában megtörtént a Tűzforró Alabamában, amit mostohaapja Antonio Banderas rendezett. Majd nagy filmek, mint A közösségi háló és a 21 Jump Street - A kopasz osztag, kisebb szerepeiben varázsolta el a közönséget, illetve a kritikusok által is szeretett TV showban, a Ben és Kate-ben. És a 32 éves Dornan számára sem idegen a 'Férfi, akit a nők akarnak' szerepében tetszelegni. Az észak-írországi Belfast szülötte 10 éven át modellkedett a Diornak, az Armaninak és a Calvin Kleinnak, félmeztelenül pózolva Kate Moss-szal és alsónadrágban Eva Mendes-zel. De ha elutasítod Őt mint egy olyan modell, aki "megpróbál" színészkedni, azon színész helyett, aki modellkedett, a BBC A hajsza című sorozata, amelyben két évadon át láthatjuk mint sorozatgyilkos, ki fog gyógyítani eme véleményedből.

2015. január 27., kedd

2015. január 26., hétfő

TV szpot: Meddig mész el a szerelemért?


Christian: Gyere. [...] Itt van az ajtó mögött.
Ana: Mi az?
Christian: A játszószobám.
Ana: Az X-box-nak és ilyesminek?
Christian: Nem romantikázom.
Kate: Ti ketten magasabb sebességre kapcsoltatok?
Ana: Úgy hiszem. [...] Azt mondtad, nem romantikázol.
Christian: Ez az, amit teszel velem.

Új jelenetfotó a The Today Show jóvoltából

Plusz: Egész jövő héten a The Today Show exkluzív klipeket és a stábbal készült interjúkat ad majd le.

2015. január 25., vasárnap

Az XL Semanal és a Cosmopolitan interjúja Dakota Johnsonnal

A spanyol XL Semanal (szkennek) illetve az olasz Cosmopolitanban is megjelent egy-egy rövid interjú Dakota Johnsonnal, ezekből a külföldi fanok lefordítottak pár idézetet, azokat olvashatjátok alább:
XL Semanal
  • "Őszintén hiszem, hogy nagyszerű munkát végeztünk a történet érzelmi oldalával."
  • "A film elkészülte előtt, nem voltam valami jártas a szado-mazochista szubkultúrában, de ez hatalmas és szinte jelen van mindenkiben. És szerintem ez teljesen egészséges. Ők két olyan ember, akik kétségbeesetten akarják egymást; Christian nem használja ki Anát, a saját döntéseit hozza meg a szexualitását illetően is. Véleményem szerint Ana egy okos, elegáns nő, akinek megvan minden joga ahhoz, hogy azt tegyen a testével, amit csak szeretne."
  • "Féltem lecsupaszítani a lelkem és a testem. Nem csak érzelmileg éreztem magam sebezhetőnek, de testileg is védtelennek. Ez egy nehéz döntés volt. De már a kezdetektől kíváncsi voltam, illetve mindig is úgy gondoltam, hogy amik megijesztenek, éppen azokba kell belevágnod. Szóval az alapján választok filmeket, amik izgatottá tesznek, de főleg megijesztenek."
  • "Ha az embereknek nem tetszik a film, nem történik semmi. Lesznek majd olyanok, akiknek tetszik, és persze olyanok is, akiknek nem. Még más filmeket is fogok csinálni. Nem ez az egész életem."
  • "Sam [Taylor-Johnson] biztonságos és meghitt hangulatot teremtett a forgatáson."
  • "Feminista vagyok, hiszem, hogy a nőknek és férfiaknak egy azon szinten kellene állniuk, ezért vagyok összezavarodva, amikor valaki azt mondja ez  a könyv/film a nők ellen szól. Lehet, hogy az emberek úgy hiszik, hogy Christian kontrollálja Anát, de soha nem tesz olyat, amit ne akarna."

2015. január 24., szombat

Összefoglalás: A Red magazin interjúja Sam Taylor-Johnsonnal

A teljes interjút (ITT elolvasható) nem fordítottam le, csak kiszemelvényeztem belőle az érdekesebb részeket, mondatokat.
Arról a nyomásról, ami a film elkészítésével jár: "A szó szoros értelemben lassan eszemet fogom veszteni. Már vagy ezerszer láttam a filmet és olyan vagyok már mint egy zselé. De a benne lévő apróságok, árnyalatok - a legkisebb mozdulat, nézés, pislogás - az egészet mássá tudja tenni és rossz területre vinni. Ez olyan, mint a kés hegyén táncolni."
A helyes interpretáció fontosságáról: "Úgy éreztem felelősséggel tartozom a főszereplőnő felhatalmazását illetően. Anastasiának a szexuális felfedezés útját kell végig járnia, de a végén, az egésznek mégiscsak a felhatalmazásról, feljogosításról kell szólnia. Ez az egész az Ő választása. Minden döntést, egyértelműen Ő hozz meg. Nem esik áldozatul. Ez az az üzenet, amivel szeretném ha a moziból majd távoznának az emberek. Azzal az érzéssel, hogy a gazdagság, a siker és a karizma nem számít, ha az egész olyan megállapodáson alapul, amit te nem fogadsz el. A Fifty Shades-ben látszólag Christianné minden hatalom és kontroll - de valójában Anastasiáé."
Az elképzelései/ötletei megvédéséről: "Meg akarom védeni a víziómat, a látomásomat és ez a legnehezebb dolog. Annyi hang hallatja magát. Egy ötletet 12 emberrel kell elfogadtatnod. És amikor megcsinálod, azt ugyanennyihez is kell hozzáigazítanod. De meg kell próbálnod őket sakkban tartani. Hogy a hangod tiszta és erős maradjon, hogy a megtartsd a művészeted formáját. Mert azt gondolod, 'Azért szerződtettél le, mert egy vízióval rendelkező kreatív művész vagyok. Ne próbáld meg ezt kiverni belőlem."
A könyvhűség fontosságáról: "Gyakorlatilag 'megettem' a könyvet. Újra és újra elolvastam, többször mint bármelyik másikat is valaha. A forgatáson végig ott volt velem és most is a vágószobában."

További három új szpot még nem látott jelenetekkel


Kate: 27 éves milliomos. A közösségi oldalak szerint, soha senkivel (egy nővel) se fotózták le.
Christian: Szabad vagy? [...] Isten hozott a világomban.
Ana: Melyik a Tiéd?
Christian: Az összes.
Ana: Köszi a fuvart.
Christian: Keményen kezdődött az életem. [...] Nem romantikázom. [...] Ha ebbe belemész, odaadó/hűséges leszek hozzád, csakis hozzád.
Ana: Azt mondtad, nem romantikázol?
Christian: Nem is.

2015. január 23., péntek

Elindult a magyarországi jegyelővétel!

Mától kezdve lehet, fontos megjegyezni venni, nem pedig foglalni online a Fifty Shades of Grey-re a CinemaCity Magyarország mozikomplexumaiba. [A multiplexen kívüli vidéki egységek által kínált lehetőségekről az adott filmszínház weboldalán érdeklődjetek.]
A filmnek lesz egy előpremierszerűsége, azaz már szerda (Február 11.) este 8 órától a legfürgébbek láthatják a filmet szinkronosan, valamint a MOM Parkban eredeti nyelven. Ismét fontos megjegyezni, hogy sajnos a magyarországi forgalmazó feliratos vetítéseket nem biztosít. Továbbá ma érkezett a hír, hogy idehaza 18-as karikát kapott a film, ami szerintem kb. semmit sem jelent, mert a hazai mozikban a vetítésekre beengednek, ha elmúltál, ha nem 18 [legalábbis erre ellenkező példát soha nem láttam, se hallottam], de mindenki azért próbáljon a karikának megfelelően dönteni. Úgy se fogtok, tudom. :D  Ui.: Ha esetleg valaki jön majd a szerdai MOM Parkos vetítésre, akár össze is futhatunk. :)

2015. január 22., csütörtök

Ellie Goulding - Love Me Like You Do

A videóklipnek létezik egy olyan változata is, amiben további új jelenetek láthatók. Az egyik rajongónak sikerült felvennie, a hajtás után megtaláljátok.

2015. január 21., szerda

A hírhedt tampon-jelent nem lesz benne a Fifty Shades-filmben

VARIETY | E.L. James bestseller regényének egyik legtöbbet emlegetett jelenete - Christian Grey, Anastasia Steele és egy tampon részvételével - nem szerepel majd a filmváltozatban.
"Nem került bele a filmbe," mondja Sam Taylor-Johnson, a film rendezője a Variety-nek adott interjújában. "Soha nem is volt szó róla." A jelenet egy emlékezetes momentum Christian (Jamie Dornan) és Anastasia (Dakota Johnson) között a lapokon. A nyár folyamán, az MTV még azt kérdezte: "A Fifty Shades of Grey-filmnek tartalmaznia kellene-e a könyv legsikamlósabb szexjelenetét?"
A producerek végül úgy döntöttek, hogy a legjobb, ha nem. "A könyvnek szükségszerűen Ana helyébe kell, hogy helyezzen, a legteljesebb, legsikeresebb élmény elérése érdekében," mondja Michael De Luca. "Ebből nagyon sok szó szerinti, a betűk szintjén kifejezett. A filmnek viszont nincs erre szüksége. Az egy egészen más közeg, médium."
Az egyik kihívást az jelentette a Fifty Shades nagyvászonra adaptálásában - ahogy azt az eheti Variety magazin Dornannal a címlapon ki is vesézi - kitalálni azt, hogy a könyvbeli szexből mégis mennyit kellene a filmre átültetni. A Kelly Marcel által írt forgatókönyv egy korai változata tompított rajta, így téve a Fifty Shades-t kevésbé pikánssá és ezzel biztosítva az R (és nem az NC-17-es) besorolást, ahogy azt a Variety megtudta.
"Azt mondanám úgy fele-fele," mondja Taylor-Johnson, amikor szóba került a szex vs. nem-szex részek aránya a filmben. "A szexjelenetek szerves részét képezik a történetnek. Nem öncélúak. Nyomon követik, kísérik a történetet."
De Luca azt mondja a leghevesebb, legintenzívebb filmjelenet Christian és Ana között az első könyvben található utolsó találkozásuk. "A jelenet, amiről sokat beszélgettünk az az utolsó jelenet, ahol Ana megkéri Christiant, hogy tegye meg a legrosszabbat, amit el kellene viselnie, azt hogy meddig is fajulhat el ez az egész," mondja De Luca. "Az első könyvben ez legközelebbi pont, hogy láthatjuk Christiant a teljes domináns Énjében megnyilvánulni. Jamie alakítása ebben a jelenetben egy csoda. Igazán magával sodorta az a pillanat."
A szerző, E.L. James, aki producer a Focus Features projektjében, megfelelőnek tartja az adaptációt, még akkor is ha tompítani kellett rajta. "A Fifty Shades of Grey elsősorban egy szerelmi történet, és a szex csak egy részét képezi," mondja James a Variety-nek. "Az emberek, akik nem olvasták a könyveket talán meg lesznek lepődve, hogy nincs több szex a vásznon, de csak azért, mert a Fifty Shades-ről szóló riportok alapján ítélnek, amik hajlamosak csak a szenzációhajhász oldalt kidomborítani. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók milliónyi, akik olvasták a trilógiát, úgy fogják gondolni, hogy elég a szex."

A Variety interjúja és fotósorozata Jamie Dornannal

Ramin Setoodeh | VARIETY - Annak ellenére, hogy Christian Grey teljesen meztelen E.L. James megabestsellerének, a Fifty Shades of Grey-nek java részében, a moziba járók lehet csalódottan értesülnek arról, hogy a film sztárja, Jamie Dornan viszont nem lesz az.
"Tudomásuk volt mindenről, kivéve a férfiasságomat illetően," mondja Dornan nemrégiben egy Los Angeles-i délutánon. Megformálva a szexuálisan dominánst Grey-t, Dornan egy testszínű zacskót öltött magára a szexjelenetek forgatása közben. "Olyan, mint egyike azon kicsi táskaszerűségnek, amiket Robin Hood vagy olyasvalaki abban a korban hozzá kötött az övéhez," mondja a 32 éves ír színész. "Nincs hátsó része. Nagyon pici. Úgy értem, azért nem annyira! Hisz sokat kellett megtartania."
Február 13-án - Valentin napjának hétvégéjén - az Universal Pictures és a Focus Features végre felfedi a könyv filmadaptációját, a 2015-ös év egyik legjobban várt bemutatóját, az első részt a három tervezet részből, amelyek James erotikus trilógiáján alapszanak, és felkerültek a romantikára éhező nők el-kell-olvasni listájára és több mint 100 millió példányban keltek el világszerte. A történet egy Anastasia Steele (Dakota Johnson) nevezetű szűz főiskolás körül forog, akit a hatalom iránt csillapíthatatlanul éhes, milliomos üzletember csábít el.
A regény annyira explicit, hogy a film forgatókönyvírója, Kelly Marcel, csakúgy mint az egyik producer, Dana Brunetti, egy ponton javasolta, hogy a film talán lehetne NC-17-es besorolású [kizárólag felnőtteknek]. De az Universal vezetői, akik túllicitálva a riválisaikat 5 millió dollárt fizettek a megfilmesítési jogokért, elvették a túlzott korlátozásokkal járó besorolást, annak érdekében hogy a lehető legszélesebb nézőközönséget érjék el. Az MPAA nemrégiben adta meg a Fifty Shades-nek az R besorolást, az "erős szexuális tartalom" és a "rendkívüli, szokatlan viselkedés" miatt.

Jamie Dornan és Dakota Johnson mindenféle külföldi magazinokban

Ezeknél az Universal Pictures által berendelt fotók a lényegesek, nem a szöveg. :)
Magazinok: Woman Madame Figaro Spanyolország, Marie Claire Spanyolország, Glup Mexikó, WHO Ausztrália, Activa Portugália, Cinemánia Spanyolország, XL Semanal Spanyolország, New Idea Ausztrália,  Fotogramas Spanyolország, TuStyle Olaszország, Glamour Oroszország

2015. január 20., kedd

A Variety kulisszák mögötti videóinterjúja Jamie Dornannal

Rövid összefoglalás a filmet érintő válaszaihoz: A Fifty Shades of Grey-t csak a meghallgatás előtt kezdte el olvasni, de nem egy szuszra végzett, alapból nem tartja magát valami gyorsolvasónak, szünetet kell tartania néha és gondolkodni a dolgokon. Majd elmondta nagyon biztos volt az illetően, hogy el szeretné játszani Christian szerepét. Mint minden munkánál ebben az esetben is érzett egy kis idegességet, ezt természetesnek is tartja, de nem izgulta túl magát az egészen. Mielőtt még az ügynöksége tájékoztathatta volna, Sam hívta fel személyesen, hogy elmondja neki Ő kapta meg a főszerepet. A kedvenc jelenete az, amikor Ana és Christian először találkozik és ezt is szerette leginkább leforgatni, amit két napon át rögzítettek. Ezt egyébként jó dolognak tartotta, mert így bőven volt idejük mélyen belemerülni. A film egy korai vágott változatát már látta, és nagyszerűnek tartja, habár véleménye szerint nagyon nehéz objektíven nyilatkozni a saját munkájáról, de Sam [Taylor-Johnson] tényleg nagyszerű munkát végzett.

A Vogue US fotósorozata és interjúja Dakota Johnsonnal

A hírhedté válás küszöbén a Fifty Shades of Grey bemutatásával, Dakota Johnson jelenleg észrevétlen sztárként élvezi az anonimítás utolsó pillanatait.

Hamish Bowles | VOGUE - "A leginkább az a kedvencem Londonban," árulja el bizalmasan Dakota Johnson vadóc betörésünk első napján a főváros divathetébe, "hogy senki sem ismer fel. Ez baromi... klassz."
Ezen a ponton meg kell jegyezni, Dakota is alig ismeri fel önmagát: ideiglenesen lenszőke, és a túlbuzgó fodrász barkószerűséghez közelítő valamit vágott a kusza sörényébe. "Nem az a fajta vagyok, aki felháborodva felkiált, hogy 'Mit tettél?!'" Dakota vállat von. "Hanem inkább úgy vagyok, hogy 'Imádom!'"
Habár többnyire észrevétlenül halad el a város paparazzijai mellett, ahogy tülekednek, hogy lefotózzák Alexa Chung-ot, Poppy Delevingne-t és másokat, az a helyzet, hogy joggal feltételezhetjük ez hamarosan drámaian meg fog változni, amint a 25 éves Dakota megtestesíti Anastasia Steele-t, a Fifty Shades of Grey kalandvágyó hősnőjét, E.L. James erotikus bestsellerének ("egy nagyon sötét Grimm tündérmese, felnőtteknek felmondva," ahogy a film rendezőnője, Sam Taylor-Johnson leírja azt) adaptációjában. A Fifty Shades trilógia kritikai lehordását a világszerte eladott 100 milliós példányszám ellentételezte, és a film, egy nagyon alternatív szerelmi történet, ami Valentin-napjának hétvégéjén kerül bemutatásra, épp Dakotát teheti ezen évtized Vivien Leigh-jévé.

2015. január 19., hétfő

Kulisszák mögötti videó: The Weeknd - Earned It

Szerdán (január 21-én) érkezik a videóklip!
"Nos az a helyzet Abel-lel és a hangjával, és azzal ahogy... szinte azonnal elcsábít, egyfajta szelíd módon, ami csak húzz, húzz és csak húzz magába. És, tudod, ehhez a filmhez... nem is lehetne tökéletesebb. Megszállottjává váltam a dalnak. [...] A házunkban folyamatosan csak ez megy."- Sam Taylor-Johnson
"Úgy érzem, hogy a film és a zeném az égben kötetet, tökéletes együtt. Ha meghallgatod az albumom vagy bármelyik munkám, nagyon Fifty Shades of Grey-es." - Abel Tesfaye (The Weeknd)

2015. január 18., vasárnap

2015. január 17., szombat

Hivatalos: Itt a Fifty Shades of Grey Score-jának tracklistája

Felfedték a Fifty Shades of Grey, Danny Elfman által komponált score albumának tracklistáját, amely 2015. február 17-től lesz megvásárolható a különböző webáruházakban. Forrás: FilmMusicReporter Megjegyzés: az igazi albumborítót később hozzák nyilvánosságra.
1. Shades Of Grey
2. Ana’s Theme
3. The Red Room
4. Then Don’t!
5. A Spanking
6. Going For Coffee
7. Where Am I?
8. Ana and Christian
9. Clean You Up
10. The Contract
11. The Art Of War
12. Did That Hurt?
13. Bliss
14. Show Me
15. Counting To Six
16. Variations On A Shade

Sam Taylor-Johnson Christian és Ana kapcsolatának fejlődéséről

A Fifty Shades hivatalos twitter-profiljáról: "Amikor Ana belép az életébe, elkezdi őt felnyitni, ő pedig elkezd kitárulkozni." - Sam Taylor-Johnson, rendező

Taylor-Johnson: Úgy őrzik, a Fifty-t mint a koronázási ékszereket

London Evening Standard | A Fifty Shades of Grey filmadaptációját hallatlan titoktartás övezi, ahogy azt a film rendezőnője, Sam Taylor-Johnson nemrégiben árulta el a Daily Mail riporterének. A film, Jamie Dornannal és Dakota Johnsonnal a főszerepben, végre teljesen elkészült és bemutatása kész a jövő hónapban megrendezésre kerülő Berlini Filmfesztiválra, mielőtt Valentin-napján a széles nézőközönség is láthatja. De Taylor-Johnson, aki közel 10 hónapot töltött az E.L. James regényéből készült, de általa vászonra álmodott verzió vágásával, azt mondja úgy őrzik, mint a koronázási ékszereket. "A biztonsági intézkedések merevebbek, szigorúbbak mint bármelyik más Hollywoodban készült film esetén," tette hozzá. "Általában, mostanra már megmutathattam volna néhány embernek, de nem engedik. Még a barátaim és a családom számára sem rendezhettek egy privát vetítést. A stúdió fél, hogy valaki kitweetel vagy kiposztol valamit Facebookra." Továbbá a hírek szerint a rendező illetve a főszereplők által adott interjúk monitorozva lesznek/vannak a producerek által. 
Dornan, aki a BBC sötét bűnügyi drámájában, A hajszában látható Gillian Andersonnal, azt mondja valamelyest aggasztja, hogy a bestseller regény rajongói vajon mit szólnak majd ahhoz, ahogy megformálta a lekötözésért rajongó milliomost, Christian Grey-t. De végül arra a következtetésre jutott, hogy bármilyenek is lesznek a reakciók, azokat nem tudnak felérni Grey titkos szobájához, ahol a szadizmusra és mazochizmusra kerül sor. "Abba kéne hagynom az aggódást. Mit tehetnek? Bezárnak a Fájdalom Vörös Szobájába?" mondta szintén a Daily Mail újságírójának Beverly Hills-i Four Season hotelben megrendezett BAFTA LA teapartiján.

A Fifty Shades-mozifilm kulisszái mögött: Az Escala fürdőkádja

50ShadesGirlPortland | Miután láttam egy cikket arról a fürdőkádról, amit a Fifty Shades of Grey-mozifilmben használtak tudtam, hogy meg kell próbálnom megtalálni azt, amíg Vancouverben vagyok. Végül ráakadtam a gyártóra és felvettem velük a kapcsolatot. Kiderült, hogy a Blu Bathworks nevezetű kanadai cég árulja a fürdőkádat és megtekinthető a Vancouver belvárosának közelében található bemutatótermükben. Voltak olyan nagylelkűek és megengedték, hogy meglátogassam őket, fotókat készítsek (a forrásnál megtaláljátok azokat - szerk.) és megosszák velem, végül miként is kötött ki a kád Christian Grey luxuslakásába.
Sandy Walker, a film díszlettervezője először a Blu Bathworks-szel vette fel a kapcsolatot, miután számtalan helyen keresgélt, hogy megtalálja a tökéletes kádat. Végül ellátogatott a bemutatóterembe, hogy megnézze azt, majd a produkció mögött álló emberek megpróbálták letárgyalni, hogy adják kölcsönbe a filmhez. A Blu Bathworks úgy gondolta ez nem lenne túl jó megoldás, inkább jobb lenne ha megvennék azt. A filmesek majd további más kádak után keresgéltek, de végül visszamentek és megvették a gyönyörűen elegáns HALO névre keresztelt kádat. Mindez szeptemberben történt, mielőtt 2013 őszén elkezdődött volna a forgatás Vancouverben. A díszlettervező végül úgy döntött, hogy Jamie magassága miatt a nagyobb méretű kádra lenne szüksége. A kád egyébként kétféle méretben, többféle színben létezik, a legolcsóbb pedig 7150 dollárba, nagyjából 2 millió forintba kerül. Ők a mattfehér nagy kádat használták a film során. Tojásdad alakú, szóval az egyik végén szűkebb, a másik vége viszont gömbölydedebb. Tökéletes benne ülni, mivel követi a tested körvonalát. Kvarc alapú kompozit anyagból készült, ami segít megtartani a víz melegét.

Miután megvették a kádat, a Fifty emberei Los Angeles-be vitték, ahol szintén felvettek fürdőszobai jeleneteket, mielőtt elkezdődöttek volna a munkálatok Vancouverben. Miután teljesen végeztek LA-ben, visszaszállították a kádat Vancouverbe és ahol a további részek forgatásának megkezdetéig egy raktárban várakozik.

2015. január 16., péntek

A Fifty Shades of Grey a Fandango 15 éves történetének leggyorsabban fogyó R besorolású filmje

The Wrap | A Fifty Shades of Grey nem kerül mozikba Valentin-napjának hétvégéig, de vannak olyan filmrajongók, akik már nagyon is túlfűtöttek. E.L. James fülledt bestseller regényének várva várt adaptációja a leggyorsabban fogyó R-besorolású filmmé vált a Fandango 15 éves történelme során, adta hírül pénteken az online jegyalkusz.
Az elérhetőség első hetében az Universal Pictures erotikus szerelmi története, főszerepben Dakota Johnsonnal és Jamie Dornannal, lekörözte az előzetes jegyeladások tekintetében az olyan R-besorolású kasszasikereket mint a Szex és New York 2-őt, az összes Másnaposok-folytatást és a Holtodiglant. Mindemellett a Fifty tudhatja magáénak a legnagyobb első heti jegyeladásokat a nem-folytatás filmeket tekintve, az első Hunger Games film 2012-es debütálása óta.
"Nagyon kevés könyv tudhatja magáénak a valódi nemzeti jelenség státuszát - és a Fifty Shades egy rangban az Alkonyattal (Twilight), Az éhezők viadalával (Hunger Games) és a Holtodiglannal (Gone Girl), regényként a nyugatitól a keleti partig részévé vált a korszellemnek," mondta Dave Karger, a Fandango szóvivője. "A könyv rajongói már évek óta várnak arra, hogy láthassák kedvenc szexi karaktereiket a vásznon életre kelni, és ők fokozzák egyértelműen a szenzációs előre értékesítés számait."
A Fifty Shades végső bevételeiről szóló tényszerű előrejelzések még váratnak magukra, de a BoxOffice.om szerint az első hétvégéjén akár 60 millió dollárt is szállíthat az erotikus alárendeltségéről szóló történet.

2015. január 15., csütörtök

Kulisszák mögötti fotók az Earned it videóklipjéhez

A Fifty Shades direktora, Sam Taylor-Johnson rendezi The Weeknd 'Earned It' című dalához (meghallgatom) készült videóklipet is. A kulisszák mögül pedig Sam jóvoltából pár órája kaptunk néhány fotót. Frissítés: Az Universal Music által kiadott közlemény szerint Dakota Johnson szerepelni fog a videóklipben!

Dana Brunetti: A rajongókat kellemes meglepetés fogja érni


MTV | A “Fifty Shades of Grey” nagy nyomás alatt van és ezt nem is érzi senki jobban, mint Dana Brunetti producer, aki segített szélesvászonra álmodni az NSFW könyvet. Az MTV News Brunetti-t vasárnap kapta mikrofonvégre az Aranyglóbusz-gála vörösszőnyegén, ahol elárulta, hogy véleménye szerint a Fifty-rajongók kellemesen meg lesznek lepődve a film miatt, ami néhány technikai dolgot kivéve készre van vágva, és "nagyon jól néz ki."  "Ez a negyedik könyv, aminek az adaptációjában részt veszek, és mindig szembe kell nézned a kritikákkal. Ahogy te adaptáltad vászonra, azt az emberek lehet, hogy másként látták a fejükben mikor olvasták, így mindig annyira hűen szeretnéd követni a történetet amennyire az csak lehetséges, ahhoz ami szerinted a legjobb verzió és egyezik is a rajongói elvárásokkal. Ebben az esetben pedig azt hiszem a rajongókat kellemes meglepetés fogja érni." A producer a "szokatlan" jelzővel megcímkézett R-besorolásról is beszélt, ami kapcsán ugyanannyira zavarodott, mint mi magunk. "Fogalmam sincs, hogy ezzel mire utalnak. Kíváncsian várom, hogy halljam az emberek szerint mi is benne a szokatlan viselkedés, de amikor először olvastam erről, az kérdeztem, "Valamit megváltoztattak a filmben, mióta utoljára láttam? Vagy már annyira hozzászoktam ehhez, hogy ez [másoknak] egyszerűen tényleg rendkívülinek minősül."

Bónuszok
NC 17-es verzió: Brunetti elmondta, hogy emiatt anno bajba került, ugyanis még a forgatás kezdete előtt egy interjúban megemlítette, hogy elképzelhető egy csakis felnőtteknek szóló változat kiadása - ami szinte minden sajtóorgánumban leközlésre is került - de ez a részéről akkor csak egy felvetés volt, az Universal Pictures terveiben ilyen nem szerepelt és nem is vetődött fel. Mivel egyelőre fogalma sincs, hogy számítunk-e  egy eggyel magasabb besorolású filmre, és nem is szeretne újra bajba kerülni, nem mondd semmi konkrétat.
Folytatások: Egyelőre az első részre fókuszálnak, megvárják annak a fogadtatását és csak után tárgyalják meg a további két rész megfilmesítésének lehetőségét.

2015. január 12., hétfő

Dakota Johnson és Jamie Dornan a 72. Aranyglóbusz-díjátadón

Vasárnap este tartották meg a 72. Golden Globe díjátadót, amelyen a Fifty Shades of Grey két főszereplője, a Chanel Haute Couture-ben pompázó Dakota Johnson (még több kép) és a Louis Vuitton-ban feszítő Jamie Dornan is részt vett, sőt együtt átadták át a Legjobb Televíziós Női Mellékszereplőnek járó Aranyglóbuszt. Szegények nagyon idegesek voltak, Jamie keze szabályszerűen remegett, lásd a hajtás utáni videót. A puccparádé után a szokásos afterpartizás sem maradt ki, Jamie a Warner Bros. és az Instyle (képek) valamint az Universal (képek) buliján vett részt, míg Dakota az HBO partiján (képek) majd a Chateau Mormont-ban engedte ki a gőzt (képek). 

Két új TV Spot a Golden Globe közvetítéséről + Virál videó


Martina: Mr. Grey fogadja Önt.
Kate: Észrevetted, hogy le se tudja venni rólad a szemét?
Christian: Az ízlésem eléggé egyedi. Nem értenéd.
Ana: Akkor világosíts fel.
Christian: Szeretnék azokba az ajkakba harapni.
Ana: Azt hiszem, Én is azt szeretném.
Christian: Ez az amit akarsz?
Ana: Igen, kérlek.
Kate: Ti ketten magasabb sebességbe kapcsoltok/intenzívebbé teszitek a dolgokat?
Ana: Úgy hiszem.

2015. január 11., vasárnap

A Fifty Shades of Grey új rövid előzetese

Ana: Mr. Grey, csak pár kérdésem lenne. Minek tulajdonítja a sikerét?
Christian: Néhányan azt mondják, hogy nincs szívem.
Ana: Miért mondják ezt?
Christian: Mert jól ismernek.
Ana: Miért van olyan érzés van, hogy ez nem igaz?
Kate: El kell ismerned, hogy nevetségesen szexi.
Ana: Hátha vonzódsz az efféle típushoz.
Kate: A szexi féléhez?
Christian: Keményen indult az életem. Nem romantikázom. [...] Isten hozott a világomban.
Christian: Anyám, Anastasia Steele.
Grace: Fogalmad sincs, hogy mennyire boldog vagyok, hogy megismerhetlek.
Ana: Azt mondtad, hogy nem romantikázol.
Christian: Nem is.
Christian: Mit teszel velem? [...] Hol voltál eddig?
Ana: Vártam (rád)...

Fotók: Jamie Dornan a Golden Globe előpartijain

Hamarosan a Netflix-en is elérhető lesz a The Fall 2. évada, ennek apropóján Jamie Dornan a hét közepén részt vett a streaming szolgáltató (amely az ígéretek szerint idén itthon is elérhető lesz) TCA-sajtókörútján, ahol Gillian Andersonnal illetve a krimidráma kreátorával válaszoltak az egybegyűltek kérdéseire. A panelről rengeteg képet illetve az elhangzottakról összefoglalót a JDLife oldalán találtok.
Ennyivel nem maradt abba Jamie Los Angeles-i kiruccanása, ugyanis részt vett jó néhány Golden Globe előpartin, egészen pontosan a W magazin, az INSTYLE valamint a BAFTA LA tea partiján. Ezekről további fotókat a hajtás után találtok.

2015. január 10., szombat

A Los Angeles Times interjúja Sam Taylor-Johnsonnal

Los Angeles Times | Sam Taylor-Johnson már hónapok óta dolgozott titokban az új filmjén, amikor végre lehetősége nyílt megmutatni belőle egy jelenetet egy friss-szemű nézőnek - egészen pontosan Beyoncé-nak.
A londoni születésű rendező a 2015-ös év egyik legjobban várt filmjét készíti, E.L. James bestseller regényének, azaz a Fifty Shades of Grey filmadaptációját, a trilógia első darabját, amely guilty pleasure kiadói jelenségként gyújt lángra 2011-ben és több mint 100 milliónyi, főleg női olvasó számára prezentált egy meghökkentő erotikus történetet.

Tavaly, Taylor-Johnson elvitt néhány jelenetet a filmből Beyoncé Los Angeles-i otthonába, így a popsztár láthatta, hogy a zenéje miként dúcolja alá a fülledt drámát, amely egy diplomázó egérszürke főiskolásról, Anastasia Steele-ről (Dakota Johnson) szól, aki egy szexuálisan alárendelt kapcsolatba bonyolódik a titokzatos fiatal milliomossal, Christian Grey-jel (Jamie Dornan).
"A jelenet, amit megmutattam nem volt kontextusban," mondta Taylor-Johnson visszaemlékezve arra az anyagra, amint megosztott Beyoncé-val. "Mármint nem a lassú találkozás és az interjú, majd a kávézó volt az, egyszerűen csak belecsaptam a közepébe, "Itt egy hardcore szexjelenet. Helló, örülök, hogy találkoztunk'... Majd egyszeriben elborzadva éreztem magam. Hirtelen azt gondoltam, "Ez eléggé explicit, és még nem is ismerem ezt a nőt." Taylor-Johnson azokat a jeleneteket hamarosan egy sokkal nagyobb nézőközönséggel is meg fogja osztani, amikor a Fifty Shades of Grey végre Február 13-án a mozikba kerül.

E.L. James: Dakota és Jamie hatalmas filmsztár lesz

PEOPLE - Mint ahogy mi, E.L. James is alig várja, a mega-eladásosokkal bíró regényének, a 50 Shades of Grey-nek nagyvásznas adaptációját, ami Február 13-től látható világszerte a mozikban.
Mint a film egyik producere, "Minden nap ott voltam a forgatáson," mondja az 51 éves szerző. "Látni a karaktereket és a történetet életre kelni egy heves, élénk és szürreális élmény volt. Nagyon boldog és elégedett vagyok a castinggal. Dakota [Johnson] és Jamie [Dornan] csodálatos munkát végeztek, hatalmas filmsztár lesz belőlük - ami meg is érdemelnek." A film munkálatai miatt nem sok ideje jutott az írásra, de "kering a fejemben néhány szerelmi történet," mondta a PEOPLE-nek. "Remélem a rajongók, úgy várják, hogy olvashassák, mint ahogy Én papírra vessem ezeket." James tervei szerint a következő könyve is ugyanolyan romantikus lesz, mint a Fifty Shades. "Azt hiszem ez az, amit az olvasók leginkább élveztek a Fifty Shades-ben," tette hozzá. Nem mintha, fukarkodni fog a szex-szel: "Amikor az emberek szerelembe esnek, azt elkerülhetetlenül követi bizonyos mennyiségű élénkség/aktivitás." [...] További két fotót az Universal Pictures által készített sorozatból a hajtás után találtok. Forrás: JDornanLife

2015. január 9., péntek

Hivatalos: Itt a Fifty Shades of Grey soundtrack számlistája

A Free iTunes Music nevezetű oldal nyilvánosságra hozta a Fifty Shades of Grey Soundtrack-listáját, habár a New York Daily News szerint csak jövő héten kellett volna ennek megtörténnie....
A hajtás utánra beraktam azokat a dalokat, amik már meghallgathatóak. 
1. Annie Lennox - I Put a Spell on You (Fifty Shades of Grey)
2. Laura Welsh - Undiscovered
3. The Weeknd - Earned it (Fifty Shades of Grey)
4. Jessie Ware - Meet Me In the Middle
5. Ellie Goulding - Love Me Like You Do
6. Beyoncé - Haunted (Michael Diamond Remix)
7. Sia - Sealted Wound
8. The Rolling Stones - Beast of Burden
9. AWOLNATION - I'm on fire
10. Beyoncé - Crazy In Love (2014 Remix)
11. Frank Sinatra - Witchcraft
12. Vaults - On the Last Night
13. The Weeknd - Where You Belong
14. Skylar Grey - I know You
15. Danny Elfman - Ana and Christian
16. Danny Elfman - Did that Hurt?

2015. január 8., csütörtök

A DETAILS magazin interjúja és fotósorozata Jamie Dornannal

A Fifty Shades of Grey sztárja tudja uralni Hollywood-ot?
DETAILS | Amikor Dornan megkapta Christian Grey szerepét E.L. James várva várt BDSM-témájú bestseller regényének filmadaptációjában, a 32 éves ír modellből lett színészt nem csak arra kérték fel, hogy játssza el a szadomazó hajlammal megáldott rendkívül vonzó milliomost - hanem, hogy birkózzon meg milliónyi nő szexuális fantáziájának súllyával.

"Te picsa!" dörmögi Jamie Dornan. "Sajnálom," teszi hozzá bűnbánó tekintettel. Az ír színész, aki mint a szexuálisan explicit Fifty Shades of Grey-regény sztárja akár fel fogja tüzelni vagy akár ki fogja oltani nők millióinak szexuális fantáziáját - most lőtt le egy nőstény antilopot Afrika vitruális Szavannáin. "A lényeg az, hogy csak hímeket lőj le," mondja, mielőtt felpumpálja a műanyag puskát és újra tüzelne - de ezúttal egy hímet terít le. Gyorsan újratölt és ismét lecsap egy másikra.
Kora délután van - egy ritka gyönyörű őszi nap Vancouverben, azon városban, amely a saját szürke árnyalatáról és az ezzel járó esőről ismert - Dornan pedig, egy korsó sörrel a könyökénél, elráncigált a Lamplighterbe, egy sötét lambériájú ír kocsmában, így játszhat a Big Buck Hunter HD-vel. "A függőség szörnyű egy dolog," mondja diszkréten kuncogva, ahogy újra felemeli a puskát a következő körre. "Három pasi van fordulónként, akiket meg kell ölnöd, de közben más szarságok is szaladgálnak, különböző állatok és nők/nőstények - na nem valódiak, nem olyanok mint Anita." Anita a játék egyik hiányosan öltözött idegenvezetője - Big Buck lányokként ismertek -, akik a fordulók között megjelennek és a vadászokat kihívó, kétértelmű pózokkal vagy csókdobással jutalmazzák. Fennhangon azon töprengek, hogy kivételt lehet-e tenni a nem-ölünk-nőstényeket szabály alól. "A feleségem is gyűlöli őket," mondja Dornan. "Ő ismertette meg velem a Big Buck-ot - ez egyike azon dolgok közül, amiket legjobban szerettem benne." Felismerve, hogy ez úgy hangzik mint egy kevésbé erős dicséret, hamarosan kijavítja magát. "Ez csak bónusz jelentett a jelleme szempontjából."

2015. január 7., szerda

Hivatalosan is elkészült a Fifty Shades of Grey-mozifilm!

Sam Taylor-Johnson pár perce posztolta Instagramra az alábbi fotót ezzel az üzenettel: "Végre elkészültünk!!! A brilliáns csapat egy része, akik elhozzák nektek a #FiftyShadesMovie-t."
Фото опубликовано Director FSOG (@samtaylorjohnson)

Hivatalos: R besorolást kapott a Fifty Shades of Grey

Az Amerikai Mozgókép Szövetség (MPAA) mai hivatalos bejelentése alapján, ahogy az egyébként várható volt, a Fifty Shades of Grey R besorolást kapott, a filmben látható "intenzív szexuális tartalom, beleértve a párbeszédeket is, a szokatlan viselkedés és a nyílt meztelenség" miatt. 

Details magazin: Kulisszák mögötti videó Jamie Dornannal

Jamie Dornan: "Úgy tudom, benne vagyok a folytatásokban. Senki nem mondta az ellenkezőjét. Azt mondod, hogy lecserélnek?"
Mi volt a legnehezebb a Fifty Shades of Grey forgatásában?
Jamie Dornan: Azt hiszem a legnehezebb dolog a Fifty Shades of Grey forgatásában az a nagyfokú érdeklődés volt. Rengeteg ember olvasta a könyveket, és nagyon sokat is jelentenek számukra. Éreztük ennek a súlyát a forgatáson, de Samnek, a rendezőnknek, aki csodálatos, sikerült elérnie, hogy ez ne legyen ránk hatással és úgy tekintsünk erre, mint egy normális munkára és úgy is közelítsük meg mint bármely más filmet. Szóval ez nagy segítség volt.
Hogy kerültél formába a szerep kedvéért?
Jamie Dornan: Christian Grey karaktere eléggé megszállott azt illetően, hogy formában maradjon és rendszeresen mozogjon, ez fontos részét képzi annak, hogy ki is Ő, szóval dolgoznunk kellett ezen. De egy kicsit későn szálltam be a 'játékba', jó lett volna ha egy kicsivel több időm jutott volna arra, hogy csúcsformába kerüljek, de mindent megtettünk, amit csak tudtunk a rendelkezésre álló idő alatt.
Van-e bármilyen mód arra, hogy felkészülj a film által generált hatalmas érdeklődésre?
Jamie Dornan: Nem hiszem, hogy bármit meg tudsz tenni annak érdekében, hogy felkészülj a filmre adott reakciókra, bármilyenek is legyenek azok. Úgy értem, nem emelhetsz homokzsák-falat magad köré, és bezárkózni. Nem hiszem, hogy erre fel lehet készülni.
Mesélnél nekünk arról, hogy mire számíthatunk A hajsza második évadában?
Jamie Dornan: A második évadokkal az a helyzet, hogy ha előtte az első nagy dobás volt, akkor az új etapra megpróbálsz a nézőközönségnek többet adni, valamit mást. Szóval dolgozni kell rajta, hogy elmozduljon attól, ami bemutatásra került az első folyam során. Ami Spectort illeti, az első évadban a tettei kerülnek előtérbe, míg a második már sokkal inkább arról szól, hogy miért viselkedik így, miért vált azzá aki.
Hogy fognak reagálni a rajongók az új évadra?
Jamie Dornan: Azt hiszem elégedettek lesznek. Remélem nem fognak csalódni és talán egy kicsit össze is lesznek zavarodva.
Hogyan lazítasz?
Jamie Dornan: Mint az átlagos emberek. Iszogatok a barátokkal, vacsorázni járok, golfozom. Sok embernek nem szórakozás, de nekem sem igazán. Nem is tudom miért csinálom, de igen, csak a megszokott dolgokat.

Az ELLE USA interjúja Jamie Dornannal

Ruth Shalit Barrett találkozott azzal a színésszel, aki kész kielégíteni nők millióinak legmélyebb vágyát - mint a Fifty Shades komor, milliomos szexistene, Christian Grey.

A szívem zakatol. A lábaim tiszta kocsonyák. Reszkető roncs vagyok. Christian Grey szemben ül velem. Annyira jóképű, hogy az már nyugtalanító. A haja kócos. A tekintete akár az olvadt szürke acél.
Istenem. Görcsösen nyelem a diétás kólámat. Mi történik? Mit fog most tenni?
Hosszú ujjaival a sajttál felé nyúl. Eláll a lélegzetem, és skarlátvörössé válok, ahogy Manchego-t (juhsajt) és chorizót (spanyol csípős kolbász) halmoz a ropogós kenyérre. "Hmmm," mondja. Felnéz rám, a szemei telve kifürkészhetetlen kérdésekkel. Szent Isten. Lehet ez ennél erotikusabb?
"Ez teljes kiőrlésű mustár?" kérdezi. A szívem gyorsabban kalapál. Dobol a fülem. Szívmegállás felé tartok.
Oké, igazából Ő nem Christian Grey. Hanem Jamie Dornan, a 32 éves ír színész, aki megformálja az akaratos, csökönyös milliomost a hamarosan bemutatásra kerülő Fifty Shades of Grey mozifilmben. És nem egy nyári lakban vagyunk az erdő közepén. A Chateau Marmont halljában ebédelünk Los Angeles-ben. De mégis. A faragott vonások. Az a cziellált test. Az a szívet olvasztó báj. És az az intenzív, parázsló szürke tekintet. Ó, ez dupla szívás. Egyenesen tripla.
"Ahogy gondolod, Christan Grey-t beválogatni szinte lehetetlennek tűnt," mondja Sam Taylor-Wood, az elragadó, gazdag és lágy hangú angol rendezőnő, aki E.L. James bestseller erotikus regényének filmadaptációját irányította. "Karizmatikus, sikeres, erős. A lapokon egy teljesen fantázia szülte figurával találkozol. Le kellett szűkítened a lehetőségeket, úgy talán, három emberre a világon."
Majd amikor Charlie Hunnam, a filmesek első választása Christian szerepére kilépett a projektből röviddel azután, hogy beválogatták, a helyét Dornan vette át, a Fifty Shades rajongók pedig úgy vonyítottak mint egy falka elvert diáklány. A #NemAzÉNChristian-om hastag trendinggé vált Twitteren. Még a fülledt előzetesnek sem sikerült megbékítenie a diehard rajongókat, akik amiatt aggódnak, hogy a babaarcú Dornan - a Calvin Klein korábbi fehérnemű modellje, akinek resumé-ja tartalmazza az ABC mesesorozatát, az Egyszer volt hol nem voltat - túl imádnivaló, hogy bárkit is kikötözzön, 'A FIFTY SHADES OF GREY ELŐZETESE KIÁBRÁNDÍTJA A MAZOHISTA RAJONGÓKAT', kürtölte egy szalagcím.

