2014. február 28., péntek

Összefoglalás: Jamie Dornan a Graham Norton Showban

A showból a Jamie-t érintő részekből talán a legfontosabb és legérdekesebb rész a furcsa/vicces lábujjaira nehezedő járásával kapcsolatos volt, amivel egyébként állítása szerint egész életében gondja volt, sőt mások is tettek rá már megjegyzést. Többek között a The Fall (Hajsza) producere is, aki a sorozat első forgatási napján rá is kérdezett, hogy ezt a fajta járást direkt Paul Spector karaktere miatt találta-e ki vagy alapból így jár. Elmondása szerint a feleségével, Ameliával a londoni sétáik alkalmával már próbáltak a hátrahajlás módszerével ezen javítani, de mint ahogy be is mutatta, inkább még viccesebbé vált tőle, mint hogy normalizált volna valamennyire a dolgon. Jamie igazán a Fifty Shades forgatása alkalmával tudott javítani a járásán, amikor meg kellett tanulnia egy jelenet miatt (hahó Witchcraft?!) foxtrottot táncolni. Persze, amikor megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet a tánccal, azt mondta 'á nem lesz azzal gond, állandóan táncolok,' ám amikor a tánctanára azt mondta neki, hogy a táncra gondoljon úgy mintha járna, akkor már tudta, itt problémák lesznek. De végülis a tanár megmutatta, elmagyarázta neki a helyes technikát, amit azóta minden nap rendszeresen alkalmaz.

Mindemellett szóba került a márciusban debütáló új sorozata a New Worlds, illetve a The Fall, amely kapcsán elmondta, hogy a gyilkossági jelenetek során mindig elnézést kért az áldozatait alakító színésznőktől. "Az elképzelhető leghátborzongatóbb dolgokat műveletem velük, szóval folyamatosan elnézést kértem tőlük ezen szörnyű jelenetek felvétele alatt, ugyanis nagyon is tudatában voltam annak, hogy mennyire nehéz is volt ez nekik." Valamint hozzátette, hogy nem épp egészséges Spector fejében lenni, így egy ponton kiszállt a karakterből és így próbálta Őt nem haza vinni. További érdekesség: a karácsonya Breaking Bad részek nézésével telt (videó).

A teljes showműsort a hajtás után tudjátok megtekinteni, akinek pedig nem felel meg a Vimeo, az Youtube-on is megnézheti. Hivatalos fotókat a műsorból pedig a JDHQ.NET galériájában találtok.

2014. február 27., csütörtök

Fanmade: Fifty Shades of Grey Slideshow

2014. február 21., péntek

Hivatalos: Befejeződött a Fifty Shades of Grey forgatása!

E.L. James: "One of us is drinking... It's a wrap." 
beckypott: "And that's a wrap for visual effects on 50 Shades of Grey!"

A lengyel Glamour interjúja Jamie Dornannal

Nem félek eljátszani Christian Greyt...
hisz nem olyan vagyok mint Ő, ennek ellenére tökéletes megértem. Soha nem gondoltam, hogy szörnyeteg lenne. Egyszerűen vágyakat szövöget, úgy mint mindannyian...
Remélem Grey szerepe után...
a nők meglátják majd bennem az igazi pasit. Mert őszintén, mikor azt hallom tőlük, hogy aranyos és elbűvölő vagyok, úgy érzem magam mint egy francia bulldog.
Paparazzik? Nincs gondom velük...
mivel már 31 éves vagyok nem pedig 21.  Nem bulizok hajnali 5-ig. Kit érdekelne egy olyan unalmas alak mint Én?

Facebook-fotók: Christian Grey (szintén) Freddy-nél eszik?

Megjegyzés: A "Freddy's BBQ Joint" a Dana producerálta Kártyavár (House of Cards) - hamarosan nálunk is látható lesz az AXN-en - című sorozatára utal, pontosabban a főszereplő azaz a Kevin Spacey által megformált Frank Underwood kedvenc éttermére.

2014. február 20., csütörtök

Twitter-képek: "Near the end, the wrap gifts arrived!"

Michael De Luca (producer) twitteren osztotta meg velünk, hogy a filmen dolgozó stáb az alábbi szuper FSOG feliratos kabátot/pulcsit és baseball sapkát kapja/kapta "wrap gifts"-ként emlékbe:

Röviden a 46-50. forgatási napról

Tegnap a stáb a már ismert Jameson House-ban illetve annak privát parkolójában forgatott, így a lesben álló paparazzik a színészekről nem tudtak fotókat lőni, viszont a helyszínen parkoló jó pár Audi-ról, köztük Christian R8-asáról igen. A többiért katt ide.
Az előzetes infóik szerint ma, azaz Február 20-án ér véget hivatalosan a Fifty forgatása ám időközben egyes források szerint ez csak Február 23-án fog megtörténni. Remélhetőleg Erika majd jelzi valamilyen formában - például mint ahogy a kezdésnél - a munkálatok befejeztét.

2014. február 18., kedd

Rita Ora Jamie-ről és az FSOG-ről | Katie Cassidy a Fifty Shades-ben?

Másfél hete Rita Ora részt vett a New York-i Divathéten, ahol a The Source magazinnak elmondta, hogy baromi igazgatott a Fifty miatt és nagyon örül, amiért a film részese lehet továbbá hozzátette: Jamie igazán passzol Christian szerepébe és a teljesítménye önmagáért fog beszélni.
Rita Ora valamint Katie Cassidy a New York-i Divathéten
Forrás: Zimbio
Még február elején E.L. James megosztott egy képet Katie Cassidy-ről (itt nézhető) és akkor szinte azonnal elindultak fandomszerte a találgatások azt illetően, hogy talán a Pletykafészkek egykori színészét egy kisebb szerepben (Leila?, Andrea?) viszontláthatjuk majd a Fifty-ben [megjegyezendő: Katie A zöld íjász forgatása miatt tartózkodik/ott elsősorban Vancouverben]. A Cosmopolitan.com-nak  viszont  a Divathéten lehetősége nyílt Katie-t megkérdezni ezen pletykák/feltételezés kapcsán, aki a sejtelmes "soha nem tudhatod mi történhet" valamint "nagy rajongója vagyok a könyvsorozatnak, Erikát nagyon tehetségesnek tartom és a barátaim egyikének mondhatom" válaszokat adta...

2014. február 15., szombat

Képek a 45. forgatási napról: Ana újabb kocogása

További 74 HQ fotót a hajtás után találtok!
Forrás: Nigel Horsley | Flickr, Celebboard

2014. február 14., péntek

Képek és tweetek a 41-44. forgatási napokról

Mivel egészen csütörtökig bezárólag stúdiózott a Fifty stábja, így nem igazán voltunk elkényeztetve a forgatási infókat illetően, sőt tegnapig Erika is eléggé hallgatagnak bizonyult, de este/éjszaka megtört a jég és kitweetelésre került (lásd a hajtás után) az RROP [Red Room of Pain=Fájdalom Vörös Szobája] szócska illetve később a középső fotó (ami ha tippelni kellene vagy az RROP ajtókilincse, kopogtatója vagy az egyik mindenféle szexuális segédeszközzel megpakolt fiók kallantyúja). Emellett kaptunk még fotót az egyik trailer ajtajáról, amire Tesa-szerű szalagra írt jó pár név (pl. Taylor, Christian Zongora Dublőre, Ana kaszkadőre) van/volt felragaszgatva, illetve a már kifüggesztett teaser poszterről is.

Ma viszont külső helyszínen dolgoznak, szóval nagy a valószínűsége, hogy újabb fotókkal gyarapodik a már így is tetemes mennyiséggel bíró forgatási-fotógyűjteményünk. :)

2014. február 12., szerda

Kulisszák mögötti videó/interjú Dakota Vanity Fair fotózásához

"[A Fifty megfilmesítése] egy nagyon kellemes, szórakoztató és kreatív élmény/tapasztalat. Úgy hiszem amikor valami ilyesmibe vágod a fejszéd, az különböző félelmeket szül benned azt illetően, hogy mégis milyen lehet/válhat ez az egész, de ezen félelmek közül végül egyik sem válik valóra/igazolódik be. Nagyon-nagyon jól kijövünk egymással, a stáb csodálatos és mindannyian megpróbáljuk ezt a projektet olyannyira a legjobbá tenni, amennyire csak lehetséges."

2014. február 11., kedd

Az amerikai ELLE interjúja Dakota Johnsonnal

Ma reggel Dakota Johnson együtt aludt Seth Rogennel. A furcsa az, hogy Rogen erről még nem is tud. A páros egymás mellett ült a reggel 6 órási Vancouverből - ahol Johnson némi huncutságtól mentes részt forgatott a Fifty Shades of Grey-ből - Los Angelesbe tartó járaton. Johnson nagy rajongója Rogennek, habár a fickó nem ismerte fel Őt. A természetes szőke haja a Fifty Shades miatt most sötétbarnára van festve, ami a 24 événél még fiatalabbnak mutatja. Nem mintha Rogennek egyébként is ismernie kellene. Ezt a történetet mellesleg azzal a bolondos mosollyal az arcán meséli, amit egyenesen az édesanyjától, Melanie Griffith-től örökölt. "Nem akartam azt mondani neki, hogy 'Hé, ébresztő, Dakota vagyok.'"
Johnsonnak becsben kellene tartania majdnem ismeretlenségét - a majdnem a megfelelő kifejezés, amikor a nagymamád a Hitchcock-múzsa, Tippi Hedren, a szüleid Griffith és Don Johnson, valamint Antonio Banderas a mostohaapád - amíg csak tudja. A Fifty Shades of Grey 2015 februárjában kerül mozikba, a háta mögött 90 milliónyi, javarészt női olvasóval, nem is beszélve a lihegő férfi házastársaikról/párjaikról, akik Johnsont a szerelem, a kötözés és a levetkőztetés különböző szakaszaiban fogják szemrevételezni. Tulajdonképpen, Dakota Johnson hamarosan kitárul a nyugati civilizációnak.

2014. február 8., szombat

Jamie Dornan a Glamour UK márciusi számában

G - A fotózásunk napján jelentették be, hogy a 31 éves Jamie Dornan lesz az új Christian Grey, ami érdekes kezdésként szolgált. Miután a lesifotósok végigüldözték a stúdióba tartó útján, szigorú utasítást kaptunk azt illetően, hogy nem kérdezhetjük az új szerepéről, szóval minden erőfeszítésünk - és Joe Dempsie paskolókkal kapcsolatos viccei - ellenére Jamie nem beszélhetett a Fájdalom Vörös Szobájában játszódó jelenetek életre keltése mögött meghúzódó pontos motivációiról. Elnézést mindenkitől, mi megpróbáltuk. Mindazonáltal, úgy tűnik a fájdalom visszatérő témának számít Jamie korábbi munkáit illetően is. Míg tavaly a The Fall-ban (Hajsza címmel Február 14-től szinkronosan vetíti a Cinemax!) egy bájos, mániákus viszont szexis (de tényleg, baromi zavaró volt hogy mennyire az volt), az áldozat halála utáni dermesztő rituálét űző sorozatgyilkost alakított, a márciusban debütáló New Worlds-ben pedig egy erőszakos, idealista számkivetettet formál meg, aki elszántan harcol Anglia szabadságáért. A kések használatában való jártasság nélkülözhetetlennek bizonyult szerepe kapcsán, de egy jelenet - ahol is egy (mű) szarvas megnyúzásának mesterének kellett volna tűnnie - végül nem egészen a tervek szerint alakult. "Nem hiszem, hogy bárki, még a legjobb képzelettel bíró egyén is, bevette volna hogy az egy igazi szarvas," mondja nevetve e kapcsán. "Ezért kellett ezen a héten azt a részt újra felvennünk."

A fotózásról készült kulisszák mögötti videót a hajtás után találjátok, a szkenneket pedig ide kattintva.

Előzetesek Jamie Dornan és Dakota Johnson filmjeihez

A FLYING HOME egy romantikus film Dominique Deruddere-tól, amely egy fiú, egy lány és egy igen értékes galamb történetét meséli el. | Facebook | Twitter |

2014. február 7., péntek

Vanities: Dakota Johnson a Vanity Fair márciusi számában

Kor: 24 Származás: Aspen, Colorado Attitűd: A színésznő, aki hollywoodi veteránok - Melanie Griffith és Don Johnson - lánya valamint a Hitchcock múzsa, Tippi Hedren unokája, boldogan hangoztatja, hogy a nyugati partvidéktől távol nevelkedett. "A Coloradóból jött emberek eléggé büszkék, még akkor is ha mint jómagam, csak pár évet éltek fiatalon arrafelé." Szürke/Grey elvárások: Miközben már olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint A közösség háló és az Ötéves jegyesség, az emberek figyelmét közelgő szerepe azaz a Fifty Shades Anastasia Steele-jének megformálása miatt kelti csak igazán fel. Habár Johnson nem tervezi kitárgyalni minden részletre kiterjedően szüleivel eme szerepét: "Szeretném ha velem együtt élnék ezt át, de az ezzel járó dolgok miatt ezt nem igazán tudom ily formában kivitelezni. Többet beszélek velük a főbérlőkkel/háziurakkal kapcsolatos problémáimról, szóval ez nálunk a beszédtéma." A nagyon közeli jövendőről: Új filmje, az azonos néven futó videójátékszéria feldolgozása, a Need for Speed következő hónapban kerül a mozikba, de emellett Johnson már a Fifty Shades jövő évi bemutatójára és a rajongótábor reakciójára készül, némi humorérzékkel. "Kíváncsi vagyok milyen lesz - a 40 éves anyákkal - amivel/akikkel egyébként az égvilágon semmi gondom sincs. Imádom az anyukákat." 

2014. február 6., csütörtök

Kulisszák mögötti videó/interjú Dakota ELLE US fotózásához

A Fifty Shades of Grey-ről: Amikor megtudta, hogy Sam Taylor-Johnson rendezi, úgy döntött elolvassa a könyveket hogy lássa van-e valamiféle személyes kontaktusa a történettel, a karakterekkel. Ana egy normális főiskolás lány, nagyon okos, nyugodt és kedves. Ugyanakkor van benne öntudatosság és büszkeség, ami úgy véli megmarad, hiába forgatja fel Christian fenekestül az életét.

Dakota Johnson az ELLE US márciusi címlapján [UHQ Outtakek]

Egy olyan filmben szerepelni amely szigorúan a meztelenség, a szex és a szadómazó tárgykörében mozog? Persze, miért is ne?
Dakota Johnson formálja meg Anastasia Steele-t, E.L. James erotikus bestseller regényének főhősnőjét a Fifty Shades of Grey filmadaptációjában, amely 2015. Február 13-án kerül mozikba. A jövendőbeli sztárnak azonban nem jelent problémát a szexi énjének előcsalogatása, ami az amerikai ELLE márciusi címlapjának fotózása során is bebizonyosodott: melltartóban, combfixben és magassarkúban pózolt. "Számomra nem jelent problémát bárminek is a megtevése. A titok az, hogy nem vagyok szemérmes/nincs bennem szégyenérzet." mondta a 24 éves színésznő a kapcsán, hogy birkózott meg a film szexuális jellegével.  Amikor pedig arról kérdezték, hogy mi izgatta őt a fanfiction trilógiában Johnson ezt válaszolta, "A könyvet olvasva, azon kaptam magam hogy a szexjeleneteknél sokkal jobban érdekel ahogy érzelmileg betörik/megtörik egymást. Úgy gondolom a nőknek van egy része, amely szeretne be/megtörni egy férfit."

"Mi az ELLE-nél szeretünk olyan nőket bemutatni, akik kockázatokat vállalnak és kitárulkoznak," mondta Robbie Myers, a magazin főszerkesztője. "Dakota igazán nyitott és őszinte volt az interjújában, a magabiztosság, az alázatosság és a humor nagyszerű egyvelegével rendelkezik." A magazin 2014. február 18-án kerül az újságosstandokra [Magyarországon is kapható!] Forrás

További három fotót a hajtás után találtok, UHQ méretben pedig ide kattintva tudjátok azokat letölteni!

2014. február 4., kedd

Képek és tweetek a 35-40. forgatási napokról

A lesifotósok információ szerint a Ffity stábja a forgatás befejezéséig, azaz Február 20-áig már csak stúdiózni fog (esetleg ha mégis lesz változás, természetesen jelzem :), szóval csak az Erika (illetve a Marcia) által közzétett fotókból és tweetekből tudunk találgatni, hogy mégis milyen jeleneteket rögzíthettek/nek: az első képen Erika és Peter Kohn (rendező asszisztens és producer) cipővédőbe bújtatott lábát láthatjuk, a másodikon amint Mike előkészíti Max Martini mikroportját valamint olyan üzeneteket is kaptunk Erikától (lásd a hajtás után), hogy "NDA (Non-disclosure agreement=Titoktartási megállapodás)", "52 Charlie. Take 2." Továbbá ma Mama Grey - ahogy Marcia Gay Harden az FSOG-os üzenetei során mindig hivatkozik magára - is aktivizálta magát Twitteren, aki a trailerének ajtajáról posztolt egy fotót (lásd a legutolsót) az alábbi szöveg kíséretében: "Nagyszerű nap volt a forgatáson...Mama Grey elfogadja/ Anát/Mama Grey-nek nincs kifogása Ana ellen...MGH (Marcia Gay Harden) pedig imádja Dakotát... Minden szuper."

Egyéb érdekességek: Erikának köszönhetően megtudtuk, hogy Dakota csodás csokis kekszet tud készíteni, illetve Max Martini a hétvégi Super Bowl döntő győztesének, a Seattle Seahawks rajongója. Emellett ismét megerősítette, hogy az első film csak az első könyv történéseit dolgozza fel!

2014. február 3., hétfő