2013. október 23., szerda

Michael De Luca: "A film R besorolású lesz, de nagyon-nagyon szexi."


VH1.com - A Hollywood Film Awards vörösszőnyegén hétfő este mindenki azért tülekedett, hogy beszélhessen egy bizonyos producerrel. De Ő nem csak egy sima filmproducer, Ő a Fifty Shades of Grey producere azaz Michael De Luca. Amíg mindenki abban reménykedett, hogy a filmes végre kiszivárogtatja ki is lép végül Charlie Hunnam helyére Christian Grey szerepében, a mi Kate Spencerünk bölcsen egy sokkal fontosabb kérdést szegezett neki: a könyvbéli számtalan szexjelenetből mennyit látunk majd viszont a filmvásznon?

"Egy kép többet mond ezer szónál," mondta. "Egy film sokkal finomabb tud lenni egy nyomtatott papírdarabnál. A film R besorolású lesz, de nagyon-nagyon szexi."

A könyv során szavak útján látunk Anastasia Steele (Dakota Johnson) fejébe ahogy feléled a belső istennője illetve az S&M szubmisszív Énje, magyarázta De Luca, de a filmes vizuális médium ezt inkább meg fogja mutatni mintsem elmondani/leírni. Ígéretesen hangzik.

A film szándékozik "igazán hű maradni ahhoz a gondolatisághoz, hogy milyen nagyszerű szerelmi történet is ez," mondta. "Ez egy három könyvön, a mi esetünkben három filmen, át tartó emberi kapcsolat felfedezése, egy olyan szerelmi történetet mesél el, amely során két sérült ember próbál egymásra találni - valahányszor elolvasom ezeket a könyveket, a szívem megszakad. Hűek fogunk maradni az író szándékához és egy igazán lenyűgöző szerelmi történetként fogjuk ezt prezentálni."

2 megjegyzés :

Jól értem, hogy az "R" besorolás kinn azt jelenti, hogy megtekintése 17 éven aluliak számára csak szülő felügyeletével ajánlott?
Mert ez esetben úgy megnézném azt a 16-17 éves fiatalt, aki szülői felügyelettel megye el szürkét nézni :P

Viccet félretéve pedig hááát, érdekes. Meglátjuk.

Ancsi: Így valahogy. De még mindig jobb mint ami itthon megy. Senkit nem érdekel hogy hány éves vagy, arra ülsz be amire akarsz. :/

Egyébként ez a besorolás dolog azért is fontos, mert egy NC-17-es filmet nem lehet reklámozni, legalábbis csak nagyon korlátozottan. Értelemszerűen ahogy megyünk lejjebb a kategóriákban úgy szélesedik a kör.

Megjegyzés küldése