2013. november 13., szerda

EW Ízelítő: A Fifty Shades of Grey sztárjai

Jamie Dornan és Dakota Johnson
Forrás: Frank Ockenfels | Entertainment Weekly
EW Staff - Az izgatott Jamie Dornan a pizsamájában volt. Londoni idő szerint hajnali fél 2-őt mutatott az óra és a 31 éves színész a Raktár-háborúk (Storage Wars) ismétlését nézte és azért imádkozott, hogy megcsörrenjen a telefonja. "Úgy tettem mintha [a várakozástól] nem ültem volna tűkön, de a telefon a kezemben volt, félig a fülemnél," mondta Dornan öblös ír kiejtéssel. Épp hazarepült Los Angeles-ből, ahol a világ legszexibb irányításmániásának, Christian Grey szerepére hallgatták meg a Fifty Shades of Grey filmadaptációjához. Ez a szerep elnyerése szinte rögtön a sztárságba repítené őt állapotos, az emeleten alvó, feleségével a szintén színész Amelia Warnerrel, de Dornan inkább megpróbált a műsorra koncentrálni. Percekkel később, a film rendezője, Sam Taylor-Johnson (John Lennon - A fiatal évek) felhívta, hogy elmondja a korábbi Calvin Klein modellnek, hogy milliónyi nő fantáziájának tárgyává vált. "Volt némi félelem a részemről," mondta már Dornan, ahogy szívós és izmos testével összekuporodik egy kanapén egy Los Angeles-i fotóstúdióban. "De mindenen túl, igazán kibaszottul izgatott voltam."

Az eheti Enterteinment Weekly-ben olvasható A szürke ötven árnyalata ( a Fifty Shades of Grey), amely a brit E.L. James tollából született több mint 90 millió példányban kelt el világszerte és nők generációinak libidóját lángra gyújtó bestselleréből készülő filmadaptáció, két főszereplőjének első exkluzív interjúja. E során a színészek mesélnek arról, hogy mi vonzotta őket ezen szerepekben, arról a nyomásról hogy a karaktereket a rajongók elvárásainak megfelelően keltsék életre illetve miként vélekednek erről az egészről. A 24 éves Dakota Johnson, Melanie Griffith és Don Johnson lány, számára ez komoly edzést jelentett először életében. "Egyértelmű, hogy szeretnék jól kinézni meztelenül," mondta az ismét barna hajú színésznő az Entertainment Weekly-nek. "Már totálisan megértem, hogy az emberek miért járnak edzeni, ugyanis kurvára fantasztikus érzés."
Dornan, aki mint modell karrierjének kezdetén gyakran vetkőzött a kamera előtt, legkevésbé aggódik a Rá és Johnsonra váró explicit szexjelenetek miatt. "Meglehetősen evilági fickó vagyok," mondta Dornan. "Nagyon liberális környezetben nőttem fel. Nem mondom hogy nekünk is volt 'játszószobánk', de a könyvbeli szexjelenetek nem sokkoltak. Ez lényeges a történet elmesélése szempontjából. Nem hiszek az olyan filmekben, amelyek nem folyamodnak/nem hívják segítségül [egy kapcsolat] a szexuális oldalt is. Szóval számomra ez nem jelent gondot."

Úgy tűnik jelenleg ismét minden a medrében zajlik a film mögött álló stúdió, az Universal Pictures és az független filmes leányvállalata, a Focus Features számára, amely James trilógiájának jogaihoz 2012 márciusában jutott. A stúdió a film életre keltésének útján kezdeti hepehupákkal, különös tekintettel Charlie Hunnam mint Christian Grey-kénti beválogatására (majd későbbi kiszállásra), találta szembe magát. A film, amelynek forgatása December 2-án kezdődik el Vancouverben, eredetileg 2014. augusztusában került volna bemutatásra, de azt eltolták a Valentin-napra eső 2015-ös hétvégére.

Több Fifty Shades of Grey-ért, beleértve az E.L. James-szel, a Sam Taylor-Johnsonnal készült exkluzív interjúkért valamint Christian és Anastasia castingjának teljes történetéért - plusz a könyvből mely jelenetek kerültek bele a forgatókönyvbe illetve melyek végezték már rögtön a vágószoba padlóján - lapozzd fel a pénteken standokra kerülő Entertainment Weekly eheti számát.

2 megjegyzés :

Héhéhé, mi az hogy eltolták? És mikor engedtük ezt meg nekik??? xD
A vége miatt csalódott vagyok, de annak meg tök örülök, hogy cikk meg fotósorozat az EW-ben. De így megint még mindig több, mint egy évet kell várni :(

Megjegyzés küldése