2014. május 19., hétfő

Jamie Dornan a 2014-es BAFTA Televíziós Díjátadón

Vasárnap este rendezték meg Londonban a BAFTA Televíziós Díjátadót, amelyen Jamie Dornan is megjelent nejével az oldalán (képek | videó), hisz jelölték a Legjobb férfi főszereplő kategóriában A hajszában nyújtott alakításáért, ám sajnos végül az arany álarcot elhappolta előle a Southcliffe című sorozat színésze, Sean Harris. A szőnyegen is csak egy-két interjút adott, a Fifty-vel kapcsolatban például a BBCNews-nak annyit nyilatkozott, hogy "Igyekeztünk azt megadni a rajongóknak, amiért áhítoznak." Plusz egy interjút a hajtás után találtok.

2014. május 17., szombat

Aaron Taylor-Johnson:"Jamie Dornan fantasztikus, a közönség meg fog érte bolondulni"

Sam és Aaron Taylor-Johnson a Godzilla londoni premierjén (további képek)
Fotó: Lexi Jones/WENN | LaineyGossip.com
Hogyan reagáltál, amikor a feleséged elmondta neked, hogy Ő rendezheti a Fifty Shades-t? Sam egy másik filmet csinált volna a Sony-nak, de az még akkoriban nem volt 100%-ig biztos projekt. Egy nap a producer azt mondta neki: "Tudsz róla, hogy van egy film ami már készen áll a forgatásra? A 50 Shades of Grey az, de mielőtt bármit is mondanál, olvasd el a forgatókönyvét." És így is tett, majd Sam előállt a történet általa megálmodott verziójával és már akkor tudtam, hogy nem fognak neki nemet mondani. Büszke vagyok rá, Sam a tökéletes ehhez a projekthez és amikor a film végre bemutatásra kerül, mindenki érteni fogja, hogy miért is. Javasolt téged Christian Grey szerepére? Nem, soha nem is esett ez szóba közöttünk, ugyanis nem tűnt helyes lépésnek, hogy ezt a filmet együtt csináljuk meg. Mindketten biztosak voltunk abban, hogy előbb-utóbb, de meglesz a megfelelő színész Grey szerepére és valóban így is történt. Jamie Dornan fantasztikus, a közönség meg fog érte bolondulni. Forrás: Io Donna | AaronJohnson.es

2014. május 16., péntek

Seamus McGarvey: A Fifty Shades of Grey "hihetetlenül szexi lesz!"

Sam Taylor-Johnson és Seamus McGarvey a Fifty forgatásán
Fotó: SamTaylorJohnson.com
A kétszeres Oscar-jelölt operatőr, Seamus McGarvey a Godzilla bemutatója kapcsán az IFTN-nek adott egy hosszú interjút, amelyben egy rövidke bekezdés erejéig a Fifty-ről is mondott pár szót:
"Nem árulhatok el túl sokat, de annyit azért megosztok veletek, hogy a Fifty Shades of Grey hihetetlenül szexi lesz! Nagyszerű volt dolgozni ezen a filmen, mivel a rendező Sam Taylor-Johnson volt, akivel már jó 25 év dolgozunk együtt. Jó barátom, úgyhogy közvetlen kreatív kapocs van közöttünk. Jamie Dornannal szintén öröm volt együtt dolgozni; összességében nagyszerű szereplőgárdával bír(t)unk. A Fifty csodálatos egy film lesz."

2014. május 10., szombat

A GlobalGrind és az E! Online rövid interjúja Victor Rasuk-kal

"Nem is fogtam fel, hogy milyen nagy dolog is ez, amíg be nem válogattak, majd akkor tudatosult bennem hogy a fél baráti köröm és a családom is olvasta már a könyveket. Mindannyian úgy voltak, 'Istenem, Te alakítod José-t!' Nagyon klassz valami olyasminak a részesévé válni, amely ilyen hatalmas rajongótáborral rendelkezik és mindenki, aki a film elkészülte mögött áll annyira elkötelezett volt az iránt, hogy a történetet megfelelően adaptáljuk. De nem csak a történethűség, hanem a rajongók miatt is. Azt hiszem, hogy mindenki imádni fogja a filmet, mert tényleg úgy gondolom igazán eleget tettünk a kívánalmaknak." - nyilatkozta a GlobalGrind.com-nak Victor Rasuk a Fifty Shades of Grey kapcsán.
Victor Rasuk a Godzilla csütörtöki premierjén Hollywoodban
Fotó: Kevin Winter/Getty Images North America | Zimbio
Ha bármilyen kétségeid lettek volna Dakota Johnson és Jamie Dornan vonzalmát illetően a Fifty Shades of Grey közelgő filmadaptációja kapcson, akkor ne aggódj! Ugyanis színésztársuk Victor Rasuk, aki Anastasia Steele legjobb barátját, Josét valamint Christian Grey riválisát alakítja, azt mondja kollégái fantasztikusak. "Titoktartást fogadtam, de annyit elmondhatok, hogy Dakota és Jamie is csodás volt. Dakota nagyon édes, két lábbal áll a földön és fantasztikus Ana-ként. Jamie-vel pedig mint pasi a pasival nagyszerű volt beszélgetni és együtt dolgozni." mondta Rasuk csütörtök este a Godzilla hollywoodi premierjén az E!Online-nak. Rasuk továbbá hozzátette: szerettek volna annyira hűek maradni az alapanyaghoz, amennyire lehetséges és véleménye szerint ehhez sikerült is magukat tartani, szóval a milliónyi rajongó imádni fogja azt amit megalkottak. Mióta pedig leforgatta a filmet Rasuk azt mondja családjának női tagjai meghalnak minden egyes Fifty információért. "Mindent tudni akarnak, bár annak nagyon örültek, hogy nem fognak benne meztelenül látni." mondta mosolyogva. 

2014. május 9., péntek

Aaron Taylor-Johnson szerepel a Fifty Shades-filmben?!

Május 16.: Az MTV.co.uk riportere rákérdezett Aaron-nál a Fifty-s cameójára és azt válaszolta, hogy "sajnos nincs igazság bennük." No, akkor kinek higgyünk? :D
Május 9.: Úgy tűnik a Fifty Shades of Grey filmadaptációja újabb stábtagot üdvözölhet a köreiben, ugyanis tegnap este a film rendezőnője, Sam Taylor-Johnson a Godzilla (hazai bemutató: május 15.) hollywoodi premierjén elárulta, hogy a 23 éves férje, Aaron Taylor-Johnson is fel fog tűnni az E.L. James regényéből készült mozifilmben.
Sam és Aaron Taylor-Johnson a Godzilla premierjén
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images North America | Zimbio
"Megtalálta a módját, hogy Aaron benne legyen a filmben?" kérdezte a 47 éves rendezőt az Access Hollywood riportere a vörösszőnyegen. "Ami azt illeti, igen," mondta Sam nevetve miután pillanatnyi habozás után válaszolt a kérdésre. Ugyanakkor Sam nem volt hajlandó többet elárulni Aaron filmbéli szerepéről, ám azt még elmondta, hogy jelenleg nagyon benne van a film sűrűjében, mivel a vágási munkálatokkal foglalatoskodik. Amikor pedig arról kérdezték a fotográfus-rendezőt, hogy a film olyan lesz-e amilyennek megálmodta, azt válaszolta, "Abszolúte. Nagyon izgatott vagyok." De Aaron közbeszólt, "Pszt! Ne árulj el semmit."

2014. május 8., csütörtök

Sam Taylor-Johnson biztatására jelentkezett Rita Ora Mia szerepére

Az MTV News-nak Rita Ora újabb interjút adott, amiben a Fifty tekintetében ismét elmondta, hogy mivel titoktartást fogadott a produkció mögött álló seregnyi embernek nem árulhat el sokmindent, de annyit megerősített, hogy a filmben lesznek "nagyon pikáns" jelenetek.
A meghallgatási folyamat kapcsán viszont már kicsit beszédesnek bizonyult ugyanis elárulta, tulajdonképpen a film rendezőnője, Sam Taylor-Johnson biztatta, hogy vegyen részt a Mia Grey szerepére kiírt casting-on. Ennek ellenére, állítása szerint semmilyen különleges elbánásmódban nem részesült és több száz reménykedővel kellett megküzdenie a szerepért. A brit popénekesnő mindemellett azt is bevallotta, hogy színész- valamint francia-amerikai beszéd/kiejtés tanárok segítették a felkészülését és a már tényleges felvételek rögzítése során is. "A forgatáson a tanárok a szó szoros értelemben a fülembe súgtak majd rögtön vettük fel is adott jelenetet, eléggé kemény feladat volt, de nagyon jó volt egy olyan világba belecsöppenni, amihez eddig nem voltam hozzászokva." Forrás