2014. március 29., szombat

Sam Taylor-Johnson: A Fifty Shades of Grey "egy komor tündérmese"

Sam Taylor-Johnson a Sunday Times Magazinnak adott legfrissebb interjújában - amelyre még Vancouverben került sor, mielőtt befejeződött volna múlt hónapban a Fifty Shades forgatása - elmondta, hogy mind a négy leánygyermeke (egy 2, 3, 7 és 16 éves) vele és férjével, Aaron Taylor-Johnsonnal voltak a teljes forgatás időtartama alatt. Szóval mit mondott a gyerekeknek, min dolgozik anyu?
"Azt hogy, egy szerelmi történeten," mondta majd határozottan hozzátette, "egy olyan szerelmi történeten, amit soha nem fognak látni." Legalábbis még sok-sok évig biztosan nem. De nem csak a gyerekek voltak azok, akiket homályban tartottak, hanem Vancouver lakosait is. A forgatás kikötő melletti alaptáborát a biztonságiak áthatolhatatlanszerűen védték, a kíváncsiskodó járókelőknek pedig azt mondták egy gyerekfilmet forgatnak, amely a Max és Banks kalandjai (The Adventures of Max and Banks) címre hallgat. Ám Anastasia Steele és Christian Grey kalandjaira Taylor-Johnsonnak is megvan a maga jellemzése: "Ez egy komor tündérmese. Oyan mint a Grimm-testvérek világa. Tetszik ennek a lánynak a változása és az az út, amelyen végighalad... remélem nem mondtam túl sokat."

2014. március 27., csütörtök

Fifty Music #8: Beyoncé - Haunted


Megjegyzés: Remélhetőleg nemcsak a CinemaCon-on levetített ízelítőben, hanem az első hivatalos előzetesben, amely a legújabb pletykák szerint valamikor májusban érkezhet, is felhasználják majd ezt a számot.

2014. március 26., szerda

CinemaCon: A CinemaBlend és a BoxOffice.com cikke az ízelítőről

BoxOffice - A Fifty Shades of Grey első felvétele ízelítőt kínál az Universal 2015-ös felnőtteknek szánt filmjéből. A bemutatott anyag fülledt kémiát ígér a film két sztárja között és nincs nyilvánvaló jele annak, hogy a bestsellerből készült adaptáció más irányt fog követni. A befejezett film ugyan lehet, hogy más képet mutat majd, de a CinemaCon-on elvetített anyag egy komoly gondolkodású erotikus thrillert ígér a felnőtt közönségnek. A Fifty Shades könnyen csábíthatja el azon moziba járókat, akik a Magic Mike-ot és a Szex és New York-ot kasszasikerré tették. 
CinemaBlend | Eric Eisenberg - Miközben még mindig 11 hónapnyira vagyunk a Fifty Shades of Grey bemutatójától ma reggel bepillantást kaptunk abba, hogy mire is számíthatunk az E.L. James bestseller regényének Sam Taylor Johnson által rendezett szexi és romantikus adaptációjától. A Las Vegas-i CinemaCon-on mutatta be Universal Pictures a legeslegelső felvételeket a várva várt filmből, amely során számtalan emlékezetes jelenetet láthattunk az eredeti alapanyagból. További részleteket szeretnél tudni Ana megérkezéséről Christian irodájába, az első találkozásukról, a férfi főszereplő "egyedi" ízléséről és még néhány hálószoba titokról? Akkor olvasd el alább a részletes tudósításunkat!

2014. március 25., kedd

CinemaCon: A Yahoo! Movies cikke az ízelítő kapcsán

Yahoo! Movies | Kara Warner - [...] A közel két perces teaser seattle-i városképpel nyit, mégpedig egy olyan napon ami többnyire szürke mint napos. Egy lágy, lassú zongoraszóló hallatszik a háttérben (amely úgy hangzik mint Beyoncé 'Haunted' című dalának könnyed és titokzatos feldolgozása) ahogy Anastasia Steele (Dakota Johnson) elmeséli első találkozását Christian Grey-jel (Jamie Dornan) a szobatársának, Kate-nek (Eloise Mumford).
"Szóval, milyen volt?" kérdezi Kate Anastasiától, amit csak hallunk ugyanis közben szemtanúi vagyunk Anastasia és Christian első találkozásának.  "Mr. Grey fogadja," mondja az asszisztense a barna hajú Anának amint belép Christian nagyon tágas, makulátlan irodájába. Ana részéről az első pillantások félénekek, Christian részéről viszont merevek.
"Nagyon okos, de intenzív," mondja Anastasia Kate-nek, ahogy a találkozásuk további részleteit látjuk. Odaad Ananának egy tollat, amin a Grey szócska olvasható, a kezük rövid ideig összeér. "Nagyon udvarias," folytatja, amint látjuk, ahogy Christian felsegíti rá a kabátját.
"Anastasia," mondja Christian ahogy Ana belép a liftbe.
"Christian," válaszolja Ana, és a liftajtók becsukódnak.

A háttérben hallható dal már igazodik a cselekmény és az udvarlás sebességéhez: szenvedélyes ölelések, csókok, érintések váltogatják egymást. Látjuk, ahogy Ana teljesen fülig szerelmes lesz Christianba és így belecsöppeni a világába, amibe csak akkor jön rá, hogy nyakik belemerült, amikor lassan kinyitja.... annak a bizonyos szobának ajtaját... (a könyv ismerői biztosan tudják melyik szobáról is van szó).
"Nem tudom, hogy vele tudok-e lenni azon a módon, ahogy neki szüksége van rá," mondja Anastasia, ahogy gyors pillantást vethetünk a fekvő alakjára, az arcán meglepődöttség tükröződik.

A teaser további része a két szerelmes kapcsolatának romantikus és potenciálisan veszélyes határán egyensúlyoz. Érzed az intenzitás épülését, amit csak fokoz a Sam Taylor-Johnson által megalkotott nagyon színes környezet. A bemutatott felvétel a korlátozottság és veszély tényezőjével buja, elegáns és tiszta.

És ott van Dornan egyáltalán-nem-finom parázslása Christian Grey-ként. Forr a vásznon. Johnson is tökéletesen természetesnek tűnik az ártatlan naiva szerepében, aki nekivág a rá váró út felfedezésébe.

"Miért próbálsz megváltoztatni?" kérdezi Anastasia aggódva Christiantól a teaser végén. "Nem," mondja Christian érzelmesen. "Te vagy az, aki megváltoztatsz."

CinemaCon: Az Entertainment Weekly cikke a bemutatott ízelítőről

Entertainment Weekly | Nicole Sperling - Van egy kérdés, amit mostanában gyakran tesznek fel az Universal Pictures elnökének, Donna Langley-nek: "Miként csinálsz filmet a Fifty Shades-ből" A válasza: nagyon óvatosan, gondosan. A mai napon az évente megrendezésre kerülő CinemaCon-on az Universal Pictures arra jutott, hogy végre megmutatja az első felvételeket a Fifty Shades of Grey-ből, azon filmadaptációból, aminek rajongói azóta erre a pillantra várnak lélegzetvisszafojtva, mióta a stúdió tavaly megvette a bestseller regény megfilmesítési jogait. De egy öt szexszel teli - ami az E.L. James által írt könyveket annyira népszerűvé tette - perc helyett a stúdió szembement az elvárásoknak és inkább a romantikát helyezte előtérbe a két főszereplő, a szűz főiskolás Anastasia Steele (Dakota Johnson) és a 28 éves domináns milliomos Christian Grey (Jamie Dornan) között.

A klip során tehát a bimbózó románc állt középpontban, teletöltve a vásznat olyan ikonikus pillanatokkal amelyek a könyv rajongói számára olyan jól ismertek, mint például Ana első találkozását Christiannal: a lány ideges és komoly, Grey jóképű és távolságtartó. Majd Grey meglepetés felbukkanását a barkácsboltban, de helikoptere, Charlie Tango is feltűnik. Plusz a közönség ízelítőt kapott Grey lelkéből is, amikor Dornan azt mondja, "Szívek és virágok: Nem Én vagyok."

De a kis kitérőktől eltekintve, úgy mint egy szemkötőt, egy combon pihenő kezet és egy rövidke pillantást egy lovaglóostorra, Mr. Grey rajongása a domináns szexért minimumon volt tartva. (A klip azon jelenetet is tartalmazta, amikor Grey kinyitja a Vörös Szoba ajtaját, de sajnos, hosszabban nem deríthettük fel azt.) Az az igazság, hogy több szexet mutattak a szintén az Universal égisze alatt készült Seth Rogen-Zac Efron komédiából, a Rossz szomszédságból mint amennyit a Fifty Shades betekintőben láthattunk.

Cinemacon: Az első betekintő a Fifty Shades of Grey-be

Idén a Las Vegas-i Caesars Palace ad otthont a CinemaCon-nak, ahol ma az Universal Pictures tartott egy panelt, amely keretében elsőként  - az Universal elnöke, Donna Langley elmondása szerint a stúdió fejesein kívül még senki sem látott belőle egy képkockát sem - közel 3 perc erejéig bepillantást nyerhettek az összegyűltek (főleg filmes szakújságírók) a  Fifty Shades-be.
A bemutatott rövid klip leírása: Ana először találkozik Christiannal az irodájában, az egyik recepciós a teaser plakáton is szereplő "Mr. Grey will see you now" mondattal engedi be hozzá, majd egy olyan jelenetre váltottak ahol Ana azt mondja az egyik barátjának (talán Kate-nek?) hogy mennyire szexi Christian. Majd felvételek következtek a kávézós, a barkácsboltos, a liftes, a helikopteres jelenetekből. Illetve mutatták Anát egy fekete szemkötőben valamint ahogy Christian odaszegezi a falhoz [ez valószínű még a liftes jelenethez tartozik].

The Wrap: [...] Amikor arról kérdezték, hogy csinálsz filmet a FSOG-ból, Langley azt válaszolta, "nagyon óvatosan." Dicsérte a stábot, beleértve Dakota Johnsont és Jamie Dornant is, akiket "bátor, merész színészeknek" nevezet és azt ígérte, hogy az a fajta kémia működik közöttük, amely a nézőközönséget a "következő ikonikus románccal" ajándékozza meg.
Ami pedig a bemutatott klipet illeti, ebben inkább még csak a romantika dominált - két vonzó színész pillantásokat vet egymásra helikopterutak és egy állásinterjú során - ám röpke pillantást is mutattak egy ostorról, Johnsonról amint szemkötőt visel valamint ahogy a Dornan által megformált Grey bevallja, "az ízlésem nagyon egyedi."

Access Hollywood: Jamie "bámulatosan néz ki" mind öltönyben mind pedig kötött pulcsiban. "A kémia közte és Dakota Johnson között  nem okozott csalódást," mondta a jelen lévő riporterünk a bemutatott sneak peek kapcsán. Az Universal csókcsatát is szállított, amikor megmutattak egy "nagyon szexis" csókjelenetet valamint egy rövid bepillantást az "ostorokkal és korbácsokkal teljes" Fájdalom Vörös Szobájába is.

Általánosságban elmondható (a tweetekért katt a továbbra!), hogy a jelenlévőknek tetszett a sneak peek és annak ellenére, hogy semmiféle meztelenséget nem mutattak, szexisnek jellemezték a látottakat, valamint sokak szerint izzik a levegő Dakota és Jamie között. 

2014. március 23., vasárnap

Gus Van Sant arról, hogy miért akart a Fifty rendezői székébe ülni

Independent.co.uk - Bret Easton Ellis podcastjai eddig is tele voltak nagyon érdekes szkeccsekkel Hollywood üzleti sikereit és bukásait illetően, a Gus Van Sant-tel nemrég lefolytatott beszélgetése során viszont a páros nyíltan beszélgetett arról, hogy milyen motivációk húzódtak meg a mögött, hogy részt akartak venni a gyakran gúny tárgyát képező 50 Shades of Grey filmadaptációjában. Ellis elismerte, hogy sok támadásban részesült amiért élénk érdeklődést mutatott az erotikus regény iránt de annak ellenére, hogy véleménye szerint sem ez a világ legeslegjobb könyve, nagyszerű film készülhet belőle. "Egyike volt azon kevés regénynek, amiket mostanában olvastam és automatikusan azt gondoltam, 'Ó, de hát ez egy film,'" mondta mielőtt megkérdezte volna Van Sant-től - aki egy kéretlen tesztvideót forgatott is a filmhez -, hogy "Mi érdekelt benne? Vagy csak, mint ahogy sok ember gondolja, ez tisztán anyagi jellegű volt?"
"A pénzügyi oldala kétségkívül érdekes volt, hisz nagyon nagy sikerű film is lehet belőle," válaszolta a Milk rendezője mielőtt elmesélte volna, hogy miként is hallott először a regényről, amikor az Ígéret földje című filmje apropóján találkozott Matt Damon-nal és a Focus Features vezérigazgatójával, James Schamus-szal. "Mielőtt elkezdődött a film vetítése egy rövid beszélgetést zavartunk le és ekkor kérdeztük James-t, hogy 'min munkálkodsz mostanában?' Ő pedig azt válaszolta, 'Nos a 50 Shades of Grey tölti ki a napjaimat, de megszereztük." Akkor fogalmam sem volt arról, hogy mi az, Matt Damon viszont azt kérdezte: "Szóval neked csak le kell forgatnod és dollár milliókat fogsz kaszálni?' Én erre pedig, úgy voltam 'Ó, szóval ez egy blockbuster könyv, amiről nem tudok." Így habár még nem is olvastam a könyvet és a történetét sem ismertem, azon az este már mondtam James-nek, hogy érdekelne a rendezése." 

Habár egy Ellis által írt és Sant ált rendezett adaptáció soha nem fog napvilágot látni -  hisz a film végül Sam Taylor-Johnson dirigálása alatt került rögzítésre - Sant azért azt még elárulta, hogy a film elsősorban a szex miatt keltette fel az érdeklődését, mert látta benne azt a lehetőség, hogy a széles nagyközönség által a túlságosan X-besorolású filmek iránti ódzkodást valamelyest csillapítaná.

A Saturday Telegraph interjúja Jamie Dornannal

Serena Davis - A színész Jamie Dornan teljes valójában soványabb mint ahogy gondoltam, és még mullet (bundesliga) frizkója is van. A New Worlds, a Channel 4 minisorozatának, Az ördög jegyese (The Devil's Whore) című 2008-as kritikailag elismert folytatásának forgatásán vagyunk. A széria első szegmense az angol polgárháború idején játszódott (Michael Fassbender és Andrea Riseborough főszereplésével); a második, ami jövő héten kerül először adásba, viszont már a restauráció véres és politikailag ingatag korában, persze ha ehhez a Martine Brant és Peter Flannery által írt forgatókönyv tartja magát.
A sorozatban Dornan egy Abe Goffe nevezetű fiatal törvényen kívülit alakít, aki az oxfordshire-i erdőből gerjeszti és vezeti a forradalmat az uralkodó elit ellen és akinek fejét a gyönyörű Beth (Freya Mavor), Angelica Fanshawe a korábbi sorozat 'jegyesének' lánya csavarja el. Goffe vad életmódjának számlájára írható Dornan ápolatlan, rendetlen fizimiskája. Míg a szereplőgárda nagy része meglehetősen bonyolult teljes fejet borító parókákban tetszeleg, addig Dornan a saját rövid hajához hátulra és oldalra hozzáragasztott zilált hajfürtöket kapott, amiket rángat ahogy beszélgetünk. Mindezek mellett még szakálla is van. "Abe szinte mindent feláldozott az életében," mondta, "beleértve a borotvát is."

2014. március 22., szombat

A Variety Latino interjúja Victor Rasukkal

Hamarosan a mozikba kerül az új Godzilla film (hazai bemutató: 2014. május 15.), amelyben sok más sztár (Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche) mellett Victor Rasuk-ot is láthatjuk majd, aki a Fifty Shades of Grey filmadaptációjában Anastasia Steele fotográfus főiskolai barátját José Rodriguezt formálja meg. Ennek kapcsán a Variety Latino-nak lehetősége nyílt vele interjút készíteni, amelyben a Fifty-ről is szó esik: "A Fifty Shades of Grey-ben José Rodriguezt alakítom, aki egy ambiciózus fotós és ugyanarra a főiskolára jár mint Anastasia Steele. Beleszeret, de a lány erről nem tud. A szerelmét iránta viszont nem a szenvedélyes jelzővel jellemezném, hanem - ahogy mi mondjuk spanyolul - inkább a 'cariño' kifejezéssel, úgyhogy valahogy így van José Anastasiával. [...] Mikor megkaptam a szerepet a Fifty-ben a családom, különösen a nagynéném, aki imádja mindhárom kötetet, úgy volt hogy 'Ó Istenem, Te játszod José Rodrigezt?!' Mondtam, hogy igen - akkor egyébként még nem olvastam a könyveket - szóval azt kérdeztem tőle 'Ugye nem kell meztelennek lennem ebben a filmben?' Ő pedig erre, 'Várj, várj, jó lenne, tartsd egy kicsit, gondolkodnom kell, nem, neked nem kell.' Én pedig, 'Hála Istennek!'"

A HollywoodLife.com további részleteket is megtudott az interjúból: "Amikor José-t alakítottam tudtam vele azonosulni, hisz itt ez a lány, akit mindig is szerettél, de soha nem volt rá lehetőséged arra, hogy elmond neki mennyire is törődsz vele és mennyire vele akarsz lenni, szóval biztos vagyok benne ezzel mindenki tud azonosulni. Nem volt egyszerű, de határozottan szórakoztató, hisz ez olyasmi, amely számomra is nagyon személyes élmény/érzés és bárki más számára is - hogy elmond valakinek, hogy baromira kedveled - úgyhogy nagyszerű volt megformálni José-t."
Azok, akik olvasták a könyvet számíthatnak arra, hogy a filmben lesz némi változtatás José és Ana kapcsolatát illetően. "Ezt látva néhány ember úgy lesz, hogy 'Nem is tudom, haver, teljesen másként csináltam volna,' valaki pedig úgy lesz, hogy 'Ana miért nem szerelmes belé?' A film is pontosan úgy fogja ábrázolni, ahogy a könyvben is próbált José hatással lenni Anára, de a végeredmény egy kicsit más lesz. De nem akarom elárulni, hogy miben." mondta végül.

Victor is fent van már twitteren, itt tudjátok követni: @VictorRasuk.

2014. március 16., vasárnap

A London Evening Standard interjúja Jamie Dornannal

Az epikus történelmi drámasorozat a New Worlds egy generációnyi új tehetséges színésszel még ezen hónap végén debütál a britek tévéképernyőin. Lucy Hunter Johnston találkozhatott a széria sztárjaival, beleértve azt a bizonyos Jamie Dornant is, aki a Fifty Shades filmadaptációjában formálja meg Christian Grey-t - sikítás!
"Szeretnéd, hogy most csináljam?" kérdezi Jamie Dornan mély észak-ír hanglejtésével. Összeszedi magát egy korty teával, majd átható tekintetét teljes erővel felém irányítja. Paff! Itt is van: a védjegy, a 'Dornan ránc/barázda,' az az ábrázat/fizimiska, mely több ezer alsónadrágot adott el a Calvin Klein-nek, megrémítette a BBC Two A hajsza (The Fall) című drámájának 3,5 millió nézőjét és mint a milliomos BDSM-fanatikus Christian Grey a Fifty Shades of Grey filmváltozatában, kezében egy elfenekelővel haragosan csap majd le Anastasia Steele hátsójára.

2014. március 15., szombat

Marcia Gay Harden: Jamie énekelt két jelenet felvétele között

Entertainment Weekly - Az Oscar-díjas Marcia Gay Harden, aki Dr. Grace Trevelyan Grey-ként fog feltűnni az E.L. James által írt Fifty Shades of Grey filmadaptációjában, egyértelműen az a személy aki mellett szívesen ülnél egy vacsoraestélyen. Vele egy beszélgetés lendületes, eleven, élénk, mint azt Jessica Shaw és Tim Stack is megtapasztalta hétfőn, amikor Harden - aki jelenleg az ABC szitkom sorozatában a Trophy Wife-ban szerepel - részt vett az Entertainment Weekly Rádió "TV Editors Hour" című szegmensében. Amellett, hogy kifejtette miért is szerette volna utálni Trophy Wife-os színésztársát, Malin Akermant, de végülis nem tudta, Harden arról is kitálalt, amikor először olvasta a Fifty Shades of Grey-t. "Amikor beválogattak még nem olvastam a könyve(ke)t, szóval letöltöttem és 'szemérmes-olvasást' tartottam, de ezzel kapcsolatban nem is tudom miért éreztem így, hisz emlékeztetve magam egy 'Hello, tudod már benne vagy!' felkiáltással kutatás céljából, hogy tudjam mi vár rám, így is-úgy is el kellett olvasnom.'" (A könyvek elolvasása mellett a felkészülése némi online kutatást is magában foglalt, amelyre inkább nem szeretne jobban kitérni, jegyezte meg nevetve.)

A 2015. Februárjában debütáló film forgatása azonban nem volt túl botrányos - legalábbis számára biztosan nem. "Mama Grey-t játszom, úgyhogy hacsak nem a vörös játszószobában vagy a kezedben egy szexjátékkal és közben a kielégülés, az érzékiség tükröződik az arcodon, olyan volt mint bármelyik másik film forgatása. Én tartom a vacsoraestélyeket szóval olyan volt, hogy 'Hello, üljetek le a vacsorához,'" mondta. "De a történet maga nagyon érdekes, rengeteg ember olvasta és hát erotikus is... egyébként szeretek azon a kérdésen elmélkedni, hogy 'Embertanilag vajon miért keressük a fájdalomban az erotikus, szexuális kielégülést?' Ez nagyon érdekes számomra, és E.L. James-nek meg van rá a válasza."

Továbbá Harden egy vicces tényt is megosztott Jamie Dornan-ről, azon ír színészről, aki a szadómazó szexet kedvelő fiát, Christian Grey-t formálja meg az adaptáció során: "A színfalak mögött ír dalocskát dúdolt vagy épp Rita Ora számokat énekelt. Mi pedig mondtuk neki, 'Hahó gyere vissza Amerikába, perceken belül jelenetünk lesz.' 'De megragadt a fejemben!' mondta az ír akcentusával. Annyira édes pasi."

Angelina Jolie is rendezhette volna a Fifty Shades of Grey-t

Bustle.com - 2012 júniusában elterjedt az a pletyka, miszerint Angelina Jolie azon rendezők között szerepel, akik fontolásra vették, hogy elvállalják a Fifty Shades of Grey filmadaptációjának dirigálását. Persze akkor senki sem vette ezen híreket túlságosan komolyan, hisz már annak a felvetés is, hogy az Oscar-díjas színésznő-rendező üljön az E.L. James által írt bestseller direktori székébe abszolút különösen/idegenszerűen hatott. Vagy annyira azért mégsem?
Az Entertainment Weekly legújabb interjújában Anthony Breznican ugyanis rákérdezett Jolie-nál arra, hogy mégis mennyire bizonyultak ezen pletykák igazaknak: mennyire volt valójában közel ahhoz, hogy elvállalja a film rendezését - a színésznő pedig meglepően reagált, fülig elvörösödött. "Én - Én csak -," mondta Jolie nevetve miközben rázta a fejét és teljesen elpirult.
Brenznican azonban nem hagyta annyiban a dolgot, így Jolie egy újabb hosszabb nevetéssel teli szünet után elmondta, hogy A vér és méz földje (In the Land of Blood and Honey) után úgy érezte, ha ismét rendezésre adná a fejét, akkor annak egy bizonyos fajta filmnek kellene lennie. Majd a többnyire mindig ékesszólóan megnyilvánuló színésznőtől még több "um" és "én csak" érkezett, miközben azért hozzátette Sam Taylor-Johnsont csodálatosnak tartja és alig várja, hogy lássa mit hozott ki a 50 Shades-ből.
"Néhány történetet jobban mesélek el mint mások, szóval ki tudja?" tette hozzá végül Jolie. Ez azt jelenti a 50 tekintetében, hogy az esetleges folytatás során Jolie neve ismét porondon lehet? Számunkra elképzelhetetlennek tűnik, bár azt se hittük soha, hogy tényleg fontolóra vette az első rész rendezését...

2014. március 14., péntek

Shailene Woodley arról, hogy miért mondott nemet a Fifty-re

A beavatott (Divergent) sztárja Shailene Woodley a The Daily Beast-nek adott egy hosszú interjút, amelyben a riporter arra is rákérdezett, hogy vajon igazak-e azon pletykák miszerint szerették volna meghallgatni Anastasia Steele szerepére, de ő végül nemet mondott a lehetőségre. "Ez tényleg igaz, nem akartam részt venni a meghallgatáson," mondta a 22 éves amerikai színésznő. "Ugyanis akkor már túl voltam A beavatott forgatásán és tudtam, hogy nincs az az Isten, hogy egyszerre több franchise-ban is részt vegyek, hisz az őrületes lenne, úgyhogy nem láttam értelmét [a meghallgatásnak.]"

Kristin Chenoweth: Dakota Johnson és Jamie Dornan elbűvölőek

E!Online - Vannak előnyei annak, ha az ember lánya Dana Brunetti barátnője és ezt Kristin Chenoweth tanúsíthatja is! A 45 éves Broadway-sztár múlt héten az E!-nek mesélt a 40 éves producerhez fűződő viszonyáról és a Fifty Shades of Grey forgatásáról. [...] Amikor Brunetti találkozott Chenoweth szüleivel Oklahomában, a Trigger Street Productions elnökéhez kérdések sorozata érkezett a Fifty Shades of Grey filmadaptációja kapcsán. "Az anyukám azt kérdezte tőle, hogy 'Tényleg pornót producerálsz? Ez a Fifty Shades of Grey pornó?'" emlékezett vissza. "Én pedig azt mondta neki, 'Anya, fejezd be! Maradj csendben.'" Chenoweth együtt töltött egy kis időt Brunetti-vel Vancouver-ben, ahol az erotikus szerelmi történet került rögzítése, amely egyébként véleménye szerint "nagyon, nagyon ízléses lesz."
A színésznő már korábban is rajongója volt a könyveknek - sőt a Fifty Shades-trilógia írónőjével E.L. James-szel is jó kapcsolatot ápol - és teljes mértékben támogatja Jamie Dornan és Dakota Johnson beválogatását. "A könyvek könnyű, szórakoztató, nagyon pikáns olvasmányok. Szerintem Dakota és Jamie - mindkettőjükkel volt szerencsém találkozni, ugyan a munkájukat nem láttam, hisz a forgatás zártkörű volt, de értem/láttam végül miért és miként is rájuk esett a választás - nem is lehetnének elbűvölőbbek. Ez pedig mindig nagy előny, nem igaz? Mármint 'Tehetséges  és kedves is vagy?' Hát ez klassz!'"

Marcia Gay Harden: A kamera imádja Jamie Dornant

TulsaWorld.com —— Mióta bejelentették, hogy Jamie Dornan formálja meg a szadomazó szexet kedvelő milliomos Christian Grey-t a Fifty Shades of Grey filmadaptációjában, az észak-ír színész többnyire kerülte a nyilvánosságot. Eltekintve attól, hogy a film forgatása során lencsevégre kapták Vancouver utcáin, a 31 éves Dornan nem jelent meg egyetlenegy vörösszőnyeges eseményen és eddig nem is igazán beszélt a szerepéről. Ugyan Január 1-jén a hivatalos profilján kitweetelte (és amit egyébként több mint 5000-szer retweeteltek), hogy "alig várom 2015-öt," ami utalásnak tekinthető a film az évi februári bemutatójára.

Ez a Dornant övező titokzatosság viszont jó dolog, legalábbis Marcia Gay Harden véleménye szerint, aki az édesanyját, Dr. Grace T. Grey-t formálja meg a film során. Mivel úgy véli a színészekről tudott többletinfóktól nagyon nehéz elvonatkoztatni, szinte lehetetlen, így Jamie titokzatossága plusz előnyt jelent, főleg Christian karaktere esetén. Marcia tovább hozzátette, hogy Jamie "gyönyörű pasi. Ó egy cizellált szépség és ezt a kamera imádja, szinte felfalja. Nemrég született meg a kislánya, néha pedig kis ír dalocskákat dúdolt, szóval tényleg nagyon édes pasi."

2014. március 3., hétfő

Oscar: Az MTV és Access Hollywood interjúja Dana Brunetti-vel

Dana Burnetti és Michael De Luca is részt vett az idei Oscar-díjátadón, ugyanis a Philips kapitány című filmjük jelölve volt jó néhány kategóriában, a vörösszőnyeges riporterek pedig kihasználták az alkalmat és megpróbáltak belőlük kihúzni pár szaftos részletet a Fifty Shades-szel kapcsolatban, ám nem igazán jártak túl sok sikerrel...
Kedvenc MTV riporterünknek, Josh Horowitz-nak Mr. Brunetti annyit azért elmondott, hogy E. L. James minden nap jelen volt a forgatáson, nagyon aktívan részt vett a munkálatokban így az a tény, hogy Ő is jelen volt már biztosítja a filmadaptáció könyvhűségét. Na de mi a helyzet a folytatással kapcsolatban? "Fogalmam sincs," mondta Dana. "Még nem tudom. Nem kezdtünk még ezzel kapcsolatban beszélgetni. Szeretnénk ha az első rész elkészülne és meglenne vágva. Ha az is megvan, megnézzük és meglátjuk miként működik. Ha pedig végre bemutatjuk a kész filmet, akkor elkezdhetünk arról beszélgetni, hogy mi a következő lépés."

Az Access Hollywood riportere (videó) szintén mikrofonvégre kapta Danát, aki ismét megerősítette, hogy R besorolású lesz a kész mű, egyáltalán nem pornófilm lesz viszont "szexis, érzéki és fülledt."