2014. január 30., csütörtök

Képek a 33. forgatási napról: Ana kocogása

További 54 HQ fotót a hajtás után találtok!
Forrás: annitta92 | Imagebam, Nigel Horsley | Flickr

Képek a 33. forgatási napról: Christian kocogása III.

További 99 HQ fotót a hajtás után találtok!
Forrás: Nigel Horsley | Flickr

Képek a 33. forgatási napról: Christian kocogása II.

További 71 HQ Tagmentes fotót a hajtás után találtok!
Forrás: Portal50Tons.com.br | @pursuit23 | @PUNKD_Images | annitta92

2014. január 29., szerda

Képek a 33. forgatási napról: Christian kocogása I.

A mai forgatási nap Ana-kiszellőztetem-a-fejem-futása mellett Christian kocogásának rögzítését szintén magában foglalta, de ez a tudott gastowni helyszínen túl további belvárosi színtereken is folyt: mint például az Oceanic Pláza valamint a Coal-kikötő és védőgát környékén volt illetve a Hornby és Pender sarkán. A hajtás után 144 HQ fotót találtok!

E.L. James és Dana Brunetti forgatási fotóalbuma VII.

Tartva a menetrendet a stáb tegnap a Boundary Bay nevet viselő privát repülőtéren vette fel a sikló/vitorlázórepülős illetve az egyik hangárban zöld háttér előtt még több Charlie Tangós jelenetet. A forgatásról E.L. James mellett ezúttal Dana Brunetti is megosztott velünk jó pár fotót, katt a továbbra!

2014. január 28., kedd

A Today Show riportere a Fifty Shades forgatásán

A Today Show/az NBC News riportere, Natalie Morales tegnap ellátogatott a Fifty Shades forgatására, ahonnan az alább látható fotót osztotta meg velünk. Rajongói kérdésekre pedig elárulta, hogy a stábbal készített interjúi a téli olimpia azaz február 23-a után kerülnek adásba és "fülledtek/szexisek" lesznek.
Sam Taylor-Johnson és Natalie Morales a Fifty Shades of Grey kulisszái mögött
Forrás: @NMoralesNBC

E. L. James forgatási fotóalbuma VI.

A vancouveri Fairmont Hotelben zajló 2 napos munkálatokról az írónő is küldött nekünk pár képet, lássuk ezeket: az első Erika szavaival élve A dilis trió = Curly, Larry & Moe tagjairól készült, a második Sam Taylor-Johnson Fifty Nike-járól és Jamie zoknis lábáról valamint kaptunk egy fotót Seamus McGarvey-ról és az operatőr segédeiről.

2014. január 27., hétfő

Menetrend a hétre: 31-35. forgatási nap

  • Január 27. (Hétfő): péntekhez hasonlóan ismét a Fairmont Hotelben forgat a Fifty stábja és @PUNKD_Images információ szerint a Heathman-ben játszódó "Fuck the paperwork"-ös liftjelenet kerül rögzítésre.   Megerősítve:   @E_L_James: What is it about elevators...?
    Update: José megformálója, Victor Rasuk is ott volt a tegnapi forgatáson, a megérkezéséről itt találtok pár fotót.

  • Január 28. (Kedd): .@lemon_buzz forrásai szerint a Boundary Bay nevezetű helyén dolgoznak majd, amely két fő területből áll: egy privát repülőtérből (lásd fenti kép) illetve egy madárrezervátumból. Nagy valószínűséggel a reptér kerül csak használatba, így vagy még több Charlie Tangós jelenetet vesznek fel vagy elkezdik a sikló/vitorlázórepülős részt rögzíteni.
  • Január 29. (Szerda): .@KatyaVanSun (a The Vancouver Sun újságírója/riportere/szerkesztője) infói szerint újra (biciklis jelenet) Vancouver Gastown részén forgat a stáb, ahol esőgép használat mellett veszik fel amint az egyik színész (Dakota?) fut ----> anno a fandom ennek a felvételét a Stanley Park-os napra prognosztizálta, de mint láttuk nagyon félretrafáltunk ----> a paparazzik viszont elég magabiztosak azt illetően, hogy tudnak majd fotókat készíteni a munkálatokról
  • Január 30. (Csütörtök): stúdióban dolgoznak
  • Január 31. (Péntek): még nincsenek infóink erről a napról
Fontos: Ha az időjárás rosszra fordul, változhat a forgatási menetrend!

2014. január 26., vasárnap

MTV News: Rita Ora a Fifty Shades of Grey-ről


"Ideges voltam, mert ez volt az első alkalom amikor egy filmben beszélnem is kellett," mondta Rita Ora az összegyűlt riportereknek a Roc Nation elő-Grammy buliján szombaton. "De nagyon jó volt. Sam [Taylor-Johnson] a rendezőnk hihetetlen, szóval minden rendben ment és szeretettel teli volt." Tovább azt is hozzátette, hogy véleménye szerint a Fifty Shades bemutatása a valaha megért "legnagyobb és legcsodálatosabb sokk" lesz, de "nagyon izgatott" miatta. A riporterek a Marcia Gay Harden által tweetelt képek-re is rákérdeztek, ami kapcsán Rita elmondta, hogy Marciát imádja, igazán inspiráló személyiség és nagyon jól érezték együtt magukat. 

Twitter Kérdezz-Felelek E.L. James-szel

Erika jó egy órája kiírta twitterre, hogy nem tud aludni, a követői pedig azonnal elkezdték bombázni kérdésekkel, amikből párat meg is válaszolt:
@JamieDornan_org: Mit szeretsz a legjobban Jamie-ben? :)
     @E_L_James: A humorérzékét...
@MissFiftyGrey: És Dakotában?
     @E_L_James: Szintén a humorérzékét.
@jam1edornan: Amikor írtad a könyveket, gondoltad volna hogy ide jutsz? Egy készülő filmmel és a híreket váró milliónyi rajongóval?
     @E_L_James: Nem. Soha. Még mindig alig tudom elhinni.
@AnnTheWanted:  Szóval Jamie-nek és Dakotának is jó a humora... csináltak valami vicceset együtt a forgatáson? ;)
     @E_L_James: Ha elárulnám meg kellene, hogy öljelek... de igen. ;)
@BeSnchz Tudjuk, hogy gondotok akadtak az időjárással, ez meghosszabbítja a forgatási folyamatot? Mennyi idő van még hátra?
     ‏@E_L_James: Szerintem az időjárás elég jó. Csak néhány napot zavart meg, de volt más dolog amit felvehettünk, úgyhogy végülis nem okozott problémát.
          ‏@BeSnchz: Oh GREYT! Szóval a forgatás befejezése még mindig február vége felé várható?
               ‏  @E_L_James: Nagyon remélem.
@MissFiftyGrey  Wow, szóval mindkét főszereplőnek jó a humora. A forgatás akkor biztos nagyon jó/szórakoztató, igaz?
      @E_L_James: Sam [Taylor-Johnson] nagyon laza/könnyed a forgatás vezetésében, ami nagyszerű.

2014. január 25., szombat

Találkozz a billboard méretű Christian Grey-jel!

Entertainment Weekly - Amennyiben a következő pár napban eléggé szerencsés vagy, azon öt specifikus amerikai utcasarok egyikén állhatsz, haladhatsz vagy épp vezethetsz át, amikor is találkozhatsz az egyedüli és egyetlen Christian Grey hamarosan-biztosan híressé váló hátával.
Január 25-én, az E.L. James kasszasikerű regényének filmadaptációja mögött álló Universal Pictures/Focus Features a fentebb látható posztert, amin az ír színész Jamie Dornan már mint a domináns milliomos látható, az ország öt pontjának hatalmas hirdetőtáblájára fogja kihelyeztetni. Ez az öt helyszín pedig: New York (Grand St. & 6th Ave), Los Angeles (Wilshire Blvd. & Gayley), Chicago (LaSalle & Hubbard | kép), San Francisco (Mission St. & 6th), és Grey saját városa Seattle (1st St. & Wall St.).

A fotó provokatív kezdete annak a hosszú marketing kampánynak, amely közvetíti Grey világ ura imidzsét: az álló férfi teljes kilátással bír a Seattle távlati várossziluettjére. És habár nem látjuk az arcát, Dornan határozottan jól viseli az öltönyt. Plusz a Valentin-nap remek alkalmat biztosít bármely nő számára arra, hogy egy elérhetetlen, fantázia-pasi után áhítozzon. Fifty Shades rajongók, mit gondoltok? Még optimistábbá váltatok a filmet illetően?

Megnyitotta kapuit a Fifty Shades hivatalos oldala!

A teaser poszter debütálásával egy időben megnyitotta a kapuit, a film hivatalos oldala a FiftyShadesMovie.com illetve Instagram profilja is. Az oldal legérdekesebb részét egyelőre a Grey Enterprises H. Inc "gyakornok programja" képezi, amelyre bejelentkezéssel több mint valószínű értesítéseket lehet majd kapni a filmmel kapcsolatos hírekről/eseményekről. Megjegyzés: a regisztráció során a telefonszámot és a zip kódot nem muszáj megadni, de a "Receive Text Messages" rubrika legyen bepipálva, különben nem fogadja el a jelentkezést.

2014. január 24., péntek

Fotók a 30. forgatási napról: Heathman-jelenetek


Ma a vancouveri The Fairmont Hotelben (ez "alakítja" a portlandi Heathman Hotelt) dolgozik a Fifty stábja, ahová Jamie és Dakota is már megérkezett - erről illetve a hotel környékéről itt találtok plusz képeket vagy a hajtás után. A YRShoots.com oldalán pedig találtok egy képekkel illusztrált cikket arról, hogy mely Heathman-ben játszódó jeleneteket (portréfotózás, Christian randira hívja Anát stb.) kerülhettek rögzítésre.

29. forgatási nap: A producerek Charlie Tango-val

E.L. James, Michael De Luca és Dana Brunetti a csütörtöki forgatáson Burnaby-ban
Forrás: Michael De Luca Hivatalos Facebook Oldala

2014. január 23., csütörtök

E. L. James forgatási fotóalbuma V.

Tegnap Erika sem tétlenkedett három újabb fotót osztott meg velünk: a Fifty Shades könyveket serényen dedikáló producerekről, Dana Brunettiről és Michael De Lucáról, egy csomag kábelkötözőről végül pedig a rendezőnő, Sam Taylor-Johnson részvételével készült frappáns képpel reagált az  E!News legújabb riportjára.

Hivatalos: Anthony Konechny alakítja Paul Claytont!

A vancouveri születésű Anthony Konechny sorozatszínész (Almost Human, Smallville, The Tomorrow People) kapta Paul Clayton szerepét. A tegnapi forgatásról már megosztott velünk egy képet (katt érte a továbbra), amin a karakterének Claytons-os névtáblája látható, majd hozzátettecsodálatos a stábbal együtt dolgozni, hihetetlenül tehetségesek.

2014. január 22., szerda

Fotók a 28. forgatási napról: A Clayton barkácsboltban

További 103 fotót a hajtás után találtok! 
Forrás: Nigel Horsley | FanGirl.org
A Claytons barkácsboltban azaz az Ana munkahelyén játszódó jelenetek rögzítése kedden kezdődött el, a hírek szerint a belső jelenetek mellett aznapra voltak betervezve a kintiek is, ám a nagy köd miatt kénytelen voltak azokat szerdára halasztani. Tegnap este úgy tűnt, hogy nem lesz szerencsénk ugyanis a stáb hatalmas fekete paravánokat húzott fel, de végül a helyszínen tartózkodó lesifotósok sikerrel jártak és ismét rengeteg fotót készítettek Jamie Dornanról, Dakota Johnsonról (és Zeppelin nevezetű kutyusáról :) valamint Max Martiniről. 

