2014. október 31., péntek

MAKE UP FOR EVER + FIFTY SHADES OF GREY közös kozmetikai kollekciója

A MAKE UP FOR EVER francia kozmetikai márka partnerségben a Fifty Shades of Grey-jel izgalommal fedi fel a film inspirálta limitált kollekcióját, amit December 26-tól exkluzíve a Sephora üzleteiben valamint a sephora.com-on lehet megvásárolni. A kollekció darabjairól ízelítőt a RealStyleNetwork.com-on láthattok/olvashattok. 

2014. október 26., vasárnap

Callum Keith Rennie a Fifty Shades of Grey-es élményeiről

"Csodás élmény volt, Dakota nagyszerű volt és Jamie-vel is nagyon jó volt együtt dolgozni. Magamtól nem olvastam volna el a könyveket, de amint megkaptam a szerepet beszereztem azokat. Trilógiáról beszélünk, úgyhogy remélhetőleg a következő két filmnek is zöld utat adnak. Még csak az első részt olvastam el, de ha maradéknak is nekiülök, ahogy belekezdünk a második rész forgatásába. Az emberek mindig arról kérdezősködnek, hogy kit alakítok, milyen volt, kikkel dolgoztam együtt, ők milyenek voltak, stb. stb., tudjátok csupa pletykás dolgokat." mondta a DailyRecord.co.uk-nak Callum Keith Rennie, aki Ana mostohaapját Ray Steele-t alakítja a Fifty Shades-moziváltozatában..
Az IndieLondon.co.uk pedig arról kérdezte, hogy mire számíthatunk Ray Steele-től, illetve milyen volt együtt dolgozni Sam Taylor-Johnsonnal. "Nagyon élveztem/csodáltam Sam érzékenységét mint rendező, és ez tényleg még csak egy kis ízelítő Ray Steele-ből a folytatások tekintetében. Kíváncsian várom, hogy merre halad majd a filmsorozat és persze boldogon veszek részt benne."
A Blinkbox.com viszont arra volt kíváncsi, hogy milyen volt egy ekkor médiafigyelmet övező filmforgatáson részt venni. "Nos, bizonyos dolgok több figyelmet kapnak mint mások. Ez esetében, mivel a könyvek ennyire népszerűek, természetesen már annak tudatában mész a forgatásra, hogy tudod sok szem szegeződik majd a munkálatokra: az emberek spekulálnak, lesznek paparazzik és minden ilyesmi."

2014. október 24., péntek

Dakota Johnson és Eloise Mumford a CFDA/Vogue eseményén

Dakota Reese Witherspoonnal és Diane Von Furstenberggel
Forrás: DakotaJohnsonLife.blogspot.com
A CFDA/Vogue Fashion Fund tehetségkutatójának finalistái kedden a Chateau Marmont-ban mutatkoztak be egy divatshow és később egy vacsoraparti keretében, amelyen számtalan híresség is részt vett - a meghívottak között volt Dakota Johnson és Eloise Mumford (aki sajnos csak két kép hátterében látható.) További fotókat a hajtás után találtok. 

2014. október 21., kedd

Újabb fotó Sam Taylor Johnson instagramjáról

A photo posted by Director FSOG (@samtaylorjohnson) on

2014. október 16., csütörtök

Röviden a 3-4. újraforgatási napról

A hét első két napjával ellentétben a tegnapi és a mai nap is (lásd alább Sam instagram fotóját) a Fifty stábja számára stúdiózással telik. Az egyik paparazzi (@PUNKD_Images) hozzájutott a szerdai forgatási menetrendhez, amit volt olyan rendes és megosztott velünk is. Ezt lásd a hajtás után.
A táblázatnak vannak olyan részei amihez filmes szakembernek kellene lenni, hogy teljes mértékben értse az ember, de annyit sikerült azért - a gugli segítségével - kibogarászni belőle, hogy csak egy jelenetet vettek fel ténylegesen újra (Escala- Fehér hálószoba: Christian nem jó Ana számára), a többinél viszont insert, pick-up, marketing felvételek vagy ezek kombinációjának rögzítéséről van csak szó. Az insert a közelieket jelenti, ilyen például a "Christian kiveszi a zsebéből az arany kulcsot". A pick-up egy adott jelenet csak egy kis részének újrafelvételét takarja, a többi viszont elfogadásra került az eredeti felvételről. Ilyen pl. "Ana alszik", "Christian a Fájdalom Vörös szobája fel vezeti Anát (új dialógus)", "lovaglópálcás jelenet". A marketing felvételek során pl. azt rögzítik, ahogy "Christian a mandzsettagombokat, az ingét kigombolja, leveszi a nyakkendőjét" vagy "Ana kicipzározza a ruháját."
Akit érdekel a filmipar annak szerintem érdemes kicsit hosszabb ideig rákukkantania a menetrendre, mert ilyesmi dolgok nem igazán szoktak kikerülni. Az előzetes infók szerint a holnapi nappal befejezik a munkálatokat, ám azt egyelőre nem tudni, hogy milyen jeleneteket (kinti és/vagy benti) rögzítenek.

Új fotó Sam Taylor-Johnson Instagramjáról

Cargando
#fiftyshadesmovie #fiftyshades #fifty #redroom

"Bármi más amiben segíthetek, Mr. Grey?"

#NotRedecorating #FiftyShades

2014. október 15., szerda

Képek a 2. újraforgatási napról: Csók a tónál [148 HQ]

Az újraforgatás második napján a Fifty stábja a Boundary Bay Repülőtéren kezdett (lásd lentebb a fotókat és a videót), majd áthurcolkodtak a Stanley Parkba, ezen felül zárt ajtók mögött még 5 jelenet rögzítettek (ezek közül az egyiknek a Fájdalom Vörös Szobája adott helyszínt). A külső forgatást két szerencsés rajongó végig tudta követni, az egyikük beszámolóját olvashatjátok alább.
Jamie Dornan és Dakota Johnson a Stanley Parkban található Beaver-tónál
Forrás: Nigel Horsley Flickr profilja | HQ Utopia
50ShadesGirlPortland: A jelenetet egy fákkal körülvett kis tóba benyúló stégen vették fel. Dakota a stég végébe ment, majd maga előtt keresztbe tette a karjait. Dühösnek tűnt. Jamie mögé ment és maga felé fordította. Majd beszélgettek. Végül Dakota elfordult tőle és a stég másik végébe ment. Jamie utána ment, ismét maga felé fordította, megfogta az arcát mindkét kezével és megcsókolta. Ami határozottan egy szenvedélyes csók volt. Jamie totálisan Christian volt, ahogy megközelítette Dakotát és megcsinálta az egészet. Elég hosszú ideig csókolóztak. Majd együtt távoztak. Erről a paparazzik csináltak videót is és rengeteg képet. Tudtam, hogy ez egy fontos csók és ezt mondtam is nekik. Így csak néztem és néztem, ahogy újra és újra megismételik, legalább 15-ször. Mivel többször is repülők haladtak el felettünk. Dakotán világosabb barna bőrkabát volt, szintén barna passzos nadrággal. Jamie-n sötét barna bőrkabát. Az tuti, hogy a kémia meg van közöttük.
Megpróbálták a paparazzik rálátását blokkolni, de végül feladták. Nagyon vicces volt szemtanúja lenni, ahogy esernyőkkel és paravánokkal próbálják zavarni a rálátást. Mert ahová visszatoltak minket, már alapból nem volt egyszerű fotókat csinálni, a paparazzi srácok majdnem a tóban kötöttek ki. Vicces volt az egészet végignézni, de az élmény CSODÁLATOS volt.

2014. október 14., kedd

Képek a 2. újraforgatási napról: Ana és Christian a reptéren [100 HQ]

Egy forrás elmondta az E!News-nak, hogy a reggeli forgatás a Boundary Bay repülőtéren kezdődött, ahol két és fél órán át tartózkodtak mielőtt átvonultak volna a következő helyszínre. Ellentétben a tegnapi nappal, ma Dornan és Johnson együtt forgatott és a bennfentesünk szerint, "Sok volt a viccelődés. Jamie és Dakota jól érezték magukat együtt, sokat nevettek. Nem igazán voltak koncentráltak, bakiztak a szövegben, de Sam nem volt dühös emiatt, sőt." A forrás továbbá hozzátette, "Mindenki jó hangulatban volt ma és a forgatás is jóval nyugodtabbnak tűnt. Jamie és Dakota sok időt töltött Sammel - beszélgettek, nevetgéltek."

Képek, videó az 1. újraforgatási napról: Ana Wandával [82 HQ]

A Fifty Shades of Grey miatt a British Columbia Egyetem ismét átváltozott a Washington-i Állami Egyetemmé, amikor is ma Vancouverben kiegészítő jelenetek kerültek rögzítésre Ana Steele (Dakota Johnson) és az ő szeretett világoskék Volswagen bogara, Wanda főszereplésével a kampuszon. Túl későn érkeztem, hogy lássam Anát és Wandát a diákszövetségi épületnél, de annak már szemtanúja voltam, ahogy a stáb felszámolja a picike díszletet, majd áthurcolkodnak az Irving K. Barber Oktatási Központ kőbejáratához. Ahol álltam, abból a távolságból Ana (Johnson) zöld felsőbe öltöztetett kicsi alakját láttam, ahogy kijön az épületből, kinyitja az esernyőjét és a kamerások felé tart. Majd áthurcolkodtak a CHEM épületének déli végébe. Így az UBC-n három, a teljes napot tekintve pedig összesen 6 helyszínen folytak a munkálatok az újraforgatás első napján. Felhőszakadásban. A kanadai hálaadás hétfőjén. YVRSHOOT képeiért katt ide.
Egy forrás elmondta az E!News-nak, hogy "Még mindig vágják a filmet. Nagyon boldogok azzal, ahogy a dolgok alakulnak. De plusz jeleneteket, még több anyagot vesznek fel, mert [E.L. James] úgy érezte, hogy nem ártana még több, ennek ellenére eddig mindennel nagyon meg van elégedve." Ami a két sztárt illeti, a bennfentes hozzátette, "Jamie és Dakota baromi nyugodtak, nincsenek problémák. Minden rendben halad." 

2014. október 13., hétfő

Képek az 1. újraforgatási napról: Audi-jelenet [35 HQ]

Christian Grey (Jamie Dornan) visszatért Vancouverbe. A Fifty Shades of Grey stábja plusz jeleneteket rögzít az E.L. James által írt megaeladásokkal bíró erotikus könyvsorozat filmváltozatához. A mai nap zsúfolt a külső forgatásokat illetően: reggel a Heathmant játszó Hotel Vancouvernél kezdtek, majd átköltöztek egy irodaházhoz a West Georgia Street-re, végül a Bentall 3-nál vették fel, ahogy Grey (Dornan) kijön az épületből – valószínűleg a Grey House-ból – és beszáll egy ezüst Audiba. A lakóautókat a belvárosból ebédidőben szállították el és a British Columbia Egyetem kampuszára szállították azokat. YVRSHOOT fotóit ide kattintva nézhetitek meg.

Képek, videó az 1. újraforgatási napról: Grey House-jelenet [55 HQ]

Hiába ma van Hálaadás napja Kanadában - valamint annak ellenére, hogy előzetesen is olyan hírek kaptak szárnyra, hogy az ünnepre való tekintettel ma nem dolgoznak - a Fifty Shades stábja mégsem vesztegeti az időt: Vancouver belvárosában Jamie Dornan részvételével nekiláttak az újraforgatásnak.

Dakota Johnson a Variety "10 Actors to Watch" listáján

Mint harmadik generációs színésznő, Johnson saját útját kovácsolja. Először az 1999-s dramedy-ben, az Tűzforró Alabamában tűnt fel édesanyja, Melanie Griffith oldalán (aki Tippi Hedren lánya). Édesapja Don Johnson. Jövőre a 25 éves színésznő új oldalát mutatja meg E.L. James erotikus regényének várva várt filmadaptációjában, a Fifty Shades of Grey-ben, amely Február 13-tól látható majd a mozikban. A főiskolás tanulót, Anastasia Steele-t formálja meg, akit a Jamie Dornan által életre keltett milliomos üzletember Christian Grey csábít el.
"Fogalmam sincs, hogy [a Fifty Shades] megváltoztatta-e már a karrierem alakulását, de az biztos, hogy nagyon különbözik az eddig megformált szerepeimtől. Más ember vagyok minden egyes történettel, amit elvállalok/elmesélek. Minden egyes filmem eléggé különbözik egymástól." Az elmúlt néhány évben a színésznő minden szereppel fejlődött, nőtt, amelybe csak belelépett. Johnson feltűnt a 21 Jump Street - A kopasz osztagban Jonah Hill és Channing Tatum oldalán, a Csúf szerelem (Beastly) című romantikus vígjátékban valamint szerepelt Aaron Paullal a száguldó autókról szóló thrillerben, a Need for Speed-ben.
Megjegyzendő, hogy néha kihívás úgy tekinteni rá mint "egyedülálló személyre" abban az iparágban, amelyben a családja olyan kitörölhetetlen nyomott hagyott, Johnson pedig azt mondja ez szerves részét képezte annak, hogy egészen fiatal korától kezdve érdeklődött a filmezés iránt. "Tehetséges emberek körében nőttem fel és ezt imádtam a legjobban. Ez az a közeg, amelyben legkényelmesebben, legotthonosobban érzem magam, szóval úgy gondoltam, ez a dolog amit nekem is csinálnom kellene." Johnsont a Fifty Shades-en kívül láthatjuk majd Johnny Depp oldalán a Black Mass-ben, A Bigger Splash című krimiben valamint egy komédiában is, a Chloe&Theo-ban. — Jordyn Holman | Forrás

2014. október 12., vasárnap

Eloise Mumford a People magazin 'Ones to Watch' listáján

Eloise Mumford csütörtökön a People magazin partiján 
Forrás: Zimbio | Portal50Tons.br.com | További képek
Eloise Mumford, Kate Kavanagh megformálója szerepel az amerikai People magazin idei 'Ones to Watch' lajstromján, azaz azt a 40 feltörekvő sztárt, hírességet felsorakoztató listán, akikre érdemes lesz a közel jövőben odafigyelni. 
A szexi jó barát
Amikor a korábbi Lone Star című sorozat 28 éves színésznője megkapta Ana legjobb barátjának szerepét a Fifty Shades of Grey-ben, a tudós apukája volt az első, aki kimutatta támogatását. "Megvette a könyvet, ami egyértelműen nem olyasmi, amit alapesteben valaha is elolvasna," árulta el nevetve. "Annyira édes volt."

Charlie Hunnam-et még mindig zavarják a távozását övező pletykák

Közel egy éve annak, hogy Charlie Hunnam kiszállt a Fifty Shades of Grey-ből, de még mindig zavarja azon pletykák, amik a távozását övezik. Ahogy a Fifty Shades of Grey hivatalos Facebook oldala hírül adta abban az időben a Kemény motorosok sztárja menetrendi konfliktusokra hivatkozva távozott az erotikus bestseller várva várt filmadaptációjából tavaly októberben. Nemrégiben pedig elismerte, hogy a nagyon szoros menetrend és az ezzel járó elköteleződések miatt "idegösszeroppanás-szerűséget" kapott.
Az Entertainment Weekly-nek adott legújabb interjújában mindezt ismételten nyomatékosította, továbbá elárulta, hogy akkoriban direkt burkolózott némaságban ezen témát illetően. "Nagyon nehéz helyzetbe kevertem magam és a stúdiót is, mert persze az ilyesfajta dolgok úgy hatottak sok bloggerre, kritizálóra, véleményezőre mint a vörös posztó a bikákra. Spekulációs hullám indult el, Én viszont csak boldog voltam hogy interjúkat adhatok, hogy promótáljak projekteket, de nem éreztem úgy tényleg bárkinek is magyarázattal tartoznék azon dolgokkal kapcsolatban, amiket teszek. Minden döntés, amit meghozok számomra nagyon személyesek és a szívemből jönnek. Ezek mögött soha nem a hírnév-hajhászás vagy pénzügyi és egyéb motivációk állnak, amik - el kell ismerni - néha kéz a kézben járnak ezen szakmával. Számomra, nem erről szól ez a dolog. [Nevet.] Egyszerűen az önfelfedezés útját járom és megpróbálom elkerülni a totális egzisztenciális válságot. [...] De nagyon fájdalmas és kemény időszaka volt az az életemnek. Aggódtam, hogy az emberek rossz következtetésre jutnak majd, ami be is következett - minden hír arról szólt, hogy megfutamodtam és/vagy nem hiszek a filmben és/vagy nem tetszett a forgatókönyv és minden ezekhez hasonló kibaszott hülyeségekről. [...] Szóval ez az egész egy kicsit dühítő és fájdalmas volt és annyira szomorú voltam Sam [Taylor-Johnson], a rendező miatt, mert abszolút rajongok érte és a szavamat adtam neki valamint elköteleződtem az iránt, hogy ezen az utazáson vele tartok. Már sok éve, hogy ebben a szakmában dolgozom, majd hirtelen ezek a csodálatos emberek megkeresnek és arra kérnek, hogy dolgozzam együtt velük. Nagyon nehéz nemet mondani, amikor szereted és tiszteled ezeket az embereket. Összegezve egyfajta kisebb hibát követtem el azzal, hogy túl nagy fába vágtam a fejszémet."

2014. október 3., péntek

A Fifty-stábja október közepén visszatér Vancouverbe egy hétre

A Production Weekly valamint számos Vancouverben tevékenykedő paparazzi megerősítette, hogy a Fifty-stábja Október 13-tól számítva egy egész hétre visszatér a kanadai városba, hogy újravegyenek néhány jelenetet, ami a filmkészítés során már egyébként bevett gyakorlatnak minősül. Az infók szerint egy kocogós jelenetet biztosan ismételten rögzítenek, illetve valamennyi stúdiómunka is vár a két főszereplőre. Ha többet megtudunk, frissítem a bejegyzést.

Október 8.: @FiftyShadesFilm úgy értesült, hogy hangproblémák miatt kell néhány kinti jelenetet újravenni.

Új fotósorozat és interjú: Jamie Dornan a novemberi brit Vogue-ban

A hajtás után elolvashatjátok az interjút (a fordítása érkezik majd valamikor) és megnézhettek plusz 3 képet a fotósorozatból. A digitális szkennekért köszönet @dakotajonhsongb-nek!

2014. október 1., szerda

"Kíváncsi?" azaz megérkezett az új Fifty Shades of Grey-billboardtábla

Az alábbi új Fifty Shades-es billboardot/hirdetőtáblát az egyik rajongói oldal (@StrictlyFifty) fedezte fel az Universal Pictures parkolójában.