2014. július 30., szerda

Az M6 Le1945 interjúja Jamie Dornannal és Dakota Johnsonnal

Múlt hét csütörtökön, az előzetes bemutatásának napján a francia M6 Le1945 nevezetű műsorában leadásra került egy szegmens a Fifty-vel kapcsolatban, amelyben Jamie Dornan és Dakota Johnson is megszólalt. Ma végre sikerült megszereznem jó minőségben a leadott anyagot, a francia rajongó barátainknak köszönhetően pedig azt is tudjuk, hogy miket mondtak.
Jamie Dornan: Nyilvánvalóan azt szeretnénk, hogy a könyvek rajongói majd a film(ek) rajongójává is váljanak.
Dakota Johnson: Szerintem szeretni fogják.
Jamie Dornan: Próbáltunk a könyvekből megismert karakterekhez közel maradni és úgy [a vásznon is] megalkotni őket, ahogyan azt a rajongók akarták.
Dakota Johnson: Mindkettőjüknek vannak hibái...
Jamie Dornan: kudarcai...
Dakota Johnson: ...és titkai.

2014. július 29., kedd

Az Access Hollywood interjúja Rita Orával


A 50 Shades of Grey előzetese számtalan bizsergető pillanattal rendelkezik, amely sok rajongó számára még nagyobb étvágyat csinált a jövő év elején bemutatásra kerülő film iránt. A szereplőgárdát erősíti a brit popsztárból lett színésznő, Rita Ora is, akinek az életét megváltoztatja majd ez a film, viszont elmondása szerint megkapni a Mia Grey szerepét már nem volt olyan egyszerű. Ugyanis mivel a meghallgatások világában még újnak számít nem tudta, hogy ennyi visszahívásra kell számítania. Nyolcra, hogy egészen pontosak legyünk. "Egy kissé stresszes voltam a meghallgatási folyamat során. De amikor felhívtak, hogy az enyém a szerep, tudod annyira boldog voltam. Alig vártam, hogy elmondjam mindenkinek," mondta. A brit énekesnő dala, az 'I will never let you down' 37 millió Youtube megtekintésnél jár és nemrég került bemutatásra az Iggy Azealával közös dala is. A Halálos Iramban 6-béli kis szerepén túl nem rendelkezik túl sok színészi tapasztalattal, a Fifty Shades of Grey-ben viszont az amerikai akcentus mesterének kellett tűnnie. "Hihetetlenül nehéz volt. A forgatás alkalmával valakinek bele kellett súgni a fülembe, hogy mit és hogyan mondjak. Annyira ideges voltam, hogy mindent elfelejtettem, amit előtte megtanultam." Ám Rita sokat köszönhet Dakota Johnsonnak, aki segített neki átvészelni ezt az egészet. "Nagyszerű barátom, segített meg/lenyugodni, igazán kedves volt, hogy gondomat viselte/vigyázott rám." Jelenleg mindenki Jamie Dornan borotvált-arcáról beszél, de Ritának van egy vallomása ezzel kapcsolatban. "Mindig is a szakáll/borosta rajongója voltam. Szeretem azt a bozontos érzést. De a frissen borotvált arc sem rossz. Olyan finom puha tapintású, mint a babapopsi. De a filmben Jamie csodásan néz ki." És igen, Rita a Fifty Shades-könyvek rajongója és mindhárom részt olvasta. "Anélkül, hogy túl sokat elárulnék és felhívnának, hogy "hé mit csinálsz?" A film vizuálisan olyannyira közel áll [a könyvhöz] amennyire csak lehetséges. A színészek fenomenálisak. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy együtt szerepelhetek velük ebben a filmben. Egyébként folyamatosan azon gondolkodom, hogy mit fogok viselni a premieren." És kit fog majd magával hozni rá? "Szerintem majd egy rajongót. Valaki számára szép élmény lenne, ha velem jöhetnem."

BOOTS a Fifty Shades of Grey-előzetes hangszereléséről

Kb. másfél héttel ezelőtt Beyoncé az Instagramjára posztolt egy teasert a Fifty Shades of Grey előzeteséhez. 2014. július 24-én kora reggel pedig a The TODAY Show-ban debütált a teljes hosszúságú előzetes. A film, jövő év Valentin-napján kerül bemutatásra, Dakota Johnson mint Anastasia Steele és Jamie Dornan mint Christian Grey főszereplésével.
Szóval, miért Beyoncé posztolta a teasert? Mert a "Crazy In Love" című dala került átdolgozásra a trailerhez, amely mögött BOOTS (azaz Jordy Asher), az a kissé rejtélyes művész áll, aki az énekesnő BEYONCÉ című albumán is dolgozott, valamint idén jelentkezett a nagy kritikai visszhangot kiváltó szóló projektjével, a WinterSpringSummerFall-lal. A trailer debütálásának reggelén a COMPLEX telefonon érte utol az amerikai zenei producert/énekest/dalszövegírót. Az interjú során arra a kérdésére, hogy miként került kapcsolatba a Fifty Shades of Grey-filmmel, a következőket válaszolta, "Csak kaptam egy hívást, kb. ennyi amit mondhatok. Felhívtak és megkérdezték, hogy elvállalnám el. Én pedig meglovagoltam a lehetőséget." Továbbá elmondta, hogy egyáltalán semmit sem tudott a szériáról, csak akkor volt már valami fogalma róla, amikor először nézhette meg az előzetest. "Mindig is szerettem volna meghangszerelni egy filmet, szóval nem passzoltam, mert ez túl jó lehetőségnek bizonyult arra, hogy tapasztalatot szerezzek az ilyesmiben. Fogalmam sem volt az egész jelenségről, egyáltalán nem voltam tudatában. De szerintem baromi klassz, hogy ez a Fifty Shades of Grey-jel történt meg." Azt a napot, amikor a dal ténylegesen összeállt egy hihetetlen napként írta le, amikor az egész hirtelen életre kelt és többnek érződött egy hagyományos dalnál. Az i-re a pontot pedig Margot (hegedűs és énekes) valamint Beyoncé munkája tette fel. A legkirályabb dolognak pedig azt tartotta, hogy minderre az Universal embereivel együttműködve egy moziban kialakított műteremben/stúdióban került sor. A trailert szuper szexisnek tartja és szerinte valamiféle macska-egér kergetőzés valósul meg benne, ami szeretett volna ha a zenéből is átérződik. A "Crazy in Love"-ra pedig azért esett a választása, mert szerinte ez illett az előzeteshez leginkább; amikor szerelembe esel őrült dolgokra vagy képes és ezt hirdeti első helyen az eredeti dal szellemisége is. Végezetül pedig arra a kérdésre, hogy csak a trailer-dal elkészítésére kérték fel, vagy a film soundtrack albumán is dolgozik-e, a következőket válaszolta, "Ez nem olyasmi, amit jelenleg kommentálhatnék, de a soundtrack überkirály lesz. Még csak most kezdték el a film promócióját. Minden, ami ezután következik csak még jobb lesz."

A TIME oldalán is megjelent egy írás "Crazy In Love"-val kapcsolatban, azt ide kattintva olvashatjátok el. BOOTS munkásságába ITT tudtok belehallgatni, Margot-étba pedig ITT.

The Hollywood Reporter: A Fifty Shades-é 2014 legnézettebb trailere

2014. július 28. - A Fifty Shades-jelenség nem mutatja a lassul jeleit. Ugyanis az E.L. James bestseller regényén alapuló erotikus dráma első előzetese lenyűgöző 36,4 millió Youtube megtekintést/letöltést ért el a július 24-ei bemutatása óta a Zefr technológia cég jelentése szerint. Bármely 2014-es trailert tekintve a Fifty Shades bír a legjobb nyitóhéttel. Korábban a legmagasabb nézettséget 31 millió megtekintéssel a Tini Nindzsa Teknőcök érte el március végén. Ezt követte a Godzilla és a Transformers: A kihalás kora, mindkettő az első héten 26,3 millió nézőt ért el, végül a Dumb és Dumber kettyó 23,5 millióval zárja a sort. A Transformers, amely június 27-én került bemutatásra, eddig 966 millió dolláros bevételt termelt világszerte, a május 16-án bemutatásra került Godzilla pedig 498 millió dollárt. A TMNT és a Dumb és Dumber még nem került a moziszínházakba. via
Megjegyzés: ezen számok alapján még nem mernék végső következtetéseket levonni a végső box-office eredményeket illetően, főleg annak tekintetében, hogy a THR olyan filmeket hoz példaként, amik a Fifty-től eltérő rétegeknek szólnak és alacsonyabb is a korhatár-besorolásuk. De az mindenképpen jó jel, hogy ennyien kíváncsiak voltak az előzetesre. Remélhetőleg ez a lendület meg tud maradni februárig, és a bemutató első hétvégéjén befolyik a film költségvetése (40 millió dollár) vagy jobb esetben annak másfélszerese, mert ez azt jelentené, hogy a folytatások biztosan zöld utat kapnak.

2014. július 28., hétfő

Aaron Taylor-Johnson imádja a Fifty Shades előzetesét

Aaron Taylor-Johnsont, aki vagy szerepel a Fifty Shades-filmben vagy nem, lenyűgözte a csütörtökön bemutatott trailer. "Imádtam, ember," mondta Aaron az Access Hollywood riporterének, Scott Mantz-nek 2014-es San Diegói Comic-Con-on. "Iszonyatosan büszke vagyok Sam-re - fantasztikus munkát végzett." A 24 éves színész továbbá elmondta, hogy a Dakota Johnson és a Jamie Dornan főszereplésével készült film még nem teljesen készült el. "Még mindig dolgoznak rajta a vágószobában -- vágják majd a zenét illesztik alá... de csodás. A trailer jó, nagyszerű[en néz ki]," mondta végül. 

2014. július 25., péntek

Picspam a Fifty Shades of Grey első előzeteséhez

Nem tudom, hogy vagytok vele, de akárhányszor megnézem a trailert, mindig fedezek fel benne valami újdonságot. Így készítettem egy 68 fotóból álló úgynevezett picspamot, amit (részben) kiegészítettem az Entertainment Weekly online felületén megjelent írással.
E.L. James bestseller regényét, a Fifty Shades of Grey-t megfilmesíteni 50 árnyalatúan komplikált, kezdve a tökéletes Christian Grey megtalálásával - Matt Bomer? Charlie Hunnam? - egészen annak eldöntéséig, hogy a film milyen besorolású legyen. De a számtalan incselkedés után (amely bosszantaná Christiant), végre megérkezett a várva várt film első előzetese, Dakota Johnsonnal és Jamie Dornannal a főszerepben. A trailer pedig elrepít minket a páros első találkozásáig, az első csókjáig és az első, nos hát, tudod mi-ig. Szóval mit szólnál ahhoz, hogy ha darabokra szednénk az előzetest mintha mi lennénk a dominánsak és ez lenne a mi alávetettünk?

Kulisszák mögötti videó+interjú a Today Show jóvoltából

A Fifty Shades of Grey sztárjai Dakota Johnson és Jamie Dornan, akik Anastasia Steele-t és Christian Grey-t formálják meg a jövő februárjában bemutatásra kerülő mozifilmben, csütörtökön látogatták meg a TODAY stúdióját. Pénteken pedig a TODAY műsorvezetője, Natalie Morales viszonozta a szívességet, egy exkluzív körút erejéig benézett a film vancouveri forgatására - és a folyamat során egy új huncut, pajkos szót is megtanult.
A stáb Vancouver történelmi Fairmont Hoteljében forgatott, amikor Natalie meglátogatta őket, így betekintést nyerhetett a kulcsfontosságú liftes jelenetbe. "Rengeteg minden történik ebben a liftben," viccelődve jegyezte meg Natalie a film rendezőnőjének, Sam Taylor-Johnsonnak, aki nevetve egyetértett vele. "Ő egy rendes lány," mondja Anastasiáról Johnson, aki hollywoodi sztárok, Don Johnson és Melanie Griffith gyermeke. "Sok mindent látok magamból benne és ez vica versa is igaz." Dornan viszont először nem volt abban biztos, hogy lenne bármi közös benne és Christian Grey-ben, a különleges szexuális ízléssel bíró jóképű milliomosban. "Nézd, úgy értem az általad megformált karakterekben mindig van valami amihez vonzódsz, mert azt érzed valamihez kapcsolódik benned," mondta. A trilógia írónője, E.L. James folyamatosan jelen volt a forgatáson, figyelve ahogy a karakterei - és a fantáziák - végül életre kelnek. A Kemény motorosok sztárjára, Charlie Hunnamre osztották eredetileg Christian Grey szerepét, de végül visszalépett, ám James nem bánja hogy két kevésbé ismert színészt láthatunk a főszerepekben. "Már a kezdetektől azt mondtam, hogy nagyszerű lenne két ismeretlent felfedezni," mondta James, aki azt is elárulta Natalie-nak, hogy azon rajongók akik eleven, élénk hálószoba jelenetekre számítanak nem fognak csalódni. "Amit láttam azok nem éppen visszafogottak, szóval, um, igen, azt gondoltam ez érdekes volt," mondta nevetve. "Szóval ez minden, amit mondhatok erről." James ugyanakkor hozzátette, "Az embereket igazán kellemes meglepetés fogja érni, azzal amit megalkottunk. Szóval alig várom azt a napot, amikor az emberek végre láthassák az egészet." A főszereplők viszont már egy kicsit készségesebbek voltak, amikor arról kérdezték őket mennyire lesz explicit a film. "Szexuális lesz, de nem annyira hogy nehéz legyen nézni," mondta Dornan. "Ez sokkal inkább arról szól, hogy vizuálisan a testünk mit csinál, úgyhogy ez olyasmi mint a tánc, mint az akrobatika." tette hozzá Johnson. "Szexuális akrobatika," fűzte Dornan hozzá, aki azt is elárulta, hogy ezen jelenetek felvétele nem éppen voltak romantikusak. "A valóság az, hogy közben 3 lépésre az arcodtól ott van egy termetes fickó, akit nem ismersz igazán jól - szóval az általában az ember nem így szexszel - legalábbis, Én nem." Dakota erre viccesen reagálva, azt mondta "Én igen, sokszor."  Johnson végezetül  azt is elmondta, pontosan tudatában van a rajongói nyomásnak. "90 millió embernek nagyon élénk elképzelése van arról, hogy ezeknek a jeleneteknek hogy is kell kinézniük/megtörténniük," mondta.
Johnson mindenkit zavarba hozott, amikor egy "nagyon helytelen" viccet sütött el azzal kapcsolatban, hogy Dornan miként készült fel a szexjeleneteikre. (Dakota: "Jamie-nek flufferje (azaz felszopólánya volt)." Pornófilmek forgatásakor a férfi szereplőket még a kulisszák mögött úgymond harcra kész állapotba hozó kisegítő.) A klip annyira rizikós volt, hogy a TODAY nem tudta adásba rakni Morales forgatási anyagának részeként.
via TODAY | THR

2014. július 24., csütörtök

A Fifty Shades of Grey első teljes előzetese

Ana: Szóval ez csak egy interjú az újságnak.
Ana: Csak pár kérdésem lenne.
Andrea: Mr. Grey fogadja Önt.
Kate: Milyen volt?
Ana: Udvarias. Intenzív. Eszes. De nagyon zavarba ejtő.
Ana: Van bármilyen érdeklődése a munkán kívül?
Christian: Mi a helyzet Önnel? Szeretnék többet megtudni magáról.
Ana: Nincs sok tudnivaló rólam. Nézzen csak rám. (Nevet.)
Christian: Azt teszem.
Ana: Minek köszönheti a sikerét?
Christian: Mindenben az irányítást gyakorlom, Miss Steele.
Ana: Biztos nagyon unalmas.
Beyoncé: Got me looking so crazy right now. Your love’s got me looking so crazy right now.
Christian: Képtelen vagyok békén hagyni téged.
Ana: Akkor ne tedd.
Beyoncé: Your touch got me looking so crazy right now.
Christian: Keményen indult az életem. Távol kellene tartanod magad tőlem.
Beyoncé: Got me hoping you’ll save me right now. 
Your kiss’s got me hoping you’ll save me right now.
Christian: Nem romantikázom.
Beyoncé: Looking so crazy in love.
Christian: Az ízlésem eléggé egyedi.
Christian: Nem értenéd.
Beyoncé: Crazy in love.
Ana: Akkor világosíts fel.
Beyoncé: Uh oh, uh oh, uh oh, oh no no

A hajtás után megtaláljátok a magyar szinkronos változatot.

A Today Show interjúja Dakota Johnsonnal és Jamie Dornannal

Dakota a hírhedté vált szexjelenetek felvételéről: "Ez nem egy romantikus szituáció, inkább egy technikai, megkoreografált folyamatnak mondanám, kevésbé... szóval inkább munka/feladat ez." Jamie hozzátette, hogy a Dakotával kialakított kapcsolatában nagyon fontos szerepe van a bizalomnak, mert "olyan szituációkba kerültünk, amelyek nem éppen természetesek és könnyűek, szóval a bizalomnak feltétlenül meg kell lennie."

2014. július 23., szerda

Időpontok és livestreamek a Today Showhoz

A hivatalos szöveg a Today Show oldaláról: Fifty Shades of Grey rajongó vagy? Akkor csütörtökön, Július 24-én hangolj a TODAY-ra, ugyanis bemutatunk egy exkluzív klipet a Fifty Shades filmelőzeteséből. Savannah Guthrie pedig meginterjúvolja a film sztárjait, azaz Jamie Dornant és Dakota Johnsont. De ne aggódj - ezen szegmenst követően a teljes túl-szexi-egy-reggeli-TV-műsorhoz előzetes pedig azonnal elérhetővé válik a TODAY.com-on.

Pénteken, Július 25-én pedig Natalie Morales egy exkluzív túra keretében vezet körbe bennünket a filmforgatás kulisszái mögött, amely során megszólaltja a stábtagokat valamint a bestseller trilógia szerzőjét, E.L. Jamest.

2014. július 22., kedd

Rádióreklám a csütörtöki előzeteshez

Az amerikai rádiókban az alábbi rövidke reklámmal promózzák a csütörtöki előzetest:

Christian : I’m incapable of leaving you alone.
Ana: Then don’t.
Christian: And so it begins.

2014. július 21., hétfő

Charlie Hunnam megvédte E.L. Jamest és a Fifty Shades of Grey-t

Beverly Hills, Calif. — A Fifty Shades of Grey mozifilm első előzetese ezen a héten érkezik és az eredetileg kiválasztott Christian Grey, azaz Charlie Hunnam azt mondja alig várja, hogy láthassa a kész végeredményt.

A 34 éves színész vasárnap vett részt a FOX csatorna TCA sajtókörútjának keretében megrendezett eseményén, amikor azt is hozzáfűzte, habár már nem részese, de Ő még mindig hisz a filmben.
"Nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam. Igazán beleinvesztáltam magam és baromira együtt akartam dolgozni Sammel és eljátszani a karaktert. Szóval igencsak kíváncsi vagyok, mert valóban szívet tépő volt otthagyni [ezt a projektet]."
Hunnam azt is hozzátette, hogy nem fair az az elutasítás/kritika, amit E.L. James, mások által mamipornónak gúnyolt, könyveit övezi, ugyanis szerinte egy nagyon szofisztikált dolgot alkotott meg és azt "egy olyan formában prezentálta, amely hozzáférhetővé vált azon emberek számára is, akik alapeseteben rettegnek ezen témától... úgyhogy amit megcsinált, az igencsak zseniális."

A Kemény Motorosok színésze egy hónappal azután hagyta ott a nagyvásznas adaptációt, miután bejelentették, hogy Ő fogja megformálni a milliomos, szexuálisan domináns Grey-t, aki beleszeret a Dakota Johnson által megformált a szűz főiskolás diáklányba.

Az Universal Pictures és a Focus Features által akkor kiadott közleménye szerint Hunnam-nek a televíziós menetrendje miatt nem lett volna elég ideje felkészülni a szerepre, amelyet a színész ismét csak megerősített. Röviddel ezután a helyébe az észak-ír színész, Jamie Dornan lépett. Hunnam azt mondja biztosan hozott volna egy bizonyos fajta masszív varázst a szerepbe, de Jamie (aki szerinte nála jóval jóképűbb) is rendben lesz.

Végül a színész elmondta, hogy egyáltalán nem bánná ha a kíváncsi rajongók DVD extraként majd megnézhetnék a meghallgatási/casting videóját. Forrás

2014. július 20., vasárnap

2014. július 18., péntek

Visszaszámlálás: Hat nap az előzetesig!


2014. július 17., csütörtök

Az első trailer 2 perc 15 másodperc hosszú lesz!

Az AlbertaFilmRatings.ca weboldalán megjelent információk szerint a jövő hét csütörtökön debütáló előzetes 2 perc 15 másodperc hosszú lesz (tapasztalataim alapján erre pár másodperc még rájöhet). Valamint, ahogy láthatjátok PG besorolást kapott, tehát egyelőre semmi pikáns, extra dolgot nem igazán fognak benne mutatni. Az is elképzelhető, hogy a CinemaCon-on leadott anyagot vagy annak újravágott változatát láthatjuk majd.

2014. július 13., vasárnap

A Fifty Shades of Grey televíziós sorozat is lehetett volna

Entertainment Weekly: Lehetett volna egy szuper explicit Fifty Shades of Grey TV-sorozatunk. A Starz vezérigazgatója, Chris Albrecht ugyanis elárulta a riportereknek a TCA pénteki sajtókörútján, hogy lobbizott a S&M bestseller könyvsorozat jogaiért az Universalnál. Az ajánlata pedig a következő volt: egy három évados szerződés, amely során mindhárom E.L. James-regény elmesélésre került volna egy-egy teljes évadon át. Albrecht eredetileg a közelgő sorozatukról, a Diana Gabaldon regénysorozatán alapuló Outlander - Az idegenről, arról a romantikus (Fifty Shadestől sokkal lágyabb szexuális tartalommal bíró) fantasy-ról mesélt, amikor ez is szóba került. "Ha elolvasod az Outlandert, akkor csak sorozatban tudsz gondolkodni," mondta Albrecht. "Az a fickó vagyok, aki felhívta az Universalt és azt mondtam, 'Egy három éves sorozatszerződést ajánlok - csináljunk egy Fifty Shades of Grey-sorozatot.' Nem kell aggódnotok a box office, a korhatár-besorolás miatt... de a filmiparban dolgozók filmekben gondolkodnak, valamint az írók/szerzők is. Mivel egészen a közelmúltig, a filmek voltak a Tiffany-ékkők a koronán."
A Fifty Shades of Grey jövő év elején kerül a mozikba, az Universal által megcélzott R-besorolással. De a könyvek rajongói közül néhányan kétségtelenül Albrecht ötletét preferálták volna - sokkal részletesebb történetmesélés épp némi tartalmi korlátozással (a Spartacus rajongói tudják, hogy a Starz eltekintve a tényleges behatolás mutatásától nem épp szégyenlős).

2014. július 8., kedd

Hivatalos: Két hét múlva érkezik a Fifty Shades első előzetese!

Az összesítés nem áll rendelkezésre. A bejegyzés megtekintéséhez kattints ide.

Dakota Johnson a Chanel Haute Couture divatbemutatóján

Dakota Johnson, aki fekete Chanel bőr ingben és nadrágban jelent meg ma a divatház párizsi Haute Couture divatbemutatóján, azt mondta a Women's Wear Daily-nek felkészült a nyilvánosság robbanásszerű figyelmére, mikor is a Fifty Shades of Grey várva várt filmfeldolgozása végre mozikba kerül jövő év Valentin-napján. "Itt vagyok ezen a bemutatón, szóval úgy érzem az életem már kicsit már meg is változott," vallotta be. De azért arra ne számíts, hogy bármilyen spoilert kikotyog. "Titoktartást fogadtam. Ki fognak rúgni." mondta. További néhány fotót (Kristen Stewarttal és Karl Lagerfelddel) a hajtás után találtok!

2014. július 4., péntek

Már keresik a Fifty Shades Darker forgatókönyvíróját/íróit

The Tracking Board | Ghenghis Turngood - Az Universal Pictures aktívan halad előre a Fifty Shades Darker-rel, a Fifty Shades of Grey folytatásával. Ez a hír senki számára sem igazán kell, hogy meglepő legyen, ugyanis az Universal Pictures eléggé magabiztos azt illetően, hogy a Fifty Shades of Grey közelgő filmadaptációja - véleményem szerint is holtbiztos, hogy - sok pénzt fog nekik csinálni.
A becsült 40 millió dolláros büdzsével azt gyanítom nem jelent majd számukra problémát, hogy a bevételek elérjék a büdzsé másfélszeresét (amely fedezi már a teljes produkció és marketingköltségeket) az első hetekben. A Fifty Shades of Grey nézőközönségénél azon embercsoportokra alapozva mint, akik jegyet váltottak az Alkonyat szériára (az első rész is hasonló költségvetéssel bírt és végül Amerikában 192 millió dollárt hozott a jegypénztáraknál) a minőségtől függetlenül, ez a film is szárnyalni fog. Szóval elébe menni a dolgoknak okos lépés az Universal részéről, mivel ha minél előbb van egy működő forgatókönyvük annál előbb kezdhetnek neki a fejőstehén-franchise második részének forgatásának.

Jelenleg több mint 70 millió "Grey" példány kelt el és a film még bemutatásra sem került, ami mindig megdobja az eladási statisztikákat. Ne feledd, hogy az első rész volt így is mindenidők leggyorsabban elkelt puhafedeles könyve. Úgyhogy mindez azt jelenti, hogy ha azon emberek kb. 11%-a, akik megvették a könyvet elmennek megnézni a filmet, már megvan a 60 millió dolláros bevétel (egy átlagos amerikai 1914 Ft-os jegyárral számolva). Ezek pedig jó esélyek az ezen könyveket övező a szeretet és fanatizmust figyelembevéve. Hozzátéve az elmúlt években a szériát illető popkultúrális hivatkozásokat (kezdve A hivataltól a Vámpírnaplókig), gyakorlatilag nincs is olyan ember, aki ne tudna/hallott volna valamit ezen történetekről. [...]