2013. október 21., hétfő

Recasting: Elkezdődtek a próbafelvételek Christian Grey szerepére

Jamie Dornan és Billy Magnussen
Forrás: Zimbio
The Hollywood Reporter - A Tony-díjra jelölt színész, Billy Magnussen azon kicsinyke férfiak csoportjába tartozik, akik már megkezdték a próbafelvételeiket Christian Grey szerepére E.L James Fifty Shades of Grey című regényének nagyvászonos adaptációjához.
Az Universal és a Focus Features megkezdte erőinek mozgósítását, hogy megtalálják a film férfi főszereplőjét miután a Sons of Anarchy sztárja, Charlie Hunnam október 12-én kiszállt a projektből. A rövid listán Magnussen-en kívül még a brit színész, Jamie Dornan is szerepel. Forrásaink szerint mind Dornan, a The Fall című brit sorozat 31 éves sztárja, mind a 28 éves Magnussen, akit a Vanya and Sonia and Masha and Spike című darabban nyújtott alakításáért jelöltek Tony-ra, pénteken vett részt Sam Taylor-Johnson által ledirigált próbafelvételen Dakota Johnsonnal szemben. A produkció november elsejei kezdése, illetve a 2014. augusztus elsejei premierdátum miatt a stúdió gyorsaságra törekszik. Az amerikai Magnussen heteken belül elkezdi forgatni a HBO számára készülő The Money című sorozat pilotját, de bennfentesek szerint a menetrendje hozzáigazítható lenne a Fifty Shades-hez. Ám kilógna a főleg britekből álló produkcióból, ugyanis James, Taylor-Johnson és a forgatókönyvíró Kelly Marcel is mind az Egyesült Királyságból származik, csakúgy mint Hunnam. Magnussen viszont nem fél mások helyét átvenni, ha az eredetileg kiválasztott színész végül kiszáll a projektből. Legutóbb Jake Gyllenhaal helyére ugrott be Rapunzel hercegének szerepére a Disney most készülő Into the Woods című musicaljéhez.

A THR riportját az E!News tudósítása is alátámasztja: ők még a hétvégén arról számoltak be, hogy Jamie próbafelvétele "nagyon jól sikerült."

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése