2013. január 31., csütörtök

Fifty Shades of Grey fanmade előzetesek

Összegyűjtöttem a szerintem legjobban megszerkesztett fanmade trailerek közül nyolcat. Sorrendet nem igazán állítottam fel, de az első kettő (a túlzó állításoktól eltekintve) különösen jól sikerült

2013. január 30., szerda

Időrend: Könyvtől a filmvászonig

2012. október 8.
Az Universal Pictures és a Focus Features sajtóközleményben tudatta, hogy Kelly Marcel (@MissMarcel) írja majd a Fifty Shades első részének forgatókönyvét. 
2012. július 09.
Az Universal Pictures és a Focus Features bejelentette, hogy a Fifty Shades of Grey moziváltozatának produceri munkálatait Michael De Luca (@MichaelDe_Luca) és Dana Brunetti (@DanaBrunetti) fogja ellátni. Idézetek a sajtóközleményből:
"A Fifty Shades of Grey egy bonyolult szerelmi történet, amely megköveteli a gondos és szakértő kezeket annak nagyvászonra adaptáláshoz. Mike és Dana munkássága több mint jól példázza azt amire szükségünk van a kreatív partnereket illetően, nagyon örülünk hogy a csapatunkban tudhatjuk őket. " - Donna Langley, az Universal Pictures elnöke. "Michael De Luca az az álomproducer, aki rendelkezik az éleslátás, az ízlés és vakmerőség azon kombinációjával ami tökéletesen passzol a Fifty Shades of Grey-hez." - James Schamus a Focus Features vezérigazgatója. "Danával nagyon hálásak vagyunk és megtisztelve érezzük magunkat, amiért felkértek minket hogy részesei váljunk ennek a csapatnak." - mondta De Luca. "Mélyen tiszteljük és csodáljuk azon filmeket amikért Donna, James és Jeb voltak a felelősek, továbbá nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatunk Erikához (E. L. James) ennek a provokatív szerelmi történetnek a filmvászonra vitelében." 
2012. március 26.
A hírek szerint hatalmas licitháború után az Universal Pictures és a Focus Features párosa nyerte el  a Fifty Shades Trilógia megfilmesítésének jogait. 

Első poszt

Tavaly valamikor október-november környékén felmerült az az ötlet, hogy ha a Twinform bezár, a lassan négy év alatt összeszedett tapasztalatomat, tudásomat esetleg a Fifty Shades trilógiával illetve annak moziváltozatával foglalkozó oldal  működtetésé során kamatoztassam. Hosszas rágódás után végül január elején úgy határoztam, hogy belevágok a dologba. Ezen pozitív döntés meghozatalában főleg az játszott nagy szerepet, hogy az utóbbi években nagyon hozzánőtt a blogolás, oldalszerkesztés és ismerve magam tudom jól: enélkül sokáig nem bírnám. Az pedig, hogy olyanról írhatok majd Nektek ami engem is érdekel, csak plusz pontként számított a miért-bólints-rá-a-kérésükre listámon. :)

Tegnap Annie hathatós segítségével (köszönöm még egyszer csajszi!) elkészült az új "játszófelületünk", amit a - nem túl kreatív - Beautiful Shades névre sikerült elkeresztelni. A megszokottakhoz képest a blog működését tekintve nagy változásokat nem terveztem, tehát olyan gyakran frissítek amilyen gyakran csak tudok; a színészek magánéletével minimális szinten fogok foglalkozni (a paparazzi képeket hanyagolva kivéve az esetleges forgatási fotókat); a kommentelésnél tartsuk tiszteletben mások véleményét, ne szidjunk, sértegessünk másokat stb., ellenkező esetben felszólítás nélkül moderálok; chat egyelőre nem lesz kirakva, azt szeretném ha inkább a kommentszekció pörögne.

Azt hiszem egyelőre ennyi, ha még eszembe jut valami azt jelzem. Kezdésként pedig a fentebb olvasható/nézhető két poszttal készültem Nektek. Have fun! :))

Megjegyzés: Az oldal még fejlesztés alatt áll, szóval apróbb változtatások még biztosan lesznek. Ha bármilyen hibát észleltek, kérlek jelezzétek! Vagy ha kérdésetek, kérésetek azokat is szívesen várom.