2014. február 28., péntek

Összefoglalás: Jamie Dornan a Graham Norton Showban

A showból a Jamie-t érintő részekből talán a legfontosabb és legérdekesebb rész a furcsa/vicces lábujjaira nehezedő járásával kapcsolatos volt, amivel egyébként állítása szerint egész életében gondja volt, sőt mások is tettek rá már megjegyzést. Többek között a The Fall (Hajsza) producere is, aki a sorozat első forgatási napján rá is kérdezett, hogy ezt a fajta járást direkt Paul Spector karaktere miatt találta-e ki vagy alapból így jár. Elmondása szerint a feleségével, Ameliával a londoni sétáik alkalmával már próbáltak a hátrahajlás módszerével ezen javítani, de mint ahogy be is mutatta, inkább még viccesebbé vált tőle, mint hogy normalizált volna valamennyire a dolgon. Jamie igazán a Fifty Shades forgatása alkalmával tudott javítani a járásán, amikor meg kellett tanulnia egy jelenet miatt (hahó Witchcraft?!) foxtrottot táncolni. Persze, amikor megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet a tánccal, azt mondta 'á nem lesz azzal gond, állandóan táncolok,' ám amikor a tánctanára azt mondta neki, hogy a táncra gondoljon úgy mintha járna, akkor már tudta, itt problémák lesznek. De végülis a tanár megmutatta, elmagyarázta neki a helyes technikát, amit azóta minden nap rendszeresen alkalmaz.

Mindemellett szóba került a márciusban debütáló új sorozata a New Worlds, illetve a The Fall, amely kapcsán elmondta, hogy a gyilkossági jelenetek során mindig elnézést kért az áldozatait alakító színésznőktől. "Az elképzelhető leghátborzongatóbb dolgokat műveletem velük, szóval folyamatosan elnézést kértem tőlük ezen szörnyű jelenetek felvétele alatt, ugyanis nagyon is tudatában voltam annak, hogy mennyire nehéz is volt ez nekik." Valamint hozzátette, hogy nem épp egészséges Spector fejében lenni, így egy ponton kiszállt a karakterből és így próbálta Őt nem haza vinni. További érdekesség: a karácsonya Breaking Bad részek nézésével telt (videó).

A teljes showműsort a hajtás után tudjátok megtekinteni, akinek pedig nem felel meg a Vimeo, az Youtube-on is megnézheti. Hivatalos fotókat a műsorból pedig a JDHQ.NET galériájában találtok.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése