2013. december 1., vasárnap

Az első képek a forgatásáról: Kávézó-jelenet

A Fifty forgatása vancouveri idő szerint ma délelőtt kezdődött el, mégpedig a kávézós/teázós jelenet, azaz Ana és Christian első randijának felvételével. Még több fotót a hajtás után is találtok, illetve a Fan-Girl.org, a DakotaJohnsonDaily.com és a FiftyShadesofGreyFan.org galériájában.

11 megjegyzés :

Gondolom a fanatikusok körében biztos lesz felhördülés, hogy nem tetszik nekik, de szerintem szexi, így amennyit látunk belőle. Az egyik képen a nézés annyira Christian Grey, szóval nekem Jamie megfelel.

Éreztem Én h nem lesz gond Jamie-vel, legalábbis a képek alapján sztem jól hozza a komoly CEO vagyok attitűdöt, majd a játékos/kisfiús Christiant. Az a mosoly. Huh. :))

A harmadik kép a Red Room of Pain-re emlékeztet.. Vajon miért?;)
Jamie <3

A könyveben ez melyik jelenet is? Akárhogy próbálok vissza emlékezni rá, nem rémlik,hogy lett volna ilyen. :S
Amúgy engem már a fotósorozat megjelenésekor meggyőzött a két szereplő. Kicsit esetlennek tűntek képeken,de sztem ebbe még belefognak rázódni :)

Lilla: a portréfotózás után van, amikor C elhívja Anát kávézni.

Jamie nagyon de nagyon passzol a szerepre... de Dakotátol még mindig nem estem hanyatt...1. messziről nem olyan szép, mint ahogy a könyv ábrázolja
2. mi a fenéért nemtudták normálisan befesteni a haját??? katasztrófa....

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egyre jobban bejön a pasi :D
Egyébként már nagyon vártam a forgatást, kicsit visszahozza a régi Twilight-os időket :)

Jáj, nem akarok fanyalogni, meg fanatikusnak sem tartom magam, de nekem még ezek a képek sem hozzák azt az életérzést, vagy nagyon mások, mint aminek én képzeltem őket. De egyrészről tök jó, hogy ilyen rengeteg forgatási kép van, így lehet szokni a helyzetet, a színészeket, meg nyilván azt is sejtem, hogy filmen ez más lesz teljesen.
Na, mindegy, lényeg, hogy én még kivárok. Meg ki is tartok persze. :)

Nekem olyan vegyes érzéseim vannak a képekkel kapcsolatban egyrészt teljesen egyetértek Ancsi kommentjével, hogy a képek által szokjuk őket, viszont attól tartok h ha túl sok kép kerül majd ki akkor a film élmény fog romlani :/

Nekem mindketten megfelelnek,Dakota szerintem hiteles Anastasia lesz,hiszen a könyvben is bár helyes lány,de igazi szépség akkor lesz belőle mikor összejön Christiannal.

Megjegyzés küldése