2015. március 13., péntek

Jamie Dornan: 2016 tavaszán kezdődhet a második rész, a Fifty Shades Darker forgatása

A Daily Mailnek exkluzív interjút adott Jamie Dornan és ismét* megerősítette a brit napilapnak, hogy semmi sem igaz azon hírekből, hogy nem tér vissza a Fifty Shades trilógia folytatásaira, mert a felesége nem engedi neki. "Totál hülyeség az egész, persze előre elolvasná a forgatókönyveket, de teljes mértékben támogatja a Fifty Shades-szel kapcsolatos munkámat." Azon pletykákon is nevet, amik arról zengnek, hogy egyáltalán nem jön ki Dakota Johnsonnal, sőt egyenesen utálják egymást. "Nem velünk forgatták volna le a filmet, ha kettőnk között kémiai problémák lettek volna... bármit is jelentsen a "kémia." Számtalan akadályt meg kell ugranod, hogy elnyerj egy ilyen szerepet, szóval csak úgy nem válogattak volna be kettőnket." Továbbá Jamie elárulta, hogy jelen állás szerint valamikor 2016 tavaszán kezdenek neki a Fifty Shades Darker forgatásának és egyelőre nem tudja, hogy Sam Taylor-Johnson visszatér-e a rendezői székbe.

Megjegyzés: Ez egyébként egybecseng a The Hollywood Reporter szerdán megjelent cikkével: az ő forrásaik szerint is azt mondták Jamie-nek és Dakotának, hogy 2016-nál előbb nem valószínű, hogy nekiláthatnak a tényleges munkálatoknak, mert a rendező-probléma mellett a forgatókönyv sincs kész. Így az első részhez hasonlóan a második is Valentin-napján kerülne bemutatásra, csak 2017-ben.

*Amikor 2-3 hete erről szóltak a hírek, Jamie a sajtósán keresztül megüzente, hogy nagyon örül, hogy jól teljesít a film a jegypénztáraknál és alig várja, hogy elkezdődjenek a második rész munkálatai.

2 megjegyzés :

nagyon várom már de baszús csak 2017 gondoljatok bele addigra már szinte mindenki elfogja felejteni!!!

Megjegyzés küldése