2013. március 22., péntek

Amell mint lehetséges Christian jelölt?

Entertainment Weekly - Egy rajongókkal lefolytatott Facebook Kérdezz-Felelek során, A zöld íjász sztárja Stephen Amell megerősített, hogy volt már találkozója a Fifty Shades of Grey filmváltozata kapcsán. "Állandóan kérdéssekkel bombáznak Christian Grey szerepével kapcsolatban. Ezen projekt [megvalósulása] még távol van. Ez onnan tudom, hogy emiatt volt már egy megbeszélésem," mondta tegnap este. "Úgy értem, azért nincs olyan távol, de nincs is annyira közel." 

2013. március 17., vasárnap

Fifty Music #5: Sex On Fire (Kings of Leon)

Fifty Shades of Grey - 6. fejezet

E. L. James: Nincsenek még meg a szereplők

E. L. James-hez is elért a hackelős sztori (erről részletesebben itt írtam), amire twitteren így reagált:
Emma Watson szintén twitteren reflektált a pletykákra, aminek a konkluziója: nem lesz köze a filmhez, sőt egyáltalán nem is akar benne részt venni. Halleluja!

2013. március 11., hétfő

E. L. James: (Egyelőre) nem lesz folytatás

2013. február 27., Los Angeles Times - Bizonyára csalódottak lesznek a következő sorokat olvasván azok, akik még több erotikus kirándulása vágynak egy bizonyos domináns milliomos és egy ártatlan egyetemista lány története révén. Hétfő éjszaka a Vanity Fair Oscar partiján E. L. James elárulta a New York Postnak, hogy a következő műve mondjuk úgy, hogy szelídebb lesz mint az első. James-t idézve "nem lesz annyira obszcén/túlfűtött" és "valószínűleg más név alatt fogom írni/megjelentetni."

"Alig várom, hogy megoszthassam veletek a tervezett új szerelmi történeteimet," üzente nemrég olvasóinak James, így a közeljövőben valószínűleg nem születik újabb kötet a Fifty Shades két szereplőjéről, Anastasia Steele-ről és Christian Grey-ről. Ám ahogy a weboldalán is írja, "Soha ne mondd, hogy soha...."

Eközben a felnőtteknek szóló romantikus trilógia rajongói türelmetlenül várják a tervezett filmadaptáció újabb híreit, habár a szereplők kiválasztása még nem történt meg. "Jelenleg a rendezőnk sincs meg... úgyhogy nagyon távol vagyunk a castingtól. Néhány ötletem ugyan van... de lehet, hogy nem olyan amire az emberek számítanak," mondta. [...] A hírek szerint azonban Graydon Carter [a Vanity Fair főszerkesztője] Sunset Tower Hotelbéli Oscar partiján az ügynökök már sorba álltak, hogy találkozzanak James-szel és helyzetbe jutassák a színészeiket... Egy dolog azonban már biztos a Fifty-filmmel kapcsolatban: a forgatókönyvíró személye - aki, a saját bosszúságára nem Bret Easton Ellis az Amerikai Pszichó írója lett, hanem egy kevésbé ismert brit, azaz Kelly Marcel. (Egyébként tavaly ősszel Easton Ellis - aki valóságos kampányhadjáratot indított azért, hogy ő írhassa a FSOG scriptjét - így reagált twitteren Marcel megbízatására: "Kelly Marcel?!? KELLY MARCEL?!? Kelly Marcel ÍRJA a Fifty Shades of Grey forgatókönyvét?!? EZ az a film, amit meg akarnak csinálni? Argh.) [...]

Fifty Shades Of Grey: Inner Goddes

A Vintage Books idén május elsején jelenteti meg az E. L. James bestseller trilógiáján alapuló Fifty Shades of Grey: Inner Goddes (A Journal) nevezetű kiadványt. E. L. James és az amerikai kiadója együttműködése révén a 192 oldalas dombornyomott, puha bőrből készült napló az olvasóknak és az aspiráns íróknak kínál a legbelsőbb gondolataik feljegyzésére helyet. Ezen felül megtalálható lesz még benne egy előszó James tollából, részletek a trilógiából, írási ötletek/tippek illetve azon zenei listák, amik Jamest inspirálták írás közben. Ára: $16.99. Még több képért katt a továbbra!  via

2013. március 9., szombat

Fifty Music #4: Adagio, BWV 974 (Bach)


Fifty Shades of Grey - "Christian Grey has a sad side."

Rövid hírek a casting kapcsán #1

- Mila Kunis jelenleg az Óz, a hatalmas című filmjét promózza, aminek a londoni sajtókonferenciáján megerősítette az EntertainmentWise.com-nak, hogy nem fogjuk Anaként viszontlátni a Fifty Shades moziváltozatában
The Hollywood Reporter: Egy online hacker kollektíva feltörte a német Constantine Film szerverét, ezen pedig olyan dokumentumokat találtak amik szerint az Universal és a Focus Features égisze alatt készülő Fifty Shades of Grey női főszerepét Emma Watson kapta. A Constantine annyit erősített meg az egészből, hogy valóban érte őket ilyesfajta támadás, de az ott található dokumentumok elavultak voltak és számtalan ott dolgozó számára hozzáférhető...
Személyes megjegyzés: érdekes ez az eset, bár nem hiszem hogy annyira komolyan kellene venni, mivel a forgatókönyv sincs még (teljesen) kész illetve a rendező személyét sem jelentették be, addig viszont a casting folyamat sem igazán indulhat be.

2013. március 5., kedd

GQ Spain: Fifty Shades of Grey Fashion Film

A spanyol GQ-nál nagyon rákaptak a Fifty Shades-re, ugyanis a februári számban megjelent fotósorozat mellett a magazin kérésére egy 4 perces, ún. fashion filmet is elkészítettek:

2013. március 3., vasárnap

Fifty Music #3: Songbird (Eva Cassidy)

Fifty Shades of Darker - 9. fejezet

2013. március 2., szombat

Twitter-képek #3: Anastasia. Christian.

E.L.James: "Amivel a héten @MissMarcel-lel foglalatoskodtunk..."