Képek a Powell Street-i forgatásról V. [85 HQ Tagmentes]

Újabb 85 db HQ tagmentes fotó a hajtás után! A korábban posztoltakat itt találjátok.
Forrás: an1992an | Imagebam

Képek a Powell Street-i forgatásról IV.[48 HQ Tagmentes]

Újabb 48 db HQ tagmentes fotó a hajtás után! A korábban posztoltakat itt találjátok.
Forrás: an1992an | Imagebam

Michael De Luca: Próbálunk hűek lenni a könyvhöz

Deadline | Dominic Patten - Ne aggódjatok Fifty Shades of Grey rajongók: a könyvből készülő filmadaptáció törekszik megadni számotokra azt, amit szeretnétek. "Nagyon egyetértünk azt illetően, hogy az öncélúságot és a kizsákmányolást kerülve próbálunk hűek lenni a könyv által elmesélt történethez illetve így a könyv rajongóihoz is," mondta Michael De Luca tegnap reggel a Sundance Filmfesztiválon. "Meg fogjuk nekik adni azt amit remélnek, ami pedig egy intenzív és erotikus szerelmi történet," tette hozzá. "Nyilvánvalóan a film nem tud olyannyira explicit lenni mint maga a könyv," jegyezte meg De Luca. "Egy kép többet ér ezer szónál, így azt hiszem az erotikus képi megjelenítés nagyobb erővel tud bírni annak írott változatánál."
A Columbia Pictures hamarosan elnöki (hivatalosan március elsejével) pozícióját betöltő De Luca a Producerek Szakszervezetének második éves találkozóján vett részt Park City-ben, ahol a PGA vezetőjével, Vance Van Pattennel és PGA tagokkal beszélgetett a karrierjéről illetve a Fifty Shades of Grey-ről.
"Ez elcsépeltnek fog hangzani, de a lényegét tekintve ez az ami: egy szerelmi történet. Ez a dolog mindig működik/erre az emberek mindig vevők," mondta a kasszasikerű könyvtrilógia kapcsán. "Véleményem szerint az emberek imádják a jó szerelmi történeteket, ez a két karakter pedig több mint 90 millió olvasóval kedveltette meg magát, úgyhogy nehéz csak azt állítani, hogy a szenzációhajhász aspektuson túl nincs valami mélyebb szintje [ami hatott az emberekre]."
Mielőtt a beszélgetés elkezdődött, De Luca elárulta nekem hogy nagyon szeret együtt dolgozni a Fifty Shades rendezőnőjével, Sam Taylor-Johnsonnal, aki "nagyon laza."
A színpadon De Luca csak dicsérni tudta E.L. James-t. "Nagyszerű ember, nagyon együttműködő és aktív," mondta társproduceréről. "A történet, a karakterek kapcsán Ő az Északi-Csillag számunkra, úgyhogy nagyszerű hogy ott van velünk." Egy változtatás viszont már biztosan lesz a könyvhöz képest: Anastasia Steele (Dakota Johnson) belső istennős monológjai kivágásra kerültek. "Az explicitesség a könyvből, mint műfajból fakad, hisz a szerző bele akart mászni Ana, a főhősnő fejében és részletesen leírni a tapasztalásait." mondta De Luca az összegyűlt PGA tagok előtt. "Irodalmi szinten ez szükségszerű volt, de ha csak a filmes szintet nézzük, egészen más a helyzet. Minden könyvadaptáció esetén egyes dolgok elhagyásra, míg mások kombinálásra kerülnek." 

2014. január 21., kedd

Marcia Gay Harden Fifty Shades-es fotóalbuma

Marcia Gay Harden-nek, Dr. Grace T. Grey megformálójának köszönhetően megkaptuk az első nem professzionális Fifty Shades-csoportképeket, amin Marcián kívül Max Martini, E.L. James, Eloise Mumford, Luke Grimes és Rita Ora fedezhető fel. Ezen kívül töltött fel fotót közös képet magáról és Rita Oráról (aki a Miás parókájában látható!) valamint Max Martiniről, az elírt nevével ellátott székéről, valamint egy vicces kommentárral megspékelve Jamie-éről is. Katt ezekért a hajtás utánra.

Röviden a 26-28. forgatási napról

Hétfőn a Rio Vista mellett egy másik vancouveri privát rezidencia, a Mia Casa (fotók) szolgáltatásait is igénybe vette a Fifty stábja a Grey szülőknél játszódó vacsora rögzítéséhez (via YRShoots.com). Tegnap az Instagram fotók posztolása sem maradt el: Erika (@E_L_James) az elsőt küldte míg Rita Ora (@RitaOra) a másik kettőt.

Kedden-Szerdán pedig Ana munkahelyén, a Clayton's-á átalakított Ladner Hardware Store-nál forgatnak, már a színészek részvételével külső és belső jeleneteket. Forrás

2014. január 19., vasárnap

Röviden a 25. forgatási napról

Pénteken a Fifty stábja a Rio Vista nevezetű privát rezidencia területén forgatott, ahonnan Rita Ora (lásd első kép) és E.L. James (lásd második kép) is tweetelt egy-egy képet. Vagy a Grey családnál játszódó vacsorát vették fel vagy a csónakházas jelenetet - mivel mindig nem jelentették be, hogy ki fogja Carrick Grey-t alakítani (a kiírása több mint meglepő lenne), így inkább a második lehetőségre tippelek.
Illetve a 2nd Unit a Clayton's-á átalakított dél-vancouveri Ladner Village Hardware Store-nál serénykedett (lásd harmadik kép). Forrás

2nd Unit: a "második egység" feladata a színészek nélküli beállítások felvétele, amit az esetek többségében nem a rendező, hanem a 2nd Unit direktor vezényel le.

2014. január 18., szombat

E!Online: A szexjelenetek "a könyvhöz képest kevésbé lesznek explicitek"

E!Online - Nos, nem az amit hallani akartunk! A Fifty Shades of Grey könyv a szexi és heves szexjeleneteiről híres szóval az, hogy mégis miként adaptálják ezeket nagyvászonra, a rajongók körében már attól a pillanattól kardinális kérdést jelent, hogy bejelentették a filmadaptáció megvalósítását. Bár sokan azt remélték, hogy a stúdió ezen nem fog problémázni és Christian Grey és Anastasia Steele szexuális együttlétei ugyanolyan explicitek lesznek mint azt E.L. James erotikus regénye leírja (különösen mióta hallottunk a lehetséges NC-17-es változatról!), de úgy tűnik ezekből majd egy kicsit visszavesznek. "A könyvhöz képest kevésbé lesz explicit/pikáns. Úgy éreztek az már túl sok lenne, szóval ezekből a jelenetekből visszavettek," árulta el egy forrás exkluzíve az E!News-nak.
Ettől függetlenül, a trilógia rajongói biztos örömmel hallják, hogy Jamie Dornan és Dakota Johnson között "nagyszerű a kémia," amikor ezen 'nadrág-nélküli táncokra' kerül sor. "Összességében elmondható, hogy nagyon jó kettőjük kémiája/kapcsolata, a szexjelenetek többsége pedig már rögzítésre került." tette hozzá a forrás tovább az E!News-nak azt is elárulta, hogy a szexjelenetek forgatás közben csak egy kisebb stáb lehet jelen - a szokásos 60 helyett, csak 12 fő.

Danny Elfman szerzi a Fifty Shades of Grey score-ját!

A négyszeres Oscar-jelölt Danny Elfman (IMDB) szerzi a Fifty Shades of Grey score-ját - adta hírül a FilmMusicReporter. Különösen jó barátja, Tim Burton filmjeihez készült munkáiról ismert, de ő szerezte többek között a Simpson-család, A született feleségek, a Beverly Hills-i zsaru, a Men in Black filmek és a Mission: Impossible főcímzenéjét is.

2014. január 17., péntek

Fotók a Powell Street-i forgatásról III. [80 HQ]

További 80 HQ képet a hajtás után találtok!
Forrás: Flickr | Nigel Horsley

Fotók a Powell Street-i forgatásról II. [49 HQ]

További 49 HQ képet a hajtás után találtok!
Forrás: Flickr | Nigel Horsley

2014. január 16., csütörtök

Fotók a Powell Street-i forgatásról I. [61 HQ]

A nap folyamán a Stanley Parkból áttelepült a stáb a Powell Street-re, ahol még világosban jeleneteket vettek fel Dakota Johnsonnal és Max Martini-vel majd este már Jamie Dornan is csatlakozott hozzájuk, hogy rögzítsék azon eseménysort, amikor Christian meglepi Anát egy piros Audi-val. Professzionális képek egyelőre csak a nappali eseményekről vannak (katt a továbbra és/vagy a Huffingtonpost oldalára), az esti felvételekről a rajongók által készített fotókat pedig itt és itt találjátok. via Fan-Girl.org

Képek a 24. forgatási napról: A Stanley Parkban

Ahogy azt a vancouveri informátorok még a hét elején előrejelezték a Powell Street-i forgatás mellett ma veszik fel a rossz időjárás miatt a múlt hétről elhalasztott Stanley Parkban zajló jelenetsort is. A helyszínről @PUNKD_Images-nek köszönhetően a fentebb látható két képet kaptuk.

Az előzetes rajongói spekulációk arról szóltak, hogy a parkban csak Ana futását veszik fel, ám Christian Audi R8-ának jelenléte ezt megcáfolni látszik bár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a futás-és-az-örülök-hogy-megismertelek-email-és-csak-utána-bukkan-fel-Christian eseménysort átírták arra, hogy Christian már a parkbéli futása során elkezdi keresni Anát. De az is lehet, hogy azt veszik fel amikor Christian hazaviszi Anát az első együtt töltött éjszakájuk után - persze egy teljesen új jelenet rögzítése sincs kizárva. Remélhetőleg lesznek még képek és akkor tisztábban látjuk, hogy melyik esettel is van dolgunk. :)

.@canadagraphs: Lementem a #FSOG forgatásra a Stanley Parkba. Egy autós jelenetet rögzítettek Christian és Ana düblőrével. Majd egy párbeszédet az autóban Jamie-vel és Dakotával
    .@percucita: biztos vagy benne, hogy az autóban a dublőrök ültek?
        .@canadagraphs: igen. láttam JD-t és DJ-t megérkezni, szóval 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kik ültek az autózás közben a kocsiban. 
.@canadagraphs: Amikor elmentem ÖT stáb tartotta az esernyőket és egy masszív 15 láb széles fekete vásznat, ami a mi szögünkből takarta a jelenetet

Tweetek a Powell Street-i forgatás kapcsán

Az autogram-vadász és celeb-blogger, @canadagraphs twittjei a tegnapi Powell Street-i forgatásról:
‏.@canadagraphs: Ma újabb autogramot sikerült szereznem a Fifty Shades of Grey sztárjától, Dakota Johnsontól ahogy ebédelni ment.
   .@VintageDreams81: Kedves?
      .@canadagraphs: Igen, nagyon.
.@canadagraphs: Valamint láttam Rita Orát ma a helyszínen rövid barna parókában. Habár nyilvánvalóan nem a forgatás miatt volt ott.
‏   .@Pandalirium: Akkor mi a fenéért?
     .@canadagraphs: Próba miatt. A ruháknak a helyszínen kell lenniük, szóval neki is oda kellett mennie próbálni.
.@canadagraphs: Nem láttam ma Jamie Dornant, de a biztonságiak elejtették, hogy Ő is ott volt...
.@canadagraphs: Meg tudom erősíteni, hogy tegnap Dakota Johnson, Eloise Mumford, Victor Rasuk és Luke Grimes biztosan forgatott
.@canadagraphs: #FSOG jelenetek tegnapról: "Elliot és José segít a lányoknak beköltözni", "Kata kipakol és beszélgetés/vita az új autó kapcsán"

2014. január 14., kedd

Twitter-képek: "Nothing beats a good Bollinger.”

Forrás: @E_L_James
“Hi.” I feel unbearably shy when I open the door. Christian is standing on the porch in his jeans and leather jacket. “Hi,” he says, and his face lights up with his radiant smile. I take a moment to admire the pretty. Oh my, he’s hot in leather. “Come in.”
“If I may,” he says amused. He holds up a bottle of champagne as he walks in. “I thought we’d celebrate your graduation. Nothing beats a good Bollinger.”
“Interesting choice of words,” I comment dryly. He grins.
“Oh, I like your ready wit, Anastasia.”
“We only have teacups. We’ve packed all the glasses.”
“Teacups? Sounds good to me.”
Chapter Fifteeen / Fifty Shades of Grey

Röviden a 21-25. forgatási napról

Fotók a Powell Street-i forgatás helyszínéről
Forrás: @gettinmyhateon/shareefdog
A hétfői Burrad Iron Works-ös munka után a Fifty forgatóstábja ma átvonult a Powell Streeten található Pilkington House-ba/hoz (további képek az épületről), ahol a kifüggesztett tájékoztató szerint külső-belső illetve nappali és éjjeli jelenetek is rögzítésre kerülnek:
  • Kedden és Szerdán reggel 8-tól este 9-ig forgatás az épületen belül.
  • Csütörtökön délután 1-től 4-ig "külső jelenet rögzítése a 120 Powell előtt. Ezen jelenetek két színész közötti párbeszédet jelentenek, amelyek közül az egyik során a már említett esőgép lesz használva." 
  • Aznap este fél 18:30-tól 22 óráig "külső éjszakai jelenet rögzítése két színész részvétével a 120 Powell előtt parkoló autónál."
Csütörtökön ha minden igaz felveszik az eső miatt múlt héten elmaradt Stanley Parkos jelenetet is, pénteken pedig az impozáns Rio Vista nevezetű privát rezidencián fognak forgatni.

2014. január 11., szombat

Röviden a 17-20. forgatási napról

Fotók a tegnapi forgatási helyszínről
Forrás: @PUNKD_Images | @gettinmyhateon/shareefdog
Mint ahogyan a hét elején beszámoltam róla a két hetes szünet után a Fifty forgatása a North Shore Studios folytatódott, ahol egészen csütörtökig dolgoztak. Péntekre volt betervezve egy külső jelenet felvétele (feltételezhetően azt akarták rögzíteni amikor Ana elmegy futni) a vancouveri Stanley Parkba, ám a szakadó eső miatt kénytelen voltak ezt elnapolni és a már jól ismert Burrad Iron Works-be átvonulni. Most hétvégén nem dolgoznak, a paparazzik értesülései szerint hétfőn pedig ismét az Iron Works-ben rögzítenek belső jeleneteket...

2014. január 6., hétfő

Röviden a 16. forgatási napról

A két hetes karácsonyi szünet után ma folytatódott a Fifty forgatás mégpedig a North Shore Studiosban, ahol azt a jelenetet rögzítették, amikor Ana meginterjúvolja Christiant, legalábbis.Erika tweetjei alapján alapján erre lehet következtetni.
Fontos: elterjedt az a pletyka miszerint a készülő film a teljes trilógia eseményét feldolgozza illetve a stáb a rossz idő miatt Vancouverből áttelepül Miamiba és a Kanári-szigetekre. Egyik állítás sem igaz! Nem mennek el Kanadából és a három könyv egy-egy filmet jelent, persze majd minden attól függ, hogy az első rész mennyire lesz sikeres.