2015. január 6., kedd

Ízelítő a GQ UK Jamie Dornannal készített interjújából

A hamarosan bemutatásra kerülő Fifty Shades of Grey sztárja - aki harmadik lett a GQ Legjobban öltözött brit férfiainak 2015-ös listáján - a GQ-nak mesélt a S&M-ről és arról milyen szexjelenetet forgatni. Ebből alább olvasható egy kis ízeltő, illetve két exkluzív fotót is láthattok a brit GQ februári számából.
A karakteréről a Fifty Shades of Grey-ben: "A karakter miatti kutatás során igazán közel láthattam a valóságot. Riasztóan első kézbeli perspektívából tudom neked elmondani, hogy mindent egybevéve, ez nem szexi. Voltam egy szexkazamatámban langyos sört iszogatva, miközben egy domináns mókázott az alárendeltjével, ami nagyon játékos és vidám volt, egyáltalán nem sötét és komoly. Sok volt a nevetés..."
A szexjelenetek forgatásáról: "A méltóságod sértetlen, ahogy az egész el van dugva egy kis hússzínű zacskóba... mint pasi a nemes testrészedet berakod egy kis zacskóba és felkötöd mint egy kis csomagnyi szőlőt és így el van rejtve. Eléggé furcsa dolog ezt minden nap csinálni."
A szadomazóról: "Hihetetlenül liberális vagyok, szóval baszok rá/leszarom. Ha ez emberek odavannak ezért, hát akkor legyenek. Mellesleg, ha akkora hű-hát csapnak a nők elleni erőszakosság aspektusa miatt, jobb ha köztudott, hogy jóval gyakoribb a férfi alárendelt. És mindez közös megállapodáson alapuló! Vannak ennél jóval furcsább szarságok. Szerintem a szadomazónál jóval különösebb a repülőgép-lesés, amit egyáltalán nem értek. Meg tudom érteni, hogy az emberek miért vannak oda a szadomazóért, de azért, hogy kint állj a Heathrow 5-ös termináljánal és arra várj, hogy egy Ryanair felbukkanjon?
Az életéről: "Jól érzem magam azt illetően, ahogy az életem alakul. Nem vagyok semminek sem a rabja, tudtommal. Nem vagyok már 21 éves. A legmegértőbb személlyel élek házasságban, akivel valaha csak találkoztam. Van egy kislányom. Azt hiszem ezek a jó dolgok azok, amik a megfelelő helyen tartanak, bármifelé is tartsak."

2015. január 5., hétfő

2015. január 4., vasárnap

A Fifty Shades Soundtrack megjelenési dátuma: 2015. február 10.

A Republic Records közleményben tudatja, hogy ők fogják kiadni az idei év egyik legjobban várt filmjének, az Universal Pictures és a Focus Features égisze alatt készült Fifty Shades of Grey-nek a hivatalos filmzenei albumát, amely 2015. február 10-től kezdve lesz megvásárolható iTunes-on illetve a többi digitális webáruházban.
Az albumon többszörös platina lemezes és díjnyertes előadók, művészek soha nem hallott szerzeményei kapnak majd helyet. Továbbá azt is megemlítik, hogy a teljes számlista is rövidesen bejelentésre kerül. A film score-jáért az ikonikus, négyszeres Oscar díjra-jelölt Danny Elfman volt a felelős, mellett pedig music supervisorként (zenei hangmérnökként) Dana Sano működött közre.

További hírek az albummal kapcsolatban:
- The Weekend két dallal biztosan hozzájárult a lemezhez: az 'Earned It' már nyilvánosságra került, a másiknak egyelőre csak a címe ismert, ami a 'Where you belong' névre hallgat
- a soundtrack királynő, Ellie Goulding is szerepelni fog az albumon, mégpedig a 'Love me like you do' című vadonatúj számával, ami Január 8-tól (csütörtök) lesz megvásárolható a digitális zenei áruházakban. via

2015. január 2., péntek

Az ELLE UK interjúja és fotósorozata Jamie Dornannal

Ő az a féri, aki világszerte milliónyi fantáziák alanyává válik, ahogy mozikba kerül a Fifty Shades of Grey, az idei év legjobban várt filmje. Készen állsz? És mi?

Mi mást tehetnél mintsem filmsztárrá válni, amikor a legkorábbi emléked, három éves korodból a téged körülvevő sikítozó nők látványa, ahogy rohannak veled, hogy rendbe tegyék az arcod a plasztikai sebészetre Hollywoodban? Elnézést, úgy értem Holywoodban - azaz azon észak-írországi kisvárosban, ahol Jamie Dornan felnőtt. A balesetet egy kutyában megbotlás okozta.

"Nos, azt hiszem tulajdonképpen a szappanhabon csúsztam meg," mondja egy nyugat-londoni kávézóban borsmentateát iszogatva. "A border collienkat (brit pásztorkutyafajta) mosdattuk a házunk mögötti kertben, Én meg belerohantam a szappanosvízbe, megcsúsztam és bevertem a fejem egy kőlépcsőbe. Emlékszem, ahogy ott ülök a konyhapulton és anya sír, és a nagyim is, és sok a vér. Majd a liftajtókra a kórházban, és hogy anyut nem engedték be," emlékszik vissza a 32 éves színész. "Valami gond volt az összevarrással, a vágás helyzetével - szóval egy kisebb plasztikai beavatkozásra volt szükség," teszi hozzá. "Legalábbis apu szerint, aki orvos, és azt hiszem ők kevesebbet hazudnak mint az átlagemberek."

Mosolyog, a homlokába fésült haját kicsit megemeli, hogy megmutassa a sebhelyet a homlokán, Én pedig a lehető legközelebb hajolok a korábbi Calvin Klein alsónadrág modellhez, amennyire azt a társadalmi normák lehetővé teszik. A Fifty Shades of Grey-nek köszönhetően, hamarosan sokkal több nő fog sikítozni a láttán, annak ellenére, hogy isten tudja miért, még mindig kínosan és kényelmetlenül érzi magát ennek kilátásba helyezésekor, és a saját varázsának nyilvánvaló tényétől.

2015. január 1., csütörtök

A Who Ausztrália fotósorozata Dakotával és Jamie-vel

WHO AUSZTRÁLIA (2015) - A Ben&Kate alulértékelt sztárja, Melanie Griffith és Don Johnson 25 éves lánya perverz szexuális kalandba keveredik a korábbi Calvin Klein modellel, a 33 éves Jamie Dornannal a február közepén mozikba kerülő Fifty Shades of Grey-ben. A ritka tehetséggel megáldott ír Dornan - aki A hajsza című sorozatnak köszönhetően lehetősége nyílt megformálni egy nyugtalanító szexepillel rendelkező sorozatgyilkost, egyben szerető apát - egy szadomazó-témájú filmet ígér, "Mindent odaadva." (Vagyis majdnem mindent, "Olyan szerződés van életben, amely szerint a nézőközönség nem látja majd a..." Griffth, aki Johnson reményei szerint nem nézi majd meg a fülledten erotikus filmet, nem is lehetne büszkébb lánya karrierjének emelkedő csillagára. "Ott van benne az anyukája, az apukája és a nagyanyja [a Hitchcock múzsa, Tippi Hedren], egyszerűen meghódít. Azt mondva, 'Itt vagyok, ez vagyok Én.'" | Forrás: Tumblr