2015. július 13., hétfő

Lezárva: Nyerd meg a Grey angol nyelvű változatát!

Lezárult a nyereményjáték, kisorsoltam a szerencsés nyertest, aki pedig nem más lett mint Soltész Anita. Gratulálok, már értesítettelek e-mailben. :) Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a játékban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi levél jön, ugyanis a könyv angol nyelvű volta miatt jóval kevesebbre számítottam. Hamarosan újabb játékkal jelentkezem, ahol több mint valószínű ismét könyvet esetleg még DVD/BD-t, talán CD-t is lehet majd nyerni. ;) 
Pár héttel ezelőtt találtam egy magyar webáruházat, ahol viszonylag olcsón hozzá tudtam jutni a Grey angol nyelvű változatához és akkor meg is ígértem a blog Facebook oldalán, hogy egy példányért majd nyereményjátékot indítok. Nos a hétvégén végre megérkezett a csomag, így eljött az idő, hogy kihirdessem a játékot. Nagyon egyszerű lesz ennek a menete: 4 kérdést teszek fel, mindegyikhez három lehetséges választ adok, nektek pedig csak annyi lesz a dolgotok, hogy a helyes betűkombinációt elkülditek  (a nevetekkel együtt!!) a beautifulshadesblog@gmail.com-ra! A tárgy mezőbe azt írjátok, hogy GREY (lehet kis-és nagybetűvel is). Fel szeretném mindenki figyelmét hívni, hogy egy embertől csak egy e-mailt fogadok el, magyarországi címmel kell rendelkeznie és be kell tölteni a 18. életévét (NAGYON FONTOS!! Hogy ezt valahogy ellenőrizni is tudjam, lájkolni kell a blog Facebook oldalát!) A nyereményjáték határideje: 2015. július 31-e, déli 12 óra!
Megjegyzés: a könyv angol nyelvű, szóval elsősorban azok jelentkezzenek, akik el tudják olvasni vagy olyasvalakinek szeretnék megnyerni, aki forgatni is tudja. :)

1. Mikor jelent meg hivatalosan a 'Grey' ebook valamint normál papír formátumban is az USA-ban és az Egyesült Királyságban?
P) 2015. január 1.   Z) 2015. február 14.  G) 2015. június 18.
2. Ki alakítja a Fifty Shades filmtrilógiában Christian Grey-t?
A) Charlie Hunnam R) Jamie Dornan  C) Robert Pattinson
3. Mi volt a "leánykori" vagy "fanfiction" címe a Fifty Shades of Grey-trilógiának?
E) Master of the Universe Q) Dark Master B) The Master
4. Melyik kanadai városban forgatták az első Fifty Shades filmet?
W) Ottawa Y) Vancouver T) Seattle
A helyes betűkombináció tehát a GREY volt. :)